Omdömen om Andersén Alf
2011-03-03
Tommy Berggren
Höger höft ben och knä har inte funkat i 10 års tid . Borde träna men det håller inte. Läkare, sjukgymnastik och akupunktur har inte gjort ngn skillnad.
Andersén verkade hajja snabbt min problematik nästan som han verkade nonchalant men oj vad jag bedrog mig.
Han förklarade kort och koncist hur min hållning påverkade min värk och hur han tänkte sig behandla bort det.
Under behandlingen förklarade han varje grepp så att man förstod det på ett naturligt sätt. Kände mig nästan som en kotknackar elev.
Känner mig verkligen väl omhändertagen av denne trevlige kille.
Dock var det lite si och så med att hålla tiderna exakt men hans skicklighet uppvägde detta.
Som alla andra så rekommenderar jag Andersén varmt!
Tommy
Hej Tommy och tack för det!
Det verkar som relationen mellan terapeut och patient blir optimal om jag i alla fall försöker förklara intentionen med behandlingen.
Ibland kan det dock bli så att det drar över maxtiden på behandlingen och att nästa patient får dröja lite.
2011-01-03
Christer Blad
Jag skulle opereras för diskbråck 1990 men fick aldrig operationstid. Under väntetiden gick jag till Alf Andersén och fick akupunktur mot mina smärtor och det fungerade rätt bra så att jag sköt upp operationen i samråd med läkarna.
Efter några år så hade vi haft ett längre uppehåll och jag var tillbaka igen sämre än innan men drog för operationen och då berättatde Alf Andersén att han hade studerat en ny behandlingsteknik mot whiplashskador och ville kolla upp min rygg och även nacken denna gång.
Jag röntgade mig och när han studerat rtg plåtarna kom han fram till att jag hade en 20 år gammal whiplashskada som orsakade ryggvärken.
Efter ett antal behandlingar för nacken var jag besvärsfri och nu går jag på kontroll en gång om året och har inte haft värk sedan maj 1993.
Jag rekommendrar deb behandlingen varmt och tryggt.
Tack för dem orden Christer!
Om man har tillräckligt med rutin så är det inte något osäkert att ta sig an en diskbråckssituation.
Att ha en viss kontinuitet är också en kvalitétsäkring för att klara hälsan .
2010-12-29
Röde Tupp
Fick hjälp med ryggskott mellan skulderbladen efter att ha skottat fram bilen. Fick en tid på Julaftons morgon-snacka om service . Gjorde ont under behandlingen
På juldagen hade det släppt och jag behöver ingen ny behandling. Tack för miraklet ! Peter Nilson
Ha ha!
Tack Peter för din feedback.
Är det inte så att julafton är den vanlogaste dagen för mirakel! (En Julsaga).
2008-05-16
Annika
När jag träffade Alf första gången hade jag precis kommit från sjukhuset där jag legat med kraftigt migrän anfall på akuten 5 dygn. Tack vare Alfs hjälp kunde jag redan efter några behandlingar sluta med starka tabletter och nu 6 månader senare lever jag ett "normalt" liv utan huvudvärk. Genom Alfs behandlingar mår jag nu även mycket bättre i övrigt. Känner mig piggare och har stärkt mitt immunförsvar. Första gången på mycket länge klarade jag mig från den årliga influensan. :) Även mina magproblem har förbättrats.
2008-04-03
Sven & M
Sven och Margareta Johansson. Varit rökfria i ett år! Vi slutade röka för ett år sedan med hjälp av akupunktur hos Andersén. vi mår jättebra och konditionen har kommit åter. Ingen risk för viktupgång och nu orkat vi ta trapporna istället för hissen. Pengarna vi skulle ha rökt upp har vi rest till Florida för! Perfekt
2008-04-02
Benke P 63
Jag är astmatiker sedan tonåren och har slutat röka med hjälp av Alfs akupunktur för sex år sedan.Trevlig och kunnig man. Rekommenderas varmt.
2008-02-26
Nette
Hade kört hårt med kroppen en längre tid,den började säga ifrån.Men p.ga studier va det bara att fortsätta. Då slutade benen att lyda mig i den takt jag ville.Med akupunktur och tillrätta läggning av mitt bäcken ,nacke & ländrygg fick Alf min kropp att bli normal igen,idag helt utan problem.Så nu kan jag springa igen. Tusen Tack
2008-02-22
Anna Bohrés
Med hjälp av akupunktur har jag äntligen lyckats sluta röka. Nikotintuggummi och plåster har inte hjälpt alls. -Varför tror man att maman kan lösa ett problem med samma sak som skapade det? Nej akupunktur ska man ta. Det som var otäckt första gången blev lättare andra och tredje gången. Nu känns det som jag aldrig har rökt. Jag som rökte ett paket om dagen. Konditionen har förbättrats och den viktuppgången efter man slutat har lyst med sin frånvaro. Det har Alf sett till med sina nålar. Rekommenderas varmt. Kram Anna B.
2007-11-07
Christian
Har under 15 års tid haft förmånen att kunna vända mig till Alf vid tillfälliga åkommor pga aktivt liv. Ryggskott, överansträngning, vrickningar, inflammationer. Alf´s breda kompetens erbjuder nästan alltid en effektiv lösning/behandling där längre vila och ngn form av medicinering ofta skulle vara den konventionella lösningen.
2007-09-15
Niklas G.
Jag har haft en s.k. Frozen Shoulder och fått den behandlad av Alf Andersén med chiropraktik och akupunktur. Första dagarna hade jag lite mer ont men sedan försvann värken och smärtorna. Jag håller med om hans proffsighet till 110%. Nu skall jag behandla allergin hos honom då han varmt rekommenderat att även det funkar. Jag kan inte annat än att tro honom.
2007-09-12
Jea.
Jag har ätit allergimediciner i drygt 25 år men efter akupunktur hos Alf har jag nu inte använt några mediciner på snart 2 år. Har helt klart fått mkt bättre tillvaro utan päls,pollen och lactos intolerans.
2007-09-10
Tommy
om gamal idrottsman har jag relativt stor erfarenhet av olika naprapater. Jag har använt mig av Alf under flera år och mitt omdöme är att han är absolut bäst.
2007-09-07
Lina E.
Jag är mycket nöjd med behandlingarna hos Alf Andersén och rekommenderar honom därför gärna till andra. Det märks verkligen att han har en gedigen erfarenhet och en bredd i sina kunskaper. Mycket valuta för pengarna.
2007-09-07
Mikael W
Slösa inte pengar och tid på annat håll när man man få proffesionell hjälp direkt hos Alf.
Anders
Alf är superkunnig inom sina gebit och kan snabbt analysera problem och sätta in rätt åtgärder. Har räddat mig från akuta smärtor och ryggproblem många gånger och kan nästan alltid ställa upp på kort varsel. Prisvärt. Rekommenderas!
2007-09-06
Jag har anlitat Alf som akupunktör och kände mig trygg och säker som patient. Jag är väldigt nöjd med utfallet av konsultationerna.
Carina M
Fick hjälp att bli rökfri för ett år sedan. Får nu hjälp med klimakteriebesvär och det fungerar!!Alltid ett gott skyst och proffsigt bemötande
2007-09-05
Tacksam.
Inga tankar på att söka något liknande till dess att klient "tvingade" mig att gå till Andersén. Jag hade fått ryggskott efter en nysning! -Gå till Andersén och prova annars byter jag leverantör!Hon fullkomligen öste tilltro till denne långe man. Efter tre dagar var jag återställd och kunde arbeta vidare. Nu tycks det vara så att min allergi har försvunnit fast det var lite obehag med akupunkturnålar i ansiktet. Mycket nöjd B.S.
2007-09-05
Reza Kh
Jag fick av docktorn veta att jag hadde fel på menisken ock skall opereras på ortopedenn. Kom sjukgymnast men blev inte bra. Jag gick till Alfanaprapaten och efter tre gånger var mitt knä ingen smarta. Jag har gått flera gånger efter det för fel på nacken efter olycka. Tack så mycket.
2007-08-23
Bosse
Undertecknad har besökt Andersén för omfattande ledproblem. Rygg nacken handleder och knäna. Har aldrig provat sån behandling tidigare bara fått piller och sjukjymnastik. Medhans hjälp har jag på tre månader blivit återställd och kan behålla mitt jobb som expressarbetare. Har även slutat röka med ackupunktur eftger att ha rökt 25 år. Känner mig som ung på nytt. Tack.
2007-04-19
Bar-Håkan
med en dålig rygg sedan ungdomen har jag besökt ett antal kiropraktorer, naprapater, massörer och sjukgymnastrer på vägen med blandade resultat. Herr Andersén har behandlat min rygg de senaste åren och har lyckats ta bort det som gjort ont. Nu räcker det med ett par besök/år för att inte känningarna ska komma tillbaka. tack.
2007-04-19
Pamela
Har besökt ett antal Naprapater och kiropraktiker för min 8 år gamla Whiplashskada och ingen har kunnat hjälpa mig mer än temporärt och några har inte vågat behandla den. Men Naprapat Alf kände direkt var jag hade ont och var jag var svag och kunde enkelt lösa upp problemen som om han inte gjort något annat i hela sitt liv. Det visar sig att han också varit verksam i trettio år. Jag går regelbundet på underhåll ock har också fått hjälp med allergi och PMS med Akupunktur. -En vinnare!
Jag får återkommande ryggskott med ett par års mellanrum och har prövat ett antal naprapater och chiropraktorer, och har haft otur ett par gånger med de som varit för hårdhänta när jag har haft ont efter behandling. Alf förklarade varför det uppkom och hur han skulle behandla det, och gick dessutom igenom hela ryggen upp till nacken. Han är en av de varsammaste naprapater jag har haft och jag kände mig inte otrygg en gång under hela behandlingen. Stort tack Alf!
Tack för det Patric. Fördelen med lång erfarenhet är man kan anpassa åtgärder efter patienten.
Viktigt är också att leverera en bra information om hur det fungerar.
Alf