Omdömen om Annorlunda Catering AB
2013-02-20
Birgitta Levrén
Pga av snökaos sa de att de inte kunde leverera vår julmat. Aldrig mera dem igen.
2013-02-13
Linnea
Jag är supernöjd med deras service! Vi anlitade Annorlunda för ett festarrangemang i slutet av förra året och allt var i toppklass! Främst för att jag vet att dom har funnits länge i branschen och borde vara kunniga, det finns en hel del cateringföretag och man vet ju inte vad man får. Men jag ångrar inte att vi bokade Annorlunda.
2012
2012-12-18
J & K
Fyrarätters middag på vårt bröllop: servisen serverade fel vin till fel mat, trasiga toaletter och ojämn kvalitet på maten. Vissa lamm var bra medans andra var träbitar. Inte prisvärt, tycker vi.
Jag var mycket nöjd med flexibiliteten! Jag ringde Annorlunda Catering en tisdag förmiddag och meddelade att jag ville ha catering till torsdagen. Jag önskade en buffecatering och hade önskemål angående innehållet. Jag önskade klassisk buffe med bl.a. kallrökt lax vilket inte var några problem alls. Annorlunda Catering rekommenderade tillbehör och allt levererades hem helt enligt önskemål! Buffen smakade mycket bra!
Jag kan absolut rekommendera annorlunda Catering! (Jag beställde Klassisk Buffe något modifierad för 10 personer med mycket kort varsel.)