Kategori: Kopieringsarbeten Översättningar, översättare
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsida2008
2008-03-25
När man anlitar Comet köper man en tjänst för att få hjälp med visumansökningar. Ibland är det med kort varsel och då är man beroende av att Comet tar sitt ansvar och återkopplar om något strular samt ser till att alla dokument kommer på plats. Efter en incident nu i påsk har vi bestämt oss för att inte anlita Comet mer. Passet för resenären blev kvar hos Comet som hade stängt i påsk. Det fanns ingen möjlighet att komma åt det. På ambassaden var allt grönt efter mycket om och men, däremot tog inte Comet sitt ansvar utan gick i lugn och ro på ledighet. Detta ledde till att visumet inte blev klart i tid och resan fick ställas in. Så här i efterhand funderar jag på vilken roll Comet spelade egentligen. I en service bransch fungerar inte detta beteende och jag hoppas för Comets skull att detta blev en lärdom.
Jag ska tillbringa mer än 15 dagar i vietnam. Jag skickade upp mitt pass, formulär och 450 kr direkt upp till ambassaden och sen var det fixat. Fick massa erbjudanden som jag tyckte var missvisande. 1800 kr osv.
Vad bra att du fick så god hjälp av Vietnams ambassad direkt! Anledningen till att du fick ett högre pris av oss beror på att vi tar betalt för våra tjänster. I vår service ingår att informera våra kunder om vilka handlingar som krävs vid visumansökan, genomgång av visum ansökan för att kolla att samtliga handlingar är medskickade och att ansökningsformuläret är korrekt ifyllt. Våra handläggare åker personligen och lämnar in din ansökan till ambassaden och de hämtar också personligen din ansökan på ambassaden när ditt visum är klart. Vi kontrollerar så att du har fått det visum som du har sökt och returnerar det till dig på det sätt du önskar. Vi vänder oss främst till företag och affärsresenärer som genom vår service vinner tid och säkerställer visumprocessen. Lycka till med dina visumansökningar i framtiden och du är välkommen till oss om du stöter på problem!
/ Lena Larsen, Manager Customer Relations