Kategori: Ambassader, konsulat och handelsrepresentationer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Comet Consular Service AB
2009-11-18
business resande
Eftersom jag reser mycket på "fjärran Östen" är jag i behov av visum. Ibland med "ilfart" hyr har Comet Consular under de 15 år jag har anlitat dem, ställt upp till 100 %. jag tycker att servicen är Toppen.
Vad roligt att du tycker att vi är toppen! Välkommen tillbaka nästa gång du ska bege dig till "Fjärran Östern"!
/ Lena Larsen, Manager Customer Relations
2008-03-25
När man anlitar Comet köper man en tjänst för att få hjälp med visumansökningar. Ibland är det med kort varsel och då är man beroende av att Comet tar sitt ansvar och återkopplar om något strular samt ser till att alla dokument kommer på plats. Efter en incident nu i påsk har vi bestämt oss för att inte anlita Comet mer. Passet för resenären blev kvar hos Comet som hade stängt i påsk. Det fanns ingen möjlighet att komma åt det. På ambassaden var allt grönt efter mycket om och men, däremot tog inte Comet sitt ansvar utan gick i lugn och ro på ledighet. Detta ledde till att visumet inte blev klart i tid och resan fick ställas in. Så här i efterhand funderar jag på vilken roll Comet spelade egentligen. I en service bransch fungerar inte detta beteende och jag hoppas för Comets skull att detta blev en lärdom.
Jag är verkligen ledsen att ni drabbades då våra interna rutiner inte fungerade som de skulle. Tyvärr hamnade ert ärende mellan stolarna, vilket absolut inte är godtagbart! Vi har tagit lärdom av detta och har sedan denna händelse jobbat hårt på att säkerställa våra rutiner, så att något liknande inte ska kunna hända igen.
/ Lena Larsen, Manager Customer Relations
Ba om å få tilsendt informasjon om et lands visumregler for å kunne sende inn papirene til Comet. Nå har jeg ventet i en uke. Jeg tror jeg går et annet sted.