Salong N

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Salong N

2012-03-19

Monica Svedin

Det bästa omdömet du kan få, det var när jag kom nyfriserad från dig Nadja Salong N och fick beröm för min frisyr vid en provsmakdisk på ICA Globen. Jag stod där och var på kö för att smaka på någonting när mannen i vit rock plötsligt ropade ut " vilken fin frisyr damen där har" och pekade på mig. Alla tittade!! STOLT åt jag upp min lilla smakportion och trippade därifrån. Så kan det bli när man blir friserad av en proffsig och kunnig Nadja!!!!! Monica S

2012-03-21

Underbara Monika!!
Vilket härligt beröm :) Kan inte bli bättre än så!!
Välkommen med i min flytt till Årstaberg :)

2012-02-17

Bodil Karlsson

Professionella frisörer

Har aldrig fått så många komplimanger för min vackra hårfärg sen jag började färga det hos Nadja. Att hon dessutom förvandlar svintoruffset till blanka böljande vågor med keratininpackning gör inte saken sämre.

2012-02-20

Åhh, tack! Kram Nadja

Tina Mejri

Nadja är en grymt bra frisör.
Ser vad man passar i och gör storverk
Uppskattar också att hon
tog sig ann mig efter vårt första samtal
(du vet vad jag menar).Konstgjutaren blir
Inte den samma utan dig.

2012-02-17

Tack Tina, och jag vet vad du menar...
För mig är det en ära att möta alla människor, och blir sjukt glad över alla värmande omdömen!
En självklarhet att göra mitt bästa!
Stor kram /Nadja

sanna

Bäst i test!

Jag är alltid nöjd när jag går till dig Nadja och blev väldigt ledsen när jag läste att du skulle flytta. Vart tar du vägen?? Jag följer med =) Håret är superviktigt vilket gör att valet av frisör är väldigt viktigt. Bara det bästa är gott nog, alltså du!!! =) =) =)

2012-02-15

Så snart jag vet, så lovar jag att berätta! Nåt är på gång och jag håller tummarna för ett JA!

2012-02-14

Toni

Helnöjd!!

Tack Nadja för att du finns, bästa frissan jag varit hos i hela mitt liv. Dessutom är du fantastiskt bra på att lyssna och läsa av en person. Jag kommer att fortsätta hos dig vart du en flyttar. Strunt i gnälltanterna de hade väl PMS eller nåt.

Tack, Underbara Toni :-)

Kerstin och Lena

Bästa frissan i stan!

Självklart så hänger jag med varthän i världen du än flyttar. Lite mer sol å värme vore inte så dumt! Det gör även min älskade dotter Lena som är en nöjd kvinna tack vare dig. Du är proffsig, lyhörd, rolig och framför allt nytänkande med din miljökänsla vad gäller dina produkter du jobbar med. OBS att de fega gnällspikarna ej vågar stå med namn. Kram och lycka till med flytten!

Halloj!
Visst vore det skönt med lite mer värme!! Men Sverige är rätt okej ändå, så jag håller mig i närheten...
Tack! Kram Nadja

Christina

Alltid lika nöjd:)

Trevliga och frågar alltid hur man vill ha det,kommer oftast in som trött tråkig person och går ut 10 år yngre fantastiskt:) Tack Nadja

Hej Christina!
Tror du det skulle funka på mig oxå...klippa mig själv och tappa 10 år?? Vore nåt! Tur att jag har kollegor som grejar det med!
TACK

Lotta

Alltid lika nöjd!

Var trött och blek när jag kom. Nu känner jag mig som en ny människa. Tack Nadja för alltid lika bra bemötande. Kram

2012-02-13

Glad att jag kunde liva upp dig :-)
Kram Nadja

Saija

Fantastisk frisör!

En bättre och mer lyhörd frisör får man leta efter. Jag är alltid supernöjd med Nadjas verk. Det bästa är att hon låter mig och min frisyr utvecklas i den långsamma takt jag vill;-)

Hej Saija!
Skönt att höra att du uppfattar mig som lyhörd, då det är det jag strävar efter!
Tack /Nadja

Sonja - trogen stamkund

Bäst - alla kategorier!

Finns inga bättre, blir alltid helnöjd och bokar genast en ny tid. Trevliga, professionella och lyhörda tjejer - allihopa! Jag följer med dig, Nadja!

Härligt!
Verkar som jag har några som hänger med i min flytt....Du är mer än välkommen att hänga med!
Tack

A

Föralltid stamkund!

Har aldrig någonsin lämnat SalongN med mindre än ett välklippt/välfärgat hår. Men visst trots frågor o svar så har jag förvisso fortfarande inte korkskruvar till midjan..... (men va fan jag har ju ingen midja heller) Men med de förutsättningar jag har gör hon underverk varje gång!

Hej där fröken A!
Du är avslöjad när du åter igen vill åt dina korkskruvar.... Och jag har lyssnat....och provat....Gick väl så där! Så i det här läget kan jag tipsa om att lyssna på mig.....
Stor Kram Nadja

Helene N

Jag hänger med i flytten!

Har gått på Salong N i en herrans massa år och är grymt nöjd med allt som hittats på. Och självklart följer jag med dit Nadja flyttar. För mej finns inget annat alternativ!

Hej där Helene!
Så orehört glad att du hänger med! Då har jag en kund i alla fall..hehe!
Tack och kram Nadja

Malin

ALLTID BRA!

Men oj vad ser jag nedan! Tänk så olika det vara. Själv letade jag i år efter en frisör som lyssnade och kunde hantera mitt hemska frissiga hår. Hittade Salong N och en fantastisk Nadja via en kompis och är trogen sedan fyra år tillbaks. Jag bor i SÄLEN!!! Det ni :o) Bättre betyg finns väl inte. Många kramar från Malin

Underbara Malin!
Jag vill så verkligen göra mitt allra bästa, och blir såå glad av dina ord!
Tack

2012-01-24

Det som var mindre bra var att de inte lyssnade på kunden, och nu ska den flyttas och det känns bättre. För som frisör ska man lyssna mer på hur kunden vill ha det!

Hej!
Jätte trist att du upplever ditt besök, som att din frisör inte lyssnar på dig! Jag, Nadja gör alltid mitt bästa för att förstå hur kunden menar, och ibland blir det missförstånd! Kanske behöver du vara tydligare.
Att en flytt skulle göra saken bättre förstår jag inte! Men konstruktiv kritik tar jag gärna emot.

2011-11-01

Ej stamkund

Inte något vidare bra

Har aldrig i mitt liv varit så missnöjd de var stressigt och fattar egna beslut och bara frågar ut en. Och inte pratar om väsentligaste håret. Dåligt färg och dålig klippning. Aldrig mer salong N.

2011-11-04

Hej!
Jättetråkigt att din upplevelse blev så illa! Självklart frågar vi mycket då vi måste veta hur önskemålen är, för att kunna göra dig nöjd. Den här gången lyckades vi inte och tycker det är tråkigt. Att vi inte skulle bry oss om det väsentliga håret och dig som kund kan jag tyvärr inte förstå, då vi gör vårt yttersta.

2011-10-12

Kerstin o Lena

Jättenöjda och lyckliga!

Nadja har verkligen med sitt tålamod och sin kunnighet 'räddat' min kära dotter från sitt bångstyriga hår. Även stått ur med mig och mina kommentarer. Vi är båda glada och lyckliga att ha dig som vår frissa. Stort TACK Nadja även för alla skratt!

2011-10-13

Jag bara ler när jag läser detta! Ja hon har ett otroligt bångstyrigt hår, men skam den som ger sig och det är även en lycka för mig att göra henne så glad! Och dina kommentarer kan jag inte va utan! Stort TACK själva för alla härliga skrattstunder! Kram Nadja

2011-10-10

Jag har klippt mig här i flera år och är alltid supernöjd med både klippningar och färgningar. Är man inte nöjd gör hon alltid så att man blir nöjd innan man lämnar salongen. Tack Nadja för att du finns.

2011-10-10

Tack Anna!
Det värmde / Nadja

2011-09-22

stamkund

toppen!

Mycket nöjd o kommer alltid tillbaka. Min frisör som även är make up artist heter Sanaz och är såå bra och rar. Hon lyssnar jämt på mig och mina behov ang håret kommer med egna ideèr samt även make up tips.. och dessutom lyssnar på mina bekymmer. Kan inte bli bättre!

2011-09-24

Jag ska genast hälsa Sanaz detta härliga omdöme!
Mvh Nadja

2010-10-21

Veronica

Suuuuupernöjd!!!

Tack Nadja för den jättefina klippningen och färgningen jag fick hos dig idag!
Hoppas du får ett fint avslut på året, och så ses vi i januari!
Kram!

2010-10-28

Underbart härligt att du känner dig nöjd, och jag kan ju bara säga att din nya frisyr är mycket klädsam! Ha ett fint avslut på året du med, God Jul och Gott Nytt År så ses vi senare!

2010-06-16

Becca ;)

Bra !

Jättebra frisörer!!!!!
MAN MÅSTE KOMMA O KLIPPA SIG HÄR :)

2010-06-15

Karin

Kanonbra

Vi klipper hela familjen här. Jag gillar servicen, bemötandet och, framför allt, hur vi ser ut när vi kommer därifrån. Nadja klipper mig och sonen, Sanaz klipper mannen.
Jag är en väldigt nöjd kund!

2010-05-27

Marianne F.

Bäst

Nadja är det bästa som hänt mitt hår.

2010-05-29

Det värmer så bra alla fina omdömen! Och det bekräftar det vi eftersträvar - glada kunder som litar på oss!

2010-04-19

Monica S

Nadja är bäst

Efter snart 20 år som kund så kan jag säga att jag är hel och hållet litar på Nadja när hon ska fixa
min frisyr, både när det gäller färgning klippning
och slingor. Det som imponerar mycket på mig är
att hon alltid håller sig "up to date" vad det gäller
frisyryrket. Alltid när jag är där berättar hon om kurser som hon har gått på eller ska gå på. Toppen

2010-04-16

Sue

2 som är jätte nöjda

Är alltid nöjd med håret när jag varit hos Sanaz. Hon lyssnar, föreslår och resultatet är så snyggt.

Min dotter fick en permanent av Nadja för några år sedan och vill inte byta till någon annan. Hon är alltid en mycket nöjd tonåring!!!

Tack till er båda!

2010-04-19

Varmt tack från både Nadja och Sanaz! Och tonåringar får man lyssna extra noggrant på!!

2010-02-02

Heri

Vinterfrisyr fixad!

Tröttnade på att mössan förstör fina frisyren man fixat tills sig på morgonen, och kontaktade Nadja för en "vinterfrisyr". Givetvis fixade hon detta (som alltid) med galans som ett proffs! Fick också många bra tips och råd hur jag håller liv i min nya vinterfrisyr! Tack Nadja, du är toppen!

2010-02-03

Ja, du. Det här med vinter och mössa är inte alltid det lättaste om man vill hålla frisyren snygg! Man får nog smita in på toan på jobbet och hjälpa frisyren på traven, efter det att mössan tryckt ner all volym. Silkesdroppar är oxå bra att använda om håret känns statiskt! Nästa gång vi ses är nog våren nära...Kram Nadja

2010-01-21

A

Rekommenderas

Har verkligen föröskt att hitta några fel... men jag har suttit där många... långa stunder och alltid gått där ifrån "lite snyggare" - "lite gladare" och med en ny tid bokad. Kloka glada snygga tjejer som mer än gärna bjuder på sig själva och en kopp kaffe undertiden dom gör ett utmärkt jobb. Tack

2010-01-22

Alltid lika härligt när kunden känner som du! Och vi bjuder så gärna på både kaffe och oss själva! Men jag tror nog att även du bidrar till den goda stämningen.
Tack. / Nadja

2010-01-15

Nina

Otroligt nöjd!!!

Jag har klippt, slingat och krullat håret om vartannat hos Nadja i flera år nu. Mitt omdöme är att hon är flexibel, säger vad hon har för tanke om man ber om det, vilket såklart inte alltid är vad man själv tycker, men.. då ska man ska man inte fråga om man inte vill höra svaret! Dessutom ber Nadja att man ska återkomma om man inte blir nöjd så att hon kan se till ATT man BLIR nöjd! Bara det gör ju att man själv blir supernöjd = )

Jag rekommenderar verkligen Salong N!

2010-01-20

TACK, NINA.
DET VÄRMDE, OCH JAG VILL JU ALLTID FÖRSÖKA ATT VARA LYHÖRD...TROTS ATT JAG GÄRNA DYKER UPP MED TOKIGA IDÉER IBLAND!
OCH PROBLEM ÄR TILL FÖR ATT LÖSAS!

VARMA HÄLSN NADJA

2009-12-13

kvinna

ej heller nöjd

Säg "otroligt missnöjds" kommentar har själv varit med om exakt samma sak hos frisören Sanaz(?) Kändes EJ som hon lyssnade på hur jag ville ha min frisyr och hon fick helt klippa om mitt håren gång till innan jag var lite nöjdare.Gick därifrån missnöjd och kände mig ej lyssnad på.
Tyvärr då det verkar som att andra på denna omdömessida gillar denna frisör.

2009-12-29

Vi har tagit upp detta på salongen då vi åter fått liknande kritik. Vi tar absolut till oss detta. Ibland kan det vara svårt för oss att förstå precis hur kunden menar med sitt önskemål, då detta missförstånd kan inträffa. Därför ska vi anstränga oss mer för att återkoppla till vad kunden önskar. Kan vi få dig att känna dig mer nöjd, får du gärna kontakta oss igen.
Mvh Sanaz/ Hyrstol och Nadja/ Salongsägare

2009-12-11

Rekommenderas ej.

Otroligt missnöjd!

Var och klippte mig på Salong N, gick dit för att klippa topparna till min frisyr som jag var super nöjd med. Slutade med att jag gick därifrån i en helt ny frisyr som jag inte ens passar i. Kände inte att man lyssnade på mina åsikter om hur jag ville ha det.

2009-12-29

Jättetråkigt att du upplevde att du inte kände dig lyssnad på, och den kritiken ska vi genast ta till oss! Vi vill gärna förstå alla våra kunders önskemål, och alla gånger lyckas vi tyvärr inte. Om vi på något sätt kan få dig att känna dig mer nöjd får du gärna kontakta oss. Mvh Sara, Sanaz och Nadja.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård

Ladda upp en egen bild Visa alla bilder