Kategori: Massörer Naprapater - Legitimerade Kroppsterapeuter
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Teamed
2011-10-26
De är kunniga, trevliga och tillmötesgående. Ett bra gym. De blandar behandling och träning och får mig alltid att vilja kämpa lite till. Jag har blivit mycket bättre och är supernöjd. Rekommenderas!
2011-02-24
Mattias
Fixade min rygg när den var stel som en pinne. TACK!
2011-01-05
Besviken
Fick ej behandling för min knäskada utan en remiss till läkarstation och tips om att leta efter styrkeövningar för knäskador på nätet! Tog hjälp av en duktig massör i stället som lyckades fixa knät åt mig.
Vi på Teamed beklagar att du ej är nöjd med ditt besök hos oss. Vi ser gärna att du hör av dig till oss personligen så vi kan förbättra våra rutiner i framtiden.
2008-11-11
sundsvall
Jag har haft så ont i nacken ibland och inte vetat vad jag ska ta mig till och man lyckas ju aldrig hitta någon bra massör eller liknande....Men så hittade jag teamed.Ett mysigt företag med trevlig personal. Direkt efter att jag hade varit där kändes det bättre...Så om ni har ont i nacken eller liknande så tycker jag att ni ska besöka teamed om ni bor i Sundsvall,Mora eller Stockholm:D

De är kunninga, trevliga och tillmötesgående. Ett bra gym. De blandar behandling och träning och får mig alltid att vilja kämpa lite till. Jag har blivit mycket bättre och är supernöjd. Rekommenderas!