Axmarbrygga Havskrog

Omdömen om Axmarbrygga Havskrog

2012-04-30

Herr & Fru H

Som vanligt!!

Som vanligt ett mycket bra bemötande och maten är toppen, återkommer lite senare i sommar ;)

2011-07-17

Rasmus

Super!

Vi har varit på axmarbrygga ett flertal gånger och det har varit suveränt varje gång! Har prövat flera rätter men min favorit är nog oxfilén, godare såser finns inte. Axmarröran till förrätt är det ultimata!!

2011-07-14

Snodd

Absolut perfekt!!

En enormt god middag hos er, jätte trevlig personal. Men vi hade 4 olika servitriser, borde väl vara en va? Blir mer personligt då.

2010-09-23

Mycket nöjd

Var där med familjen förra helgen och vi åkte därifrån mer än nöjda! Trevlig personal.

2010-08-23

Lasse

Världens godaste gös

Åt den godaste gösen jag någonsin ätit på den här krogen. Sitter man på bryggan som vi gjorde så har man fin utsikt över havet. Efterrätten som var en Vitchokladpannacotta var också den en fullträff. Enda kritiken är att vinlistan var lite liten. Vi valde husets vita och den var lite fruktig. Den kan rekommenderas. Solklar 5:a.

2010-08-15

Bra mat och fin miljö

Åt där i somras. Bra mat och vackra omgivningar. Laxen smälte i munnen. / Fredrik

Fler företag i Axmar