Omdömen om Cafe Linné Konstantina
2010-11-14
en väldig trevlig kaffe med riktigt trevlig personal. r,Riktigt goda bakverk och riktigt bra mat toppen!!!!!
2010-10-25
Anders
Passade på att ta en fika i Uppsala i helgen. Hade hört att Café Linné hade stora kanelbullar. Min dotter fick en kanelbulle som var lika stor som henne själv! Helt otroligt;-) Mycket goda smörgåsar och trevlig inredning. Ett bra fik helt enkelt
2010-08-18
Varför e personalen alltid så sur? Jag förstår inte, alla de fyra ggr jag varit där har jag inte varit nöjd med bemötandet.
2010-04-08
fina bakverk med mysigt inredning
2009-12-22
Aj aj, inte ett Café i min smak. Kändes på något sätt sunkigt, kanske bara för den slappa salladen och de gamla inrökta möblerna..
2009-12-08
Issa
Mysigt cafe, centralt i uppsala, men ändå inte allt för centralt... slipper stadstraffiken och allt ljud. perfekt ställe om man ska ta en fika med vännen, partnern eller bara ta en kaffe medans man läser!
Dessutom är personalen väldigt trevliga och hjälpsamma!
rekommenderas till alla Uppsalabor!
2009-12-07
en av de mäst mysigaste cafér i stan. Specielt om man vill gå på nån dejt ska man sitta uppe i den lilla rummet. Goda bakverk och väldig goda sallader.
Krillan
Kanon plats att fika .
Trevlig stämning i en unik. Miljö.
maria
Stan´s godaste bullar. Det är alltid fin stämning och trevlig personal.
anna
Det är jätte kul att ha linné konstantina och gå till för att det är alltid så fräscht och trevligt!!!
2009-08-29
Caroline
"Grillad" ciabatta var inte ens genomvarm, dessutom smaklös och svampig. Kändes mycket tråkigt när den kostade ganska mycket. Konstigt att caféinnehavare inte är intresserade av smakligheten, för det är ju det viktigaste tycker jag.
Det är alltid ny personal när man ska fika här. Jag som är arbetssökande och ofta är inne på platsbanken ser att de söker personal varannan månad typ. Behövs alla kan man undra eller är det en oseriös chef???