Omdömen om BRIS - Barnens Rätt i Samhället, Region Väst
2008-11-14
Kim
Jag är så glad att ni finns! Ni hjälper så många barn som mår dåligt. Ni är guld värda. Tack för att ni finns och hjäler barn i samhället.
2007-09-01
Iwanttodie
Jag är sjukt glad för att ni finns ni betyder för mig.. och det finns det säkert många ungdomar/barn som det gör. Jag tycker ni jobbar jättebra och hjälper folk som har det jobbigt! tack
2007-06-08
Ronja
Ska man behöva lida bara för att tillexempel ens egna pappa förstör för en? BRIS arbetar för att stoppa våld i hemmet bland annat vilket är väldigt bra eftersom alldeles för många barn blir utsatta för så mycket mer än vad föräldrarna kan vara värda. Tack för att ni finns !
När Barn känner sig osäkra håller de någon i handen, när denna någon inte finns...ja då finns BRIS. TACK för att ni finns till!!! När vi vuxna i dagens finanskris känner oss osäkra på framtiden, hur våra lån skall betalas, hur vår pension skall bli. Då kan vi inte vända oss till BRIS, men vi kan hålla våra barns händer och känna att meningen med livet..den finns där!!! TACK för att ni finns till!!!!