Omdömen om Danderyds Sjukhus AB
2009-05-08
Växeln har alltid varit toppen när jag ringt men nu senaste tiden har jag fått en sur kärring som varit riktigt otrevlig.....hon va inte tillmötesgående alls och har en dålig attityd
2008-11-26
Blyger
Duscharna på hudavdelningen var ombyggda, och duschdörrarna borttagna. Den alltid så vänliga och hjälpsamma personalen bad om min synpunkt. Försynt påpekade jag att jag saknade duschdörrarna. Dagen efter hade personalen själva varit och inhandlat duschdraperier, som idag hänger där likt högt hissade fanor över personalens otroliga omtanke som jag gärna "flaggar" för.
2008-11-25
Andfådd
Efter att inte besökt ett sjukhus på 35 år var det en fröjd att bli omhändertagen på danderyds hjärtavdelning
2008-05-28
TRKLR
Vår son föddes 7 v för tidigt. Personalen på avd 21 vad helt underbar!
2008-03-12
gapa
Kom in kl.1300 till akuten med illa mående+yrsel+tappat balanssinet....fick hjälp efter en timme att kolla blodtrycket samt EKG sen sa dom att det är bara vänta tills läkare kommer...satt där i elva timmar utan att fick nåt hjälp. Fick åka hem sen utan resultat och måde lika dåligt då...och det kallar dom för akuten... Kommer alldrig att ha tilltro till dom.
2008-03-09
f
Åkte in på akuten kl.1.00 för får hjälp och kolla varför blir man yr hela tiden och måste spy. Sköteskan tog massa prover och allt visades vara bra..då sa hon det är bara vänta på läkare. Väntade i 11 timmar utan att fich träffa nåt läkare fick åka hem iställe och det kallar dom för akut..
2008-01-07
Ulla
Bröt höger handled den 30 augusti, snabbt omhändertagande. Dagen efter operation som blev 100% lyckad. Handleden blev efter några veckor helt OK Är förundrad över all vänlighet och skicklighet på DS. Och det är inte förtsa gången!
2007-12-11
Sig
Fick vänta på förlossningsläkaren i 6 timmar.De skyllde på att det fanns många kejsarsnitt den kvällen.Följden blev en mycket dramatisk förlossning och mitt barn var nära att dö.Anmälde förlossningsläkare och barnmorskan till HSAN men som vanligt kommer man ingen vart.det är sorgligt.
2007-11-04
olle
Frugan hade rygg skott och fick vänta 8 timmar på diagnos trots kraftig smärta. Som i ett uland. Vården var sedan ok. Parkeringen "vaktas" av carpark som inte visar någon hänsyn till att folk är sjuka. Hur kan sjukhusledningen tillåta detta bolag.
2007-06-03
av anhörig
Mycket bra service och hjälp med patientinformation
2007-05-23
M Sanguin
Vi gick, som kanske de flesta blivande föräldrar, och grunnade på villket sjukhus i Stockholm som skulle vara bäst att föda på. Nu vill jag inte säga att de andra är sämre, men jag vill lugna dem som tillhör Danderyd att ni kommer att bli väldigt väl omhändertagna, även när det som för oss inte går som planerat. Alla vi kom i kontakt med på BB, på avdelningen efter kejsarsnittet och på neo-natalavdelningen var så professionella, varma och ja, - helt underbara! Stor kram och tack till er från oss (och säkert hundratals andra par)! P.S När ni kommer hem igen börjar det riktigt stora äventyret!
2007-05-19
alvadon
Ont i magen hela natten hela dagen. Ingen Alvedon för magont. Inga köer! direkt in, Klyx- (lavemang), hemma på en knyx. Något satt på tvären inte lätt när man liten är en..45 minuter, från start till mål!BARNAKUT! bokstavligen!!
2007-03-12
Danderydbo
Svarar inom 30 sek och jag blir alltid kopplad rätt. Trevligt bemötande. Jag ringer ganska ofta dit och blir alltid positivt bemött.
2007-02-25
Chron
Verklign duktiga och trevliga sjuksköterskor. Alla är proffs och en stor tillgång för mottagningen
2006-12-10
BGS
Under många år har jag haft kontakt med smärtsektionen och blivit mycket väl bemött av läkare och sjuksköterska. På ett pedagogiskt sätt har jag informerats om hur smärta fungerar och hur olika mediciner hjälper. Det bästa är att jag fått smärtlindring och bättre livskvalité.
Tack för god vård och trevligt bemötande.
2006-12-04
GuS
Jag har under fyra veckor legat på infektionsavdelning 4 och verkligen sett hur en verkligt duktig och noga tailänsk lokalvårdare sköter städ- och rengöring på avdelningen och vilken skillnad det var på helgerna när extrapersonal hafsade över städningen. Tim, som hon heter är en verklig tillgång för avd och oss patienter som ligger inne för infektion
2006-10-02
He
Växeln har bra hand om "kunden".
kopplar vidare och hjälper till med tel.nr
2006-09-30
Anhörig
Mycket kompetenta läkare inom specialistvården, dock märks det att ekonomiska resurser saknas. Personlig hygien liksom städning hinns inte med. Det viktiga, själva vården har prioritet, och här finns inget att anmärka på.
2006-08-31
Missnöjd
Korta telefontider, när man försöker komma fram under telefontiden är det upptaget hela tiden. Ringer växeln, står i kö, telefontiden slut, jag kopplas ut. Ringer växeln igen, de ber mig återkomma nästa dag. Urdåligt!
Så kan det gå när staten ska sköta alla sjukhus utan servicekänsla.
2006-08-15
LTR,SUS
Svært vanskeli å få opprettet kontakt med sykehuset - få tak i en person - en lege som vil ta i mot opplysninger om overflytting. Har vært i kontakt med sentralbord som setter meg over til en telefon som ringer og ringer. Prøvde på nytt - fikk en telefonsvarer. Satt med tlf. i 20 min. Ringte direkte nummer til lege som jeg fikk oppgitt fra ort. avd - de kunne ikke sette meg over. Fikk raskt kontakt med legen, men det var feil person. Jeg ringer igjen - sitter i 13 minutter før jeg får kontakt med rett lege.
2006-06-24
SN
En undersköterska som verkligen var otrevlig. Brist på kunskap på omvårdnad. Väljer man detta yrke så ska man kunna vara trevlig. Har aldrig varit med om ett så otrevligt bemötande.
Helt underbar servicekänsla av personal i receptionen och de personer som utförde undersökningen var mycket trevliga och proffsiga.
Tack för all hjälp från hjärtläkare och övrig personal!