Omdömen om Calmar Stadshotell
2009-08-04
Jättenöjd!
Med tanke på det hyfsade priset vi betalade för att bo där i 2 nätter så är vi supernöjda, ett trevligt hotell med mycket serviceinriktad & trevlig omtänksam personal. Fräscht rum & en jätte god frukostbuffé! Plus i kanten för att ni öppnade frukosten redan kl 05 på lördag morgon för alla triatleter & hade ett roligt lekrum till barnen! Vi kommer besöka er igen :)
2008-12-08
Missnöjd
Vi hade bokat två rum, varav ett var ostädat, det stank i avloppet låg gammla papper i papperskorgen osv. Slitna rum och dåligt bäddade sängar. Personalen gav olika svar och var inte överdrivet trevliga. Det enda som förtjänar stjärna var frukosten som var Ok. Jag vet vandrarhem som är frächare och mycket trevligare än detta hotell. Värdelöst, skulle inte rekommenderas. DEssutom drog de 100 kr för mkt från mitt kort. Som jag nu ska få tillbaka - i form av värdecheck. Rekomenderas EJ.
2008-11-26
C
Personalen är trevlig och det ger en extra stjärna. Frukosten är faktiskt bra, över förväntan. Men rummen är förfärligt trista, kan vara positivt för det gör att man får se mer av Kalmar och sitter inte bara inne. Men det känns som ett gammalt extremt litet klassrum. Inget viloparadis.
2008-11-10
Linda
Jag är väldigt nöjd med min vistelse på detta hotellet både när det gäller servicen, hotellrummet och hotellet i övrigt. Hotellrummet kändes fräscht och jag ljuger inte om jag säger att rummet jag bodde på (ett trebäddsrum) var ett av de största hotellrum jag bott på. Det rummet hade att skryta med var platt-TVn på väggen, sin sköna soffa, badkaret på toaletten, den trådlösa internetuppkoppling som fungerade utmärkt utan lösenord och krångel, och sist men absolut inte minst - den så sköna heltäckningsmattan som fötterna vid varje steg fick vila på! Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående, frukostbuffén var både stor och god och läget var så centralt det kan bli. Priset för en natt för tre på hotellet gick på omkring 1300 kronor, men det tycker jag det var värt. I priset fick man ett centralt läge, ett mysigt och anrikt hotell, hög standard och en trevlig personal. Jag har bara positivt att säga om Calmar stadshotell!
2007-12-19
malin
tycker precis tvärtom!!!!! snorkig personal!!!!!!!!!!!!!!
2007-03-01
Fam Sten
Mycket trevlig personal, med Eva på topp:-)
2007-02-28
Björn
Klart bästa lunchbuffén i stan. Alltid väl tillagat med varierande meny. Bra att det finns både ett fisk- och ett köttalternativ. Även salladsbuffén är kanon!
2007-01-08
Personalen är supé-rbra precis som maten.
Rummet var väldigt dammigt och när vi påpekade detta fick vi ingen ursäkt eller erbjudan om nytt rum utan bara att dom skulle notera det för städerskan. Annars fint hotell med god frukost. Det var lågt pris jämfört med konkurrenterna men jag väljer ändå annat hotell vid nästa kalmar-vistelse.