Hårtrollet

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Hårtrollet

2011-11-06

Ewa

Super bra och trevliga, tveka inte gå dit!

Vill du ha en av södertörns bästa frisörer ska du utan tvekan besöka och låta dej bli omhändertagen av dessa underbara och duktiga frisörer

2011-09-01

cissi

BÄSTA FRISÖRERNA UTAN TVEKAN

Vill du känna dig i trygga händer? Då ska du inte tveka en sekund om att kliva in hos HÅRTROLLEN. Jag håller verkligen med om att dom vet vad dom gör. RIKTIGA PROFFS!!!!!!

2011-06-15

Marianne

Trendiga och modemedvetna frisörer!

I många år har hela vår familj gått hos Hårtrollet Vi alltid blivit nöjda. De trendiga och modemedvetna frisörer! Vi aldrig fått så mycket beröm för våra (min familj) hår som nu. Trevlig och glad personal. Rekomenderas varmt! Marianne Uddenberg med familj

2011-04-13

sara

JÄTTE NÖJD!

Frisörerna på alleplan vet verkligen vad de gör. klippte o färgade håret, har alldrig
varit så nöjd som nu.
TACK!!!

2010-11-22

k.a

superbra!

Hela familjen blir jättefina i håret varje gång vi varit
hos adde o cilla.

2010-10-13

bittan

supernöjd!

klippte mig nyligen hos adde efter rekommendation
har alldrig varit så nöjd som nu, riktig proffs,rekommenderar varmt.

2010-01-26

MR

Professionalism

En salong som vet hur man tar hand om sina kunder, personalen sätter kunden i fokus direkt man kliver in genom dörren. Konsultationen i frisöstolen är på topp nivå, alltid i en dialog med kunden. Man kan må som en trasa när man kliver in, men när man går ut så är man som en ny människa. Man känner att man blivit sedd och blivit stylad.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård