Omdömen om köket restaurang o. pizzeria
2010-07-10
Besviken Lasse
Har vid ett flertal gånger ätit pizza, ibland inbakt då har den ej vart varm i mitten. Andra gånger har den vart bränd botten. Tacotallriken ska vi inte ens prata om. Sveriges absolut sämsta!!! En normal människa kanske skulle bli mätt på 5 såna tallrikar-men det har man ju inte råd att köpa. Skulle ta pizzan till en kompis en gång som var i stugan. Då hade dom inte ens servetter & engångsbestick. Dåligt!!! Har gett dessa personer SÅ många chanser- och hela tiden trott att alla kan ha en dålig dag-men nu sätter jag aldrig min fot där igen!!! Så många andra med mig. Sorry!!! När man berättat att man vart besviken sist-tål dom inte kritik! Och inte en chans att dom vill reparera problemet! Ursch!!!
2009-08-18
Ann-Marie
Håller med dig. Har också köpt denna taco-tallrik för 80 spänn. Bedrövligt är rätt ord. Nästa gång...om det blir nån nästa gång ska jag minsann be att få titta på maten dom skickar med mig, så jag inte kommer till uthyrningsrummet och får en chock. Dåligt, dåligt.
2009-08-17
Carl-Johan
Har ätit där 4 ggr, men det är alltid nåt som blir fel. En gång skulle jag ha inbakt pizza med mig, men fick en vanlig. 2:a gången hade dom ej engångsbestick-fick äta med händerna. 3:e gången beställde sallad, va det så lite att jag va tvungen att åka på macken och köpa en smörgås. 4:e gången tog jag en taco-tallrik. När jag öppnade ådan på hotelrummet, va det tacofärs, lite chips, 1 msk tacosås, guacomole, ostsås. majs, 1 st gurkskiva, 1 st tomatskiva. Ett par tärningar rödlök. BEDRÖVLIGT! Dessutom till priset av 8 kr.Blev ej mätt denna gång heller, men nu hade allt stängt! Även denna gång hade dom inte bestick att skicka med.
Trevlig personal som brukar bjuda barnen på klubbor efter maten. Jättegod grekisk pizza. Inget att klaga på.