Omdömen om Brasserie Torntorget
2011-08-13
Det började med att en flaska Cava beställdes in för att invänta den 4e personen, inga champagneglas fanns (vilket inte gjorde så mycket, men ändå...). Majoriteten förrätter var slut. Endast en lammfilé fanns kvar, den visade sig vara seg och näst intill oätlig. Inget erbjudande om kompensation då vi påpekade detta (att bjuda på en kaffe eller dessert hör väl till praxis om man får klagomål?). Vi beställer in notan och får fel nota (mer än hälften så dyr som den borde varit), detta påpekas ärliga som vi är och vi får in en ny nota (dubbelt så dyr). Den betalas med lite dricks, men vid närmare granskning upptäcks 2 öl för mycket och en flaska Champagne istället för Cava för ungefär dubbla priset. Vi påpekar detta och får mellanskillnaden tillbaka utan någon som helst kompensation för alla fel. Ett fel kan man leva med, men när det blir fel på fel på fel på fel och dessutom dålig mat, då ska man banne mig erbjudas kompensation! ALDRIG Brasserie Torntorget igen!!!
2011-06-30
Rebecca
Allt va fel, servitrisen var kass, en i sällskapet fick en öl i nacken, köttet va segt OCH all mat va kall.....helt katastrof! Mannen som fick ölen över sin kostym fick dessutom ingen som helst ersättning alt. kemtvättsbekostnad.....skrämmande!!
2011-03-16
Relativt bra mat, bra läge. Prisvärt och trevlig personal. Nöjd med köttet, halvfabrikat i gratängen? :(
2009-02-18
Liselott
Arbetsgänget bestämde sig för att äta middag på torntorget. det visade sig att valet utav restaurang va det bästa vi har gjort. Mat och service var högklassigt kvällen igenom. Vi hade en mycket trevlig kväll och rekomenderar starkt denna restaurang för en hel mysig kväll.
2008-07-21
Anders
Hade bokat bord i fredags kväll och möttes av trevlig och alert personal redan vid våran ankomst! Kvällen fortlöpte felfritt och maten gjorde oss allt annat än besvikna. Servitrisen rekommenderade underbara viner som var mycket välanpassade till såväl kycklingen såsom lammet då vi ville dela en flaska. Vi är mycket nöjda och kommer att återvända. Ofta.
2008-02-01
Petra
En sommarkväll vid Nissans kant. Familjen ville mysa någonstans. Vi åt de bästa pizzorna i Halmstad med ett gott glas vin till. Barnen trivdes då det var lung miljö och det fanns plats för "spring i benen". Personalen var mycket service-minded och såg till att även barnen hade det bra. Priset var inte det billigaste men värt pengarna när det serverades så goda pizzor. Sedan gjorde det inte saken sämre att det var en underbar solig sommarkväll! Hela familjen var mycket nöjd.

Att inte äns få smaka vinet innan serveringen trots att vi köpt en flaska. När vi sedan påpekar detta så smäller hon ner flaskan på bordet och säger inte ett ord. Totalt bränt och torrt vitlöksbröd. Nästan råa lambracks med lite ruckola och bladsallad och några taskigt stekta nypotatis.. Entrécotn var inte heller av denna jord, smakade lite medicinkt gammal och galet seg.. För allas bästa så är denna restaurang inget att föredra. Servicen var med totalt urusel och lång väntan på allt.