Omdömen om Salon Victor AB
2011-11-22
Har varit kund på Salon Victor sedan 2003, har alltid varit nöjd med hur jag ser ut efter klippning och det är minst lika bra sedan Dani tog över! Toppenställe som jag verkligen kan rekommendera! Nästa gång ska jag göra något wild and crazy!
2011-09-28
Nina
Sara var jätteduktigt och proffsig. Kan varmt rekomendera henne.
2011-09-06
Carina Jonsson
Är jätte nöjd med min nya kort klippta frisyr. Therese är den bästa frisören som jag har haft och dessutom en kanon trevlig tjej. Kan varmt rekommendera henne.
2011-08-05
Josefin
Varje gång jag går och låter Aida fixa mitt hår, kommer jag alltid ut därifrån supernöjd! Definitivt den bästa frisören jag någonsin haft.
2011-07-28
Camilla
Jag har inte haft en bra frisör sedan Alma slutade på Sense men idag, dagen innan flytten till Malmö hittade jag Susanne på Victor! Jag är sååååå nöjd!! Tusen tack och varma rekomendationer att prova denna salong!
2011-04-30
jenny
aldrig varit så nöjd med mitt hår som jag är nu.
proffsig service. trevliga och underbara människor.
2010-11-12
Jag är super nöjd med min nya frisyr och hårfärg. Tack Therese.
2010-04-25
Mats I
Jag har klippt mig hos alla frisörföretag i Gbg och har nästan alltid varit missnöjd. Men så fick jag tipset om Salon Viktior och Dani. Och jag måste säga, man märker att han har varit världsmästare i klippning. jag inte testat de andra hos Viktor men Dani har fattat hur min stil ska vara varje gång jag varit där.
Jo, jag kan säg lite om de i mottagningdusken ich de är alltid vänliga och trevliga.

Jag är mycket nöjd med hela stället. Alltid nöjd när jag går därifrån