Omdömen om Olivera's Restaurang
2012-02-18
Lundaföretag
Vi har haft en dagkonferens på Olivera's och det blev en fantastisk dag med mycket god mat, fika, frukt och trevligt bemötande av alla i personalen. Trevligt att få en bra kontakt även med kockarna. Vi återkommer gärna.
2012-02-15
Nilsson
Firade min födelsedag på Oliveras. Vi var ca 25 personer och allt flöt på så bra. Maten var underbar, servicen fantastisk. Vi tog möjligheten att dricka vårt kaffe och äta desserten nere i deras konferensrum. Passade oss så väl eftersom det var flera barn. Tvekar inte att rekommendera
2012-02-12
Karolin
Mycket missnöjd med lördagens besök. Dålig service och tråkigt bemötande. Maten var inget speciellt alls. Det sämsta var att vi som sällskap om 9 personer ombads förboka maten vilket vi gjorde men ett sent återbud fick inte avbeställa sin mat vilket gjorde att vi fick in maten ändå och betalade för den -mycket dåligt! Förboka inte er mat, det blir enklare för dem men dyrare för er som kunder!
2011-10-26
Sockret
Att sitta och blicka ut mot solnedgång över havet är ett stort plus när man sitter och äter en utsökt måltid. Personalen är serviceminded och tillmötesgående. Maten är otroligt god och jag kan varmt rekommendera deras fiskgryta som är bland det bästa jag ätit! Sen att dem byter meny varje månad är ett stort plus - då vill man gå dit och äta minst en gång i månaden :)
2011-10-11
Josefin
Vi bor i närheten och går förbi på en dricka eller käk ibland. Man känner sig alltid välkommen, även om de egentligen inte ens öppnat än! Tex i fredags. Det regnade och vi fick komma in på dricka fast det var stängt. Ska dit på lördag igen, då på Oktoberfest meny! Kul tema!
2011-08-05
Emma
Hade rockgruppen Foo Fighters varit en restaurang skulle den heta Olivieras. Fantastiskt god mat med oerhört trevlig och tillmötesgående personal.
2011-02-22
Sofia
....Har precis provat deras fiskgratäng. DUNDERGOD. Dit ska jag gå igen. :)
2011-02-11
Viktoria
Äter lunch där ibland och dom serverar jättegod mat. Jag kan verkligen rekommendera deras fiskgratäng med dill, räkor och vitvinsås. Rena lyxlunchen! och vilket buffebord, tex.med inlagd stekt sill som är kanongod! Dom håller en hemtrevlig och varm atmosfär, utan att för den skull ta bort restaurangkänslan. Trevligt är att köket, den delen där kockarna jobbar, är öppet ut mot restaurangen.
Och på sommaren är det ju underbart när man kan sitta ute. Oliveras går jag till när jag vill ha lite guldkant på tillvaron och bli mätt nöjd och glad, och så fort jag får jag får möjlighet ska jag testa deras fiskgryta som jag hört ska vara så god. Spännande!
2011-02-03
Ingrid
Var på 1:a men dock inte sista besöket igår. Fantastiskt god och vällagad mat, det var kärlek i den ;) . Vi kommer definitivt att återkomma till denna vackert belägna restaurang med sin trevliga personal och goda mat. Hoppas att det går att fixa handikapp-parkering också så småningom.
2011-01-24
Camilla Ericsson
Var på Olivera's i lördags kväll för första gången. Hade hört mycket om deras fiskgryta och jag måste instämma att den är helt fantastisk! Mycket trevlig och omtänksam personal. En av de bättre restaurangupplevelser jag haft det sista året.
2010-11-08
Lina
Jättetrevlig personal, och god mat.
Man känner sig välkommen.
2010-09-16
Ing-Marie m familj
Vi åker gärna från Malmö till Lomma för att äta på Oliveras. Har varit där flera gånger och det är en av familjens absoluta favorit restauranger! Mycket god mat alla gånger vi varit där och toppenservice.
2010-09-16
nöjd gäst
Jag var på Olivera's i tisdags och åt en flundra med en fantastisk salsa till lunch. God mat och trevlig personal.
2010-09-06
Selma
Jag ska aldrig glömma den efterrätt jag fick hos er - drömmer om den fortfarande!
2010-08-20
Olssons
Tack för den fina servicen och den fantastiska maten vi fick vid vårt besök i lördags. Med den utsikten, maten och bemötande kommer ni att lyckas i Lomma. Ni är efterlängtade av oss som gillar mat. Hälsningar Tomas och Kerstin med vänner.
2010-08-08
Anki
Vi var hos er 29 juli med våra barn,men vilken besvikelse---aldrig mer.Vi väntade på maten i 1 tim.20 min.Barnens portioner var under all kritik,inte ens en liten tomat som sallad.Våra portioner var verkligen ingen hit,små och smaklösa.Detta är inget ställe att rekomendera..
Ni tar betalt som det voro en gourmerestaurang !!!!
2010-07-31
Lena
Vi har varit på Olivera´s flera gånger, och vi har aldrig blivit besvikna - bara nöjda! Igår var det dags igen, och jag måste tacka Olivera med personal för en fantastisk måltidsupplevelse!!! Ni lyckades igen! Personalen är otroligt engagerad. Vad sägs om en kock som vi p g a avståndet till hälften ser, och till hälften hör, säga "Åååååh, det här är så gott!!!" när han lägger sista handen vid förrätten. Han hade dessutom rätt!!
2010-07-31
Arg kund
Var och åt där igår som många andra gånger. Givetvis blev jag besviken återigen då Där finns ingen trevlig personal. Otrevliga och värdelösa spillde dricka på kunder. Till råga på allt fick jag kall mat efter att ha fått vänta i nästan 1 timme. Nä fy fan säger jag bara stäng ner stället och låt någon kompetent köpa upp stället och göra det till en restaurang!!!
2010-07-30
Anneli
Var och åt en Ceasar sallad som var en av de bästa jag ätit. Mycket kyckling filé, supergod dressing och för att inte tala om de goda krutongerna. Det lär bli fler av dessa! Mmmm...
2010-07-18
Elvira
Vet inte vad många av er jämför med, men med tanke på den kvalité, service och smakupplevelse jag fått på Oliveras så finns det inte så mycket i denna region som håller samma klass!! Men det är klart, har man bara ätit på f.d Lomma krog och Mc D... tidigare så blir ju detta lite dyrare -och oändligt mycket bättre på ALLA plan!! Tack Olivera och fam. Hansen för att ni sätter lilla Lomma på resturangkartan!
2010-06-11
Maten gick att äta, men för priset väntade vi oss något bra. Servicen var obefintlig, och man fick väldigt liten mat. Jag gick därifrån hungrig, ärg, och fattigare. Jag äter aldrig där igen.
2010-04-30
Pelle & Lisa
Bra restaurang med ett utsökt läge! God mat och trevlig personal! Vi går gärna dit igen!
2010-04-14
jessica
vi var där och beställde "friskt" från menyn med tillhörande viner och följt av dessertvin och port till desserten...ingen superhöjdare för den pengen du betalar men vi bad in notan och när den kom in öppnade jag flaskan med (vanligt)kranavann!) och tog ett glas först då, jag hade inte bett om vattnet men antog att när man beställer in vin så ingår det väl..men ack så fel jag hade.vatten till vinet får man betala för på oliveras...skam på er!nota på 1600/2personer (en körde bil !!)ingen dricks där inte!
Hej! Något missförstånd måste ha skett. Vi tar absolut inte betalt för kranvattnet. Önskar du hade sagt något om ditt missnöje på plats så vi kunde ha löst det på plats. Kom gärna in med notan en dag så ska vi kompensera dig. Tråkigt att du har uppfattat det så och skriver det här istället för att meddela oss direkt. Hälsningar Åsa Hansen, restaurangchef.
2009-11-26
Dick
helt andra förväntningar med tanke på priserna. små port, dålig service, vilseledande priser
2009-10-26
Lina
Att man kan misslyckas med att göra en hamburgertallrik är för mig en gåta. Den smakade precis ingenting och var dessutom väldigt okreativ, både till smak och utseende. Hade kostat långt mycket mindre och garanterat smakat mycket bättre i en vanlig hederlig korvkiosk. En restaurang som försöker vara "Top nodge", men som helt har misslyckats i det avseendet.
2009-10-01
snäckan
Fantastiskt läge och mysigt ställe, men ack vad missnöjda vi blev av maten i förhållande till priset. Ingen smaksensation för smaklökarna med tanke på att vår nota slutade på 1500/par! Nä, Olivera varför tar du inte ditt enormt goda kök och koncept som du har i Malmö med dig ut till Lomma? Har ätiti där stundtals varje dag och alltid varit supernöjd!!
tråkigt att ni inte var nöjda med maten. Det viktigaste är naturligtvis att maten ska smaka riktigt gott. Jag är lite förundrad över priset. Våra tre rätters kostar mellen 295-395 per pers och vi är inte heller dyra med dryckessortiment med tanke på att allt är väl utvalt av våra vineksperter.
Du får gärna skriva till mig och berätta vad ni har fått för pengarna.
2009-09-14
"Stammis"
...har vi fått en riktig restaurang i Lomma. Ni andra som har skrivit dåliga omdömmen har nog inget bättre för er. Sprid lite glädje omkring er istället som Olivera's gör. Har varit gäst där flera gånger och det finns så mycket gott att välja på att jag måste tillbaka igen. Vi blir alltid trevligt bemötta och servicen finns det inget att klaga på. Lita inte på alla omdömmen, utan gå dit och prova själv istället. Hoppas ni får ett lika gott intryck som vi har fått.
2009-08-22
Lars
Extremt lång väntan tid på allt från mat till dricka under måltiden. Väldigt dålig service och personalen sprang mest omkring över allt och fanns aldrig där när man ville ha något. Ska man ha höga priser ska man ha kvalitet på servicen också det har man inte här.
2009-08-18
Janne
Äntligen en restaurang av klass! Kanonservice med kunnig och trevlig personal och mat i toppklass. Prova fiskgrytan och därefter choklad panacottan!
2009-08-17
Thomas B
Att jag efter mitt första besök, vilket inte var någon bra upplevelse, kunde gå dit igen. Det ÅNGRAR jag idag. Men jag hade väl hoppet om att standarden skulle ha ökat något. Men ack så FEL jag hade. Oliveras kör vidare i sin stil, alltså ingen stil alls. Hade jag vetat om att man kunde kolla omdömmen på ENIRO. Då hade jag blivit besparad denna plåga. Det är bättre att åka in till malmöfestivalen och ta något att äta i något av stånden där. Man blir både mättare och gladare.
2009-08-12
Richard
Maten var toppen. Åt fisken och den var kanon, perfekt tillagad och mycket god risotto till. Vinet som hovmästaren rekommenderade var toppen till.
Snygga upplägg på olika tallrikar för hela sällskapet, orginellt och snyggt.
När ni är där måste ni även gå på Toa. Snyggaste toaletterna jag sett, mycket trevligt med frottehandukar också.
2009-08-09
Panerai
Maten kom först efter ganska lång väntan in kall. Sen följde evig väntan på kontakt för varje beställning. Vi försökte beställa mer dricka hela tiden men det var svårt och ändå knappt halv fullt. Nej för dessa priser krävs mycket mer än så här.
2009-08-09
Magnus
Tyvärr kan man inte sätta lägre betyg än 1. Blev grymt besviken på både maten, bemötandet samt servicen. Att man får vänta på någon enstaka beställning, det får man köpa. Men att behöva vänta över 10min på att få in en extra öl, ca 20 min för extra bröd. När man väl får in maten, så är den kall. Det är bara rent ut sagt -FÖR DÅLIGT. Priserna ligger även väldigt i överkant, om man ser till vad man får för dom. Dricksen stannade i min plånbok och ett återbesök blir det inte något av.
2009-08-01
Nicklas
Underbar mat i en fantastisk miljö med sympatisk personal.
2009-07-23
Richard
Håller inte alls med de negativa kommentarerna. Jag åt 3 rätters, Tapas till förrätt, hällefrunda till huvudrätt och sen mixade vi alla i sällskapet våra efterrätter. Allt var utmärkt maten kom in exakt samtidigt, perfekt tempererat och serverades på olika typer av tallrikar, mycket estetiskt upplagt också. Vinlistans rekommendationer till maten var perfekt. Rekommenderar strakt denna restaurang, Kommer garanterat återvända dit. Ett perfekt lägen vid hamnen gör inte saken sämre, uteserveringen var perfekt plats att åtnjuta dessa läckerheter på.
2009-07-16
Hejdu
Gott och rätt trevligt, men för den prisnivå de har förväntar man sig betydligt mer. Jag jämför med tex Brogatan som ligger ungefär lika i pris, men där allt känns lite bättre och betydligt generösare.
2009-07-15
Niklas
En underbar resturang med bästa läget. Trivsam stämning med underbar utsikt. Mycket bra service och trevlig personal. En chevre till förrätt som höll absolut världsklass. Hälleflundra på en bädd av risotto till huvudrätt. En riktig dräpare.
Tack för en mysig kväll och på återseende!
2009-07-10
Ceasarsallad för 185 kr....!!!! Helt sjukt, speciellt när det står 85 kr på deras hemsida...
2009-07-02
Ola
En evighets väntan på maten. Tänk att det kan ta en timme att göra lite pasta. Att den sedan var mikroskopisk, smaklös och absolut inte värd de 185 kronor den kostade gjorde inte saken bättre.
Hovmästaren och servitriserna yrade mest bara runt i restaurangen. Om man nu skall vänta så länge på maten kan man åtminstone se till att gästerna har det bra och att de har något att dricka.
Tråkigt, för restaurangen är väldigt fin och läget är fantastiskt

Maten (såklart) personalen lokalen utsikten dassen stolarnas tyg borden buffén, ja rubbet är amazing. Vi älskar Oliveras