Emona Restaurang & Pizzeria

Omdömen om Emona Restaurang & Pizzeria

2012-01-17

David D David D

BÄSTA STÄLLET I STADA!

Är du sugen på en underbar pizza till föredömligt pris, eller en kall öl efter jobbet kan jag verkligen rekommendera Emona!!! Priser från 90-talet och underbar personal :) i skön och avslappnad atmosfär. Bättre än så här blir det inte i Göteborg!

Lovar er ingen kväll på slottet, men definitivt mat/dryck som håller måttet!!
/David

2011-12-09

Bra pizzor

God mat å gott bemötande bra priser, jag är nöjd

2011-10-30

ajla

pizza

Jätte goa pizzor,gjorda med kärlek.Måste provas för att förstå

2011-10-03

Godast i Göteborg

Sjukt goda pizzor och den trevligaste personalen. Åker från johanneberg till majorna för att äta min vesuvio med paprika. Bäst i stan!

2011-06-22

Gott

Alltid mätt å nöjd på emonas. Personalen e trevliga lyhörda å skojiga.

2011-05-18

adrian

pizza

Jättegoa pizzor, gjorda med kärlek. Måste provas för att förstå

2011-03-08

Tommy

Fantastiskt goda pizzor, men personalen, speciellt ägaren är helt fantastisk, jag beställde fel en gång till tjejen som är vegitarian, gick dit igen och behövde inte betala för den nybeställda pizzan. Han bara log och sa- alla gör fel ibland. Dessutom skickar han alltid me klubbor till barnen. Änglar finns och dom jobbar på Emona

2011-02-23

Sandarna

Bra pizzor

Bra pizzor,billiga o goda.

2011-02-05

Tony

göteborgs godaste pizza!

Dom har länets godaste pizza samt den bästa servicen! en stor eloge för Emona!

2011-01-24

Fyrahundrafjorton.

Kanske godast i stan.

Spröda, välgräddade pizzor.
Grym tomatsås. Uppmärksam och glad personal.
Tveklöst godast i stadsdelen. Bra priser.

2011-01-12

Sara

God mat

med låga priser

2010-11-02

Bergsjön

positivt överaskad!

jag ramlade in på emonas igår kväll precis innan stängning, hungrig som få och med ett extra sug för pizza. jag bemöttes mycket trevligt av ett "orginal pucko" plus chef som tog hand om mig och mitt sällskap på bästa möjliga vis i väntan på kebabpizzan med extra grönsaker och fetaost. pizzan i sig serverades på en alldeles lagom tjock och väldigt spröd botten, väl kryddad kebab och med ett v'äl avvägt lager sås på toppen av allt! pizzan som vi tog med oss överlevde inte mycket längre än ett par minuter utan vi smällde i oss den i väntan på spårvagnen. det var en smakupplevelse och jag själv blev positivt överaskad. emona, ni kan räkna med att se mig igen! mvh Bergsjön

2010-09-30

Oliver

Godast i Göteborg!

God pizza och otroligt trevlig personal!!! Stammis sedan år tillbaka.

2010-07-13

fredrik

Emona pizzeria

Det här är en utmärkt pizzeria av en typ som faktiskt inte finns i Göteborgs innerstad. Jag känner människor som vallfärdar hit från andra halvan av staden för att hämta pizza, och jag förstår varför: perfekt gräddning med spröda bottnar, utmärkta ingredienser, helrätt kryddning och en väl avvägd pizzasallad lämnar i princip ingenting att önska. Dessutom är personalen alltid trevlig och på gott humör. En fulländad, förstklassig pizzeria.

2010-07-04

erika

torino

torino ä det godaste pizzan

2010-06-10

emona special

2009-10-06

Hans

mannen med strå hatt

kommer alltid och har ett gott humör plus alla goa gubbar och alla goa gummor

2009-09-30

Michael

världens bästa

dom har världens bästa service och mat

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger