Synoptik

Omdömen om Synoptik

2008-05-03

Besviken

Missnöjd

Dålig service, otrevlig personal. Kan inte rekommendera någon att gå dit. Man ska veta sjäv exakt vad man ska ha, annars får man ingen hjälp av deras okunniga personal. Jag har inte fått den service jag betalade för och personalen verkar inte bry sig. Jag betalade ju först....

2007-08-28

Lina :)

bästa affären i sverige :)

Aktuell optik är världens bästa optikaffär, mamma jobbar där :) Go aktuell Optik, Go ! :D

2007-06-19

Carro

Optikervalet

(Omdömet avser Aktuell Optik)
En stor och fräsch butik. Med personal vars service och ärlighet jag vill påstå, efter mina erfarenheter, är näst intill unik. Mätinstrumenten tillhör den senaste tekniken. Så undersökningen gick snabbt och smidigt och jag är deffinitivt inte besviken. På plats fick jag höra, när det var dags att välja bågar. "Vi har allt från klassiska till mera trendiga modeller, allt beror på dig, hur mycket du vågar". Detta voluminösa sortiment, gjorde mig nästan yr i kolan och jag förstår att det nog sannerligen inte är lustigt att vara konkurrent. Efter en lång stund hittade jag äntilgen ett par som var härligt sköna. Och det bästa av allt var att det även för plånboken visade sig löna.

2007-03-21

linser

Har köpt linser hos aktuell optik länge nu och det är alltid lika bra serivce!

2006-12-29

Egil L

veldig bra

Proffesjonell optiker med førsteklasses service og veldig bra priser. ca. 50 % av hva jeg må betale i Norge. Har kjøpt flere par her.

2006-07-04

Mik.T

Superbra glasögon

Läser med förvåning om hur signatur S.H upplevt servicen på Aktuell Optik.

Min erfarenhet är att jag vid tlertal tillfällen fått en mycket hög service och fin kvalite på beställda glasögon. Köper till och med alla linser hos Aktuell Optik till mig och min familj.

Kan varmt rekomendera kedjan

/M

2006-07-03

Storfiskaren

Suverän optiker

Äntligen har Aktuell optik kommit och frälst min hemstad.
Mycket bra glasögon, bra bemötande, kompetent personal, ingår försäkring (tyder på bra kvalite),.....
Deras optiska utrustning var supermodern och personalen upptäcker tydligen ofta problem som andra optiker missar.
Dessutom får man pengar över till annat denna månaden och det behövs dessa härliga sommardagar

R1001002;Kontaktlinser
R1001176;Optiker, optiska artiklar - Legitimerade optiker