Omdömen om Splitworks Technology Of Sweden AB
2011-11-02
Roger Blix
Detta va de bästa jag har testat i Cardsplitter väg och de är Splitworks "CardCaster".
Den är helt otrolig produkt som funkar klockrent och är snabbare än programkortet och ett så fantastiskt bemötande jag fickfrån Splitworks sidan. Supersnabb lev. ringde ena dagen sidan hörde jag den komma genom brevlådan nästa dag.. otroligt.
Detta berättar jag för mina vänner att Splitworks är att lita på till 100%.
MVH/Roger.
2011-10-27
Fredrik
Startade upp den och sedan dess har den bara fungerat. Som det ska vara alltså!! Inte ofta man hittar produkter som är så bra!!
2011-09-13
Chrille
Inget att tveka över... köp! Kör sedan några dagar Cardcastern utan problem, plug&play, direkt utan problemas... kör två olika boxerboxar samt en CAmpg4-modul helt utan problem.
Mkt serviceinriktat företag, suveränt...
Rekommenderas!
2011-09-01
Magnus Jonsson
Håller med övriga kommentarer. Jag kan säga att jag provat de kortdelare som finns på marknaden Smartwi 2 och Clone+. Efter jag hörde talas om Cardcaster tänkte jag tredje gången gillt och vilken succe det blev. Fungerar klockrent! Utklassar övriga i stabilitet och enkelthet, inga konstigheter alls. Trevligt bemötande vid beställning.
2011-08-31
Uffe
Toppenprodukt och support i världsklass.
Ett engagemang från företaget som jag aldrig har upplevt hos andra.
Rekommenderas starkt.
2011-08-30
Sandro
Enklare kan inte bli! Fungerar som det ska. Bra pris och snabb leverans.
2011-08-28
Jonas
Har haft ett annat system i många år som slutade fungera med DVBT2. Köpte detta och det var myckelt enkelt att installera och har nu fungerat klockrent några kväller. Jag håller tummarna för att det så förblir!
/Tack önskar nöjd kund
2011-08-24
Extremt bra och enkelt att använda. Fungerar klockrent! Sedan är även Splitworks extremt serviceinriktade och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera cardcaster!
2011-08-23
Nicklas
Enormt snabb feedback, snabb leverans, enkel installation och ALLA kanaler funkar kanon. Har Boxers samtliga kanaler och alla (ja HD oxå) kanaler fungerar. Jag har inte sett någon som helst störning på något sätt utan allt har fungerat suveränt hela tiden.
2011-08-17
magnus
jag har kört dessa kort ett tag nu och dom fungerar klockrent, jag använde smart wii tidigare men dessa fungerar väldigt bra. ett litet minus skulle vara längden på kortet bortsett från det så finns det inget att klaga på.
2011-08-16
Lars
Plug and play-funkar direkt , mycket bra räckvidd
2011-07-21
Jan
Håller verkligen vad den lovar. Inget meck, bara att plugga in, dit med korten enligt anvisning - klart. Rekommenderas stenhårt.
2011-07-10
Peter
Har haft ett annat system som strulat. Är super glad att jag köpte denna, fungerar problemfritt! Lätt att installera och liten o smidig bas enhet. Korten är dock lite långa men stör ändå inte. Rekommenderas alla dagar i veckan! Kanon!
2011-07-07
Mike
Jag måste säga att detta är den överlägset bästa produkten på maknaden. Köpte en Cardcaster med 6 kort och installationen fungerade felfritt (busenkel). Räckvidden är klockren, har ca 15m mellan sändaren och en mottagare på övervåningen. HD kanalerna fungerar utan problem. Leveransen och kontakten var mycket snabb.
Denna produkt rekommenderas med glädje.
2011-06-22
Jocke
Funkade på första försöket.
Hög finish på prylarna.
Enda minuset är att klientkortet är lite långt och sticker ut bakom vissa TV.
Mycket prisvärt.
2011-06-21
Hej,
Jag fick cardcastern via posten (två dagar efter beställning), otroligt enkel installation och den funkar toppen :-)
Vi kör följande konfiguration:
- Comhem
- Sony 40" med CA modul
- Samsung 50" med HTPC och Anysee 30C läsare till
Riktigt nöjd :-)
2011-06-20
Arne Nilsson
Har haft en SmartWi i många år, men efter byte till HD kanaler med Boxer, så har Smartwi-kortdelaren inte gjort något annat än strulat. Har fått med en HD-box med inspelning från boxer, men den har jag aldrig kunnat använda då signalen försvinner från SmartWi-kortet så fort TV stängs av. Min fru var fullständigt vansinnig på allt strul.... - Tänk om du dör, sa hon, vem skall då springa här o greja med korten så att tv:n fungerar att se på, sa hon?
För krångligt har det varigt, och man måste vara teknisk kunnig för att kunna se TV, för det har varit ett evinnerligt kladdande för att få se TV. Måste ibland stänga av mottagaren, sen dra ut kort, uppgradera boxer orginalkort i boxermottagaren när signalen plötsligt upphörde helt. Alltid en förvarning då signalen började flippa mitt i en film, och så blev det störning i bilden och till slut så försvann bilden , och hur roligt är det? Man kan få hjärtinfarkt sa hon så förbannad hon blev på detta ideliga strulande med SmartWi.
2011-06-20
Arne Nilsson
HEJ
Jag har jag bytt ut min "folkvagn" SmartWi mot en "RolsRoys" Cardcaster. Trodde inte i min enfald att det skulle finnas en sådan toppen-leverantör som hade en så fullgod och perfekt Cardcaster kortdelare som fungerar på direkten utan det minsta krångel eller mankemang. Snabb leverans beställde på torsdagen o hade paketet på fredagen.
Bara i med korten, först originalkortet sedan de andra 4. (Jag har 4st kort inkopplade.) Ett sitter i en stuga på tomten 20m här ifrån, här kom bilden direkt med Cardcaster-kortet, utan minsta problem.
Hade ett SmartWikort i källaren som också var på dinkadinken att få kontakt emellanåt.
3 blinkningar på det nya Cardcasterkortet o så har jag en fullständig, stabil bild, viket inte SmartWi-kortet levererade alltid då signalen tydligen inte räckte till som det skulle, eftersom SmartWikortet tappar signalen emellan åt.
2011-06-15
Harry
Cardsplitter funkade direkt. Bra täckning och strulfritt. Det enda minuset är att kortet sticker ut lite mycket. Men då det är det enda minuset så kan jag varmt rekommendera systemet. Bra service fick jag också med mailsvar och snabb leverans. +++++++++++++
2011-06-11
Anders
Var på plats och hämtade ett cardcaster system. Mycket trevligt bemötande och system som fungerar klockrent. Rekomenderas!!!
2011-06-03
Jocke
Själva boxen är liten och smidig. Kopplade in enligt medföljande anvisning. Pluggade in korten och allt fungerar perfekt! Såväl HD-kanaler som övriga. Riktigt bra produkt och mycket väl fungerande service. Splitworks svarar blixtsnabbt på mail eller telefon. Rekommenderas varmt!
2011-06-02
Steffe
Kan bara säga det att Splitworken har kört hos mig tre månader utan ett enda avbrott.
2011-04-11
Eva
Jag beställde en Cardcaster och är jättenöjd.

Har nu kört min SplitWorks Cardcaster i snart ett år. Började med två klientkort för att i veckan beställa ytterligare ett klientkort. Det fungerade inte riktigt som jag tänkt, så jag mailade supporten och fick svar efter 10 minuter, på en lördag! Jag uppdaterade programvarorna på kortet på 5 minuter och sedan var jag igång. Hur bra som helst.