Vald plats Örebro Välj ort

Kategori: Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande

Omdömen om Veterinärhuset Södra Berget

2012-01-24

Tack!

Mycket proffsig akuthjälp med noggrann veterinär, Åse, som hjälpte vår hund Fidel! Vore det inte för veterinärens lugn och bedömning vore han nog inte med oss längre. Kontaktade tidigare jourstation i Vännäs med blev avfärdad. Tydligt, engagerat och empatiskt bemötande. Världsklass! Rekommenderas AAA+++

2011-09-08

Ing-Marie Ludin

Ursus matte och husse igen

Återigen fick vi uppsöka proffsen på Veterinär huset.
Ursus busade med garn när han var ensam hemma det slutade olyckligt så han fick opereras IGEN. Men samma fina bemötande.

2011-08-30

Ing-Marie Lundin

Ursus matte och husse

Vi ha en liten olycksfågel till katt som för en månad sdan var med om en olycka som slutade med att höftkulan och lårbenshalsen fick tas bort. Ett mycket bra bemötande av Trond med personal. Idag är lilla Ursus där igen och har opererat ut en garntuss.Vi har inte hämtat honom ännu och det är en annan veterinär denna gång, men samma fina bemötande och inga onödiga ingrepp. Väl värda alla solar.

2011-08-28

Maud Lindberg

Nöjd och tacksam Matte

För några veckor sedan genomgick min hund en bukoperation på Veterinärhuset. Allt gick bra och han är nu frisk och mår bra. Mottagandet var superbra och professionellt. Efterbehandling och uppföljning efter operationen har också fungerat perfekt Känner mig trygg och tycker att Veterinärhuset är värd alla solar som finns.

2011-08-17

Antibiotika för lättvindigt och tveksamma rutiner

Det märks att de är nystartade då det känns som att inkörda rutiner saknas, ganska trevlig personal dock, och jag tycker att antibiotika inte ska ges innan man vet vad man behandlar (är emot alla dagens rön för att undvika antibiotikaresistens). Var hos en relativt rund kvinnlig veterinär, kan helt klart bero på person.

2011-07-19

Slarvigt och dyrt.

Måste tyvärr säga att jag inte alls gillade denna klinik.
Bemötandet var det väl egentligen inget fel på, men efter att betalat såpass mycket pengar för en allmänundersökning förväntar man sig också en allmänundersökning.
Dom proppade hunden med godis, tittade slarvigt benen och tittade om möjligt hennes allergisymptom ännu slarvigare. Nej, nu blir det byte av veterinär för min del!

2011-06-29

aggi

tja

De kan nog sin sak men priset är klart i överkant, Ingen hejd på alla provar som ska göras. Det känns som om de ösar på med för mycket av allting för att kunna få in pengar från antingen försäkring eller oss förståss.
Jag går inte dit om jag inte är tvungen, det finns de som gör ett bättre jobb med stort engagemang för mindre betald. Går hellre till en mindre stor koloss.

2011-05-15

Molly

Tack för att Ni finns

Tacksam för att Ni finns. Ni är så gulliga och rar mot mina djur.

2011-03-25

Johanna och Mattias

Vi är oerhört tacksam till alla som hjälp oss med våran Astrid. På veterinärhuset södra berget är alla små änglar.
Åse är oerhört skicklig och pedagogisk och fick en orolig matte och husse att känna sig trygga!
Djur sjukvårdarna har pysslat om och varit oerhört gulliga med både oss och Astrid. Tack ALLA ni för att ni finns ni är som sagt underbara!

2010-11-09

Arg och ledsen

Fanns minus-solar hade jag tryckt på dem!

Var där några gånger i sommar/höst med mina 3 katter.
Enligt veterinären hittades inget fel på någon trots alla omfattande undersökningar och prover.
Begärde nyss journalkopiorna för att ta den sjukaste katten till veterinär på min nuvarande hemort så hon skulle veta vilka prover och undersökningar som redan var gjorda.
Då ser hon att redan vid det första besöket i början av Augusti då jag var in med katten som blev sjuk först, togs ett prov som visade att katten hade en smittsam, ibland dödlig, virussjudom.
Den informationen fick jag aldrig. Tvärtom. Bemötandet var under all kritik och jag tog enligt veterinären dit mina friska, men lite trötta, katter helt i onödan. Detta var det minst kränkande som uttaldes i slutet av Augusti då jag var där.
Journalerna med alla provsvar samt hela det kränkande uttalandet som finns med i journalen kommer snart att hamna hos veterinära ansvarsnämnden.
Fick avliva den sjukaste katten, de andra två är mkt dåliga, förhoppningsvis överlever de.

2010-08-10

Matte

Välsignat ställe!

min hund blev i fjol överkörd och skulle inte ha levt idag, om det inte varit för Veterinärhuset i Sundsvall!
Akuta operationer och mycket proffsigt mötte de en gråtande matte och smärtande hund. Flera gånger var vi dit under månader som följde och varje gång tog de sina varma händer och kärleksfulla bemötande oss till tröst. De ser verkligen helheten och hela familjen, med respekt och ömhet. Ulrik Hagevi var vår läkare och han fick bli ett fantastiskt redskap i Guds händer, enligt oss. Välsignat är detta ställe <3

2010-08-05

Lång väntetid

Superbra, det enda jag har att klaga på är väntetiderna. Var där med min katt i nästan 3 timmar, medan den sammanlagda undersökningstiden var ca. 1 timme.

2010-05-03

mikaela

Underbara människor

Jag tror personligen att det är samma bittra person som har skrivet alla bittre inlägg om veterinär huset. Personligen har jag varit in med mina två chihuahuaer säkert 15 gånger hos veterinär huset och varje gång har dom varit underbara. Vi var därimot hos andra veterinärer med våran sjuka hund och dom uppmanade oss att ge honom glass och att han skulle få vila men veterinär huset upptäckte att hunden var svårt lever sjuk och hade dom inte upptäckt det så skulle inte Charls ha levt idag.

Jag vet att det är bara att titta in på veterinärhuset och man får alltid bästa möjliga hjälp vad det än gäller.

Sen är det sorgligt att din hund gick bort men jag tror inte att dom skulle mörka det som du säger..

Jag rekommenderar er att ta era djur till veterinärhuset, ni kommer inte bli besvikna!!

2010-04-19

Gaby

Bra bemötande!

Trots ett tråkigt besked så har Trond gjort vad som han kunnat göra. Träffade Trond redan när han var på Djursjukhuset i S-vall och han har alltid varit väldigt noggrann. Vi bestämde oss för att ta hem vår 13 åring och låta honom avsluta hemma. Har alltid sedan första gången jag träffat Trond känt mig trygg.
Har inte haft någon av de andra veterinärerna.

2010-04-11

Lena

Varmt bemötande

I början av mars åkte jag in med min älskade katt för att hon matvägrat och varit slapp. Med njursviktsdiagnosen färskt i minnet var jag ganska orolig redan på väg dit. Men man vill aldrig tänka det värsta.
Det togs tester och jag fick se svaren, det fanns ingen utväg.. Det förklarades väldigt ingående och veterinären Matilda var så mjuk i sitt sätt och hon använda aldrig ordet avliva. Hon var så tålmodig med en smått hysterisk djurägare. Matilda förtjänar ett stort gäng rosor! Du underlättade situationen för mig! Tack.

Vi fick sitta med min Nikki i ett i ordninggjort rum i källaren. Det fanns en filt, tända ljus och det var stilla i rummet. Det var väldigt fint. Min älskade ögonsten, katten Nikki fick somna in i min famn efter att Matilda gett henne sprutor.
Sorgen vet inga gränser med det fina bemötandet hos veterinärhuset gjorde det lite lättare. TACK!

2010-03-22

Daniel

Tack!

Ni är världsbäst! Jag rekommenderar er till alla jag känner.

2010-02-23

Tacksamme Bengt

Jättebra durvård och bra bemötande

Var för förta gången med min hund till vererinärhuset Södra Beget eftesom min lund blivit allvarligt sjuk. Den vård han fick var mycket proffisionell och bemötandet från personalen fint. Nu är min hund blir sjuk igen kommer jag att gå tillbaka till verinärhuset iSödra Berget igen

2010-02-22

Ingela

Nöjd hundägare

Jag har opererat vår unghund hos veterinärhuset och jag har bara positivt att säga. Vi har blivit väl omhändertagna och bemötta. För mig är det självklart att åka tillbaka dit nästa gång min hund behöver en veterinär.

2010-02-17

Evelina

Uselt

Taskigt bemötande, dom har ingen koll på rutinerna och verkar misslyckas mer än andra veterinärmottagningar. Känner inget förtroende för detta företag.

2010-01-17

nilla

tryggt

Inger skön trygghet o väldig noggrann vid undersökningar...det känner jag iaf vid mina besök hos VetrHuset S.Berget.

2010-01-15

Missen

Tacksam och glad kattägare

Vår lilla katt har varit sjuk flera gånger och vi har måst besöka veterinärhuset. Personalen är så gulliga och hjälpsamma och vi är så tacksamma att dom finns under alla årets dagar.

2010-01-14

Margaretha

Så tacksamma!

Min dotters lilla hund skulle inte varit i livet idag om inte dessa kunniga människor varit på plats när vi stormade in en dag i somras! Vi blev kärleksfullt och proffessionellt bemötta och Malva fick exakt den behandling hon behövde. Hon mår jättebra idag och vi talar ofta med tacksamhet om veterinärhuset på södra berget!

2010-01-12

Hilda

Sämsta vetrinärena i sundsvall

Klart att vi alla kan begå misstag, men handlar det om liv och död så bör man inte slarva, man bör inte chansa.Om det ändå går snett bör man anmäla till veterinärernas ansvarsnämnd och det bör bli påföljder för den veterinär som i slarv orsakat djur skada eller död.

2010-01-03

leif Ryd

jOURTJÄNSTen En välsignelse

Vänligt, professionellt och en utmärkt
jourtjänst.

2009-12-29

Tacksam djurägare

Bästa veterinärerna i stan

På Veterinärhuset Södra Berget finns absolut den bästa personalen och modernaste utrustningen. Alla är vänliga och mycket kompetenta.

2009-11-13

Linda

Trond & Åse

Dom är världsbäst. Har haft många hundar och många turer till veterinären. Kliniken är ny vilket märks i rutinerna MEN Världsbästa Veterinärerna!!!

2009-11-13

Sofi

TUSEN TACK!

Tack för att ni räddade livet på våran hund, proffsig personal kommer åter när de behövs.

2009-11-03

mia

Stressig klinik

Det är dag att hund klubbarna runt om i Sundsvall uppdaterar sig om de veterinärer som finns i Sundsvall . och deras kunnande när det gäller djur.
Den här kliniken har jag inget förtroende för .

2009-11-03

mia

Oproffsigt personalteam

Den sämsta vetrinärkliniken . som finns!
med många ,många felbehandlingar.med dåliga rutiner .finns ingen personal som har ansvar för de stackars djuren..

2009-11-02

Besviken

Dåligt råd om sjuk hund

Pga fel råd vad jag skulle göra med min sjuka hund fick jag åka 35 mil på helgen till Uppsala.

R1002523;Veterinärer - Leg.: Privatpraktiserande