Vald plats Göteborg Välj ort

Go Nature i Halmstad AB

Omdömen om Go Nature i Halmstad AB

2011-07-28

Heléne

Supernöjd med både min vara och servicen!

Hur bra som helst. Snabb leverans och en trevlig hälsning på ordersedeln som medföljde paketet. Kan absolut tänka mig att handla här igen!

2011-07-09

Ulrica Killander

Kajak-kurs fem sv fem solar

Per och John bjöd på en väl genomtänkt och mycket pedagogisk dag kryddad med många skratt. Jag lärde mig mycket och hade samtidigt en dag i världsklass. Extra tack för det fina vädret!

2011-06-21

Ewa o Lasse Ståhl

Härligt i regnet

Tack Per och Jphn för en underbart givande och rolig kurs i kajakpaddling under lördagen 18 juni. Ni är väldigt duktiga och inspirerande:) Vi kommer absolut att hyra kajak i sommar. Tack!

2011-06-19

Anders Bengtsson

Prisvärd kajakkurs

Per och John två´kunniga och trevliga ledare som gav oss deltagare en jättebra introduktion till kajakpaddling. Bra övningsmoment och perfekt utrustning.

2011-06-17

Jerry Frid

Supernöjd kund ör jag..

Har lagt två order på byxer som jag fått snabbt och enkelt..
normalt så brukar jag vilja se varorna innan köp ,men här känns allt tryggt....och framför allt bekvämt.
Har redan lagt en tredje order och kommer att fortsätta att handla så bekvämt...Tack

2011-04-15

Tomas

Superbt bra ställe!

Beställde ett dress-set som krävde lite extra arrangemang och måste säga att jag som kund i en Internetaffär aldrig blivit lika väl bemött som av Per på Go Nature! Otroligt vänlig korrespondens och otroligt snabb leverans till Finland!Rekommenderas verkligen starkt till alla vänner av fiske och friluftsliv!!

2011-04-10

Alex

Klockrent!

Förstklassig service och extremt trevlig personal kombinerat med låga priser och vettiga produkter är svårt att slå!

Nästan så man blir sugen att åka dom typ 80 milen tur och retur för att kunna handla i affären personligen.

2011-03-18

Anders

Allt är sant

Bästa servicen ever.

2011-02-20

Simon

Suverän Service och bra utbud

Helt perfekt fiskebutik! och utmärkt service! Beställde lite olika prylar, bland annat ett Pinewood lappland extreme set, samt lite beten. Ett av betena jag beställt var dessvärre slut i den färg jag valt, så inte långt efter att jag lagt ordern blev jag uppringd av Per i personalen, som förklarade läget och frågade om jag ville välja betet i en annan färg. Sällan varit med om så bra service, rekommenderas starkt

2010-12-07

Guran

Bästa frilufts butiken i Sverige!

Har handlat ett antal olika klädes plagg från Go Nature under det gångna året.

Och de har verkligen levererat!!! Snabba och bra svar på mail. Mycket vänligt bemötande. Och personalen, jobbar som bara tusan för att hjälpa till och snabbt leverera de beställda varorna.

En beundransvärd service helt enkelt!

Pinewoods kläder är ju grymt bra trots de låga priserna. Har aldrig haft problem med något av deras kläder. Tvärt om! Känner inget behov alls att köpa "dyr märken" Typ Fjällräven och Geoff Andersson längre.

2010-11-08

Bra utbud!

Go Nature har ett bra utbud! Servicenivån är på topp - man känner sig alltid välkommen in i butiken och man vill verkligen komma tillbaka! Gillar deras kläder, märkena är kvalitetsmärken. Man får vad man betalar för!

2010-10-01

peter larsson

pine wood lapland extreme

riktigt bra kläder. trevlig kontakt "per" tack för hjälpen. super snabb leverans fick kläderna dagen efter. bara positiva stjärnor.

2010-08-19

Joel

Världsklass!

Instämmer med övriga. Supersnabb leverans, bra priser, grym service och som sagt ett litet handskrivet "tack" på kvittot är det inte varje dag man ser. 5/5 utan tvekan!

2010-08-15

LJ

Suverän nätbutik!!

Kan bara instämma med alla de som lämnat höga betyg på denna butik...
Snabba leveranser, snabba svar på mail samt ett fantastiskt trevligt bemötande vid alla kontakter.
Kort sagt världsklass!!

2010-07-28

peter

Bästa servicen

Har handlat på många ställen men aldrig fått ett sådant profesionellt bemötande som på GO Nature, servicen är superb, dom svarar direkt på mail, hjälpsamma, inget strul att byta storlekar på kläder, de skickar genast ut nya med DHL och en retursedel för det andra.

5/5 Stjärnor

/Peter

2010-07-08

K.L

Bara bäst och trevligast!!!!!!!!

Ringer till go nature och frågar efter min rulle som jag beställt och får till svar att den har skickats och att jag får den senaste modellen till samma pris som jag skulle fått betala för en tidigare model. Fantastiskt trevlig kille och då inte för att priset var bra. Jag kan verkligen rekomendera Go Nature. Flera tusen tack kommer snart en ny order :)

2010-04-26

Magnus Lilja

Supersnabb leverans!!!

Ja som sagt, supersnabb leverans och dessutom ett trevligt handskrivet meddelande på ordersedeln = mycket ovanligt. Kan varmt rekommendera denna butik!!!!

2010-04-14

Guran

Kanonbutik för frilufts utrustning!

Hittade denna butik då jag var på jakt efter stora frilufts kläder för mitt fiske.

Mycket svårt att hitta sådana i min storlek = XXXXL som inte kostar skjortan eller får beställas från USA.

Go Nature, för ju Pinewoods kläder och det är ett bra märke trots att de inte är dyra. Jacka, fanns i XXXXL i lager. Men stryk tåliga byxor skulle också inköpas.

Tog kontakt med ägaren och han svararde nästan direkt och ordnade fram ett par snygga Pinewood byxor i storlek D124 från general agenten på endast en dag. I slut änden, fick jag jacka och byxor som ett kit ihop med justa Coolmax strumpor och en Pinewood keps . De 2 senare fick jag på köpet. Totalt, kostade jacka / byx kitet mig endast 1149:- Och jag fick det via DHL mycket snabbt.

Han svararde lika fort på ett par senare mail, och var väldigt service minded!!!

Denna nätbutik rekommenderas varmt!

Kommer att bli min main supplier när det gäller frilufts grejor.

2010-03-18

K.P

Helt enkelt bäst!

Go Nature har verkligen fattat vad det handlar om! Riktigt trevliga och snabb service! Fortsätt så!

2010-03-08

Svante

Bäst i stan

Behöver man säga mer än rubtriken

2010-03-03

gustav

Bästa service och trevlig personal

Kan man bli bemött som kund på bättre sätt än go Nature? SVAR nej! tusen tack go nature

2009-12-14

Sten

bäst hittills!

Jag har handlat rätt mycket på nätet och i fysiska butiker, och har aldrig sett maken till snabbt, kunnigt, intresserat och enormt trevligt bemötande. Ska besöka butiken nästa gång jag är i Halmstad, för att få se supermänniskorna.

2009-11-04

Andreas

Jättebra

Helt klart bästa fiskebutiken i stan. Här köper jag alla min grejer, nu och framöver..

2009-09-10

Anders W

Rekomenderas starkt!

Jag fick jättebra hjälp med att hitta rätta storlekarna, 24H leveranstid och superkvallité till bra priser...
Vad mer kan man begära?

2009-08-20

Josefine

Service, kunnande och kvalitet!

En mycket bra butik med förstklassiga varor, ett stort kunnande samt otroligt trevlig personal med ett konstant leende på läpparna. Kan inte bli bättre!