Drive Cool Traffic School

Omdömen om Drive Cool Traffic School

2012-05-24

Marcus

Fick det idag!!!

Drive cool e helt underbara. Jag vill tacka företaget väldigt mycket och de ska ha 5 solar och inget annat. Kommer inte glömma denna dag WIHI!
Vill också tacka dej Leif väldigt mycket, du e en underbar person och lärare tack!!!

2012-05-03

Josefine

Awesome körskola!

Fick mitt körkort idag den 3/5-2012 och är mycket nöjd med Drive Cool! Tack Anna, du har verkligen varit en underbar lärare!

2012-04-27

Erik

Strålande Handledarutbildning

Jag trodde att jag skulle få sitta och ha tråkigt i 3 timmar, men jag blev väldigt överraskad. Tiden bara flög iväg och det var fullt intresse hela tiden. Tack!

2012-04-19

Rebecca Swahn

Helt underbart!

Tack tack tack!! Idag klarade jag mitt körkort tack vare Drivecool och Leif!

FEM GRÖNA STORA SOLAR! :D

PUSS! / Rebecca

2012-03-30

Linda Nielsen

klart ni ska ha 5 stjärnor =)

Tog mitt körtkort den 8/3 2011 klockan 15.15 tack vare denna underbara skola. SÅÅÅ glad jag bytade skola. jag var på monent 10 (tror jag) när jag lämnade lund. 4 månader senare med Drive cool sitter jag här med lappen i ena hande och kaffet i den andra och bara njuter. =) Ett STORT TACK till ANNA för hjälpen. DU e verkligen helt underbar som lärare och person. vad hade jag gjort utan dej?

Många kramar från Linda Nielsen

2012-03-20

Markus

Tråkigt bemötande

Slarvigt och oseriöst bemötande. Kunde inte svara på enkla frågor och var istället otrevlig. Finns många bra körskolor och jag kommer välja en annan.

2012-03-28

Jo då, klart vi kan svara på frågor..men om du ringer mitt under en lektion är det inte konstigt om vi ber dig återkomma. Den mesta informationen står även på webben. Omdömena här är för våra kunder, du är uppenbart inte det...hur kan du då ge ett lågt omdöme? Du får gärna välja en annan Trafikskola, det är ditt val.

2012-02-23

Frans

Jättebra!

Leif är en trevlig och väldigt bra lärare med massa små knep i rockärmen som gör det lättare att lära sig att köra. Tack så mycket!

2011-11-28

Rekommenderas varmt!

Leif, Tord och Anna är alla tre formidabla pedagoger. De är flexibla, tar sig tid och visar stort engagemang.

/Pontus

2011-11-25

Camilla

Bäst!!

Klarade körkortet igår!
Jättebra körskola, bra personal, smidigt att boka tider.
Vill tacka Tord som varit en underbar körlärare!!

2011-11-24

Mikaela

Bäst!!!

Jag hade Leif och han är den bästa körläraren någonsin, Anna och Tord är också superbra! Klarade min uppkörning idag och det är tack vare Leif!

2011-10-30

Linda

Kanon!

Denna körskola är så bra! rekomenderar dom varmt om man vill klara sitt kort!

2011-10-29

Eva Andersson

Bästa!

Jag tycker alla på Drive Cool är grymt bra!
och vi ses igen när det är dags för MC kortet!

2011-10-28

Fredrik

Kanon!!

Tog mitt körkort igår och jag tycker att det har varit jättekul att köra hos Drive Cool!!

Jag har haft Leif som lärare och han är jätterolig att köra med. Han skämtar och snackar så man blir mindre nervös!

Så välj Drive Cool som trafikskola så kommer du ha en rolig tid när du tar körkort!!:)

2011-10-24

Gigi

Perfekt

Wery good english language skills. ....and a perfekt education.

2011-10-21

Fredde

Riktigt bra!

Fick än äntligen mitt körkort(har haft det nu i 2 veckor;D)
Vill bara tack Leif och Tord så himla mycket;)
Denna körskolan ska jag rekomendera till alla som jag känner;)

2011-08-18

mattias M

Perfekt!

Efter mycket om och men fick jag så äntligen mitt körkort!!! 3dje gången gillt det stämmer :D! tack så mkt!!!

2011-08-08

Joel O Joel O

Världsklass

Fick mitt körkort för någon timme sen och jag vill bara tacka Leif så hemskt mycket för all hjälp. Han är en riktigt trevlig person som lär ut på ett mycket strålande sätt, får sig helt enkelt att tjäna sig avslappnad vid "ratten" och fatta rätt beslut. Hade inga direkt problem på upp körningen utan till och med trafikinspektören berömde mitt körsätt och sa att jag haft en mycket bra lärare! Så stora credits till Leif men även Tord den lilla tid jag körde med dig. Vill du ha ditt körkort på bästa sätt välj DRIVECOOL :-)!

Tack återigen Leif & Drivecool!

2011-08-16

Tack själv för en kul tid... du är nog den ende eleven som fått mig att skratta så det riktigt smärtade ;-)
(ni som läser detta.... det var inte körningen som jag skrattade åt.... Joel vet....)

2011-06-13

Benjamin

Väldigt nyttigt!

Jag har haft 2 lektioner med Leif och jag måste säga att under den korta tiden lärde jag mig mycket nytt och kände mig även mer säker som förare, vilket ledde till mitt körkort för drygt 1 timme sedan.

Tack igen för hjälpen, Leif!

2011-05-19

Coffe

Riktigt bra !!

Leif är en oerhört bra lärare. Han är även mycket trevlig! Är det någon körskola ni ska välja är det Drive Cool !

2011-05-12

Jennie K

Jennie K

Toppen bra körskola.
Vill tacka min körskole lärare Leif för all hjälp :)

2011-05-15

Tack, det var trevligt att åka med dig.... Hoppas du får det riktiga kk innan din semester så du kan köra där.... Men,,,, ta det då extra lungt, spanjorer kör häftigt....

2011-04-25

Eric E

Toppklass! 5/5!

Bästa körskolan i området, ingen tvekan!

Går nog inte att hitta en bättre trafiklärare än Tord, han tar det lugnt och förklarar allt djupgående för att man ska få en så bra förståelse som möjligt om hur man ska bete i trafiken.

Ingen stress över huvud taget när man övningskör och man får vara med och bestämma lektionernas utformning om man själv känner att man är osäker på något. Konversationer är oundvikligt, vilket gör att det inte känns nervöst varje gång man ska ha lektion.

Rekommenderar Drive Cool och Tord starkt för alla er som ska tar körkort!

Fem av fem toasters!

2011-03-28

Alexander P

Toppen!

Bästa körskolan!
Tord är en extremt bra körlärare, han är lugn och förklarar på ett väldigt bra sätt vilket gör att man inte får panik i stressade situationer.
Han sitter och pratar med en under lektionens gång, det tar bort lite av spänningen det också.

Varje körlektion var både rolig och lärorik med Tord! :)

Jag rekommenderar både Drive Cool och Tord till alla som letar efter körskola!

2011-03-21

Therese

Definitivt 5 stjärnor!!

Har äntligen fått mitt körkort!
Efter att ha varit inskriven på en annan körskola i Kävlinge i ett par år så bestämde jag mej för att byta till Drive Cool och köra med Leif. Och nu efter bara några månader där så har jag mitt efterlängtade kort :)
Leif är väldigt bra på att lära ut, han är väldigt bestämd och man märker att han verkligen vill att man klarar körkortet så snabbt som möjligt. Han sitter också och pratar och skojar lite med en i bilen vilket gjorde mej mer avslappnad och mindre nervös :) Bättre lärare får man leta länge efter!
Jag rekomenderar starkt Drive Cool Traffic School!!

2011-03-09

Wyatt

Very good!

I am very happy that I chose Drive Cool and Leif, when the time came to pick traffic school..

I find Leif competent, professional and a nice guy.
He always stays cool and can explain things and give instructions in a way that is easy to understand. Very punctual and never cutting short on your lessons..
And - his English is good!

I can warmly recommend Drive Cool Traffic School!

2011-03-03

RH

SUPERNÖJD!!!

Detta är en körskola som verkligen vill elevens bästa och det har jag fått smaka på, klarade mitt körkort idag och utan dig Leif så hade jag inte haft detta i näven idag.. Tck ännu en gång för en underbar tid jag har haft hos er.

2010-11-29

Tobias

Bättre än så här blir det inte!

Leif är en alldeles utomordentlig trafiklärare. Pedagogisk, trevlig och även socialt kompetent vilket bidrar till att man slipper övningsköra i total tystnad, och det i sin tur gjorde att i alla fall jag kände mig mindre nervös dom första gångerna.

Att lyssna och ta till sig av det han säger kan vara direkt i avgörande. Till skillnad från vissa andra trafiklärare så vet han exakt vad han pratar om. Han har tips och tricks för att få den till synes mest komplicerade manöver att framstå som rena barnleken.

Ni som söker en körskola kan sluta leta. Ett bättre alternativ finns inte.

Tack så jättemycket, både Ewa och Leif, för all hjälp och kunskap! Utan er hade min väg till körkortet blivit betydligt längre.

2010-11-24

Sarah

Super nöjd!

Jag började köra med Drive Cool för exakt 1 månad och 9 dagar sedan och igår klarade jag mitt körkort! Det är en underbart skön känsla, speciellt eftersom jag kom till Drive Cool med tanken att jag faktiskt skulle få ta körkort för endast automatare efter det inte fanns en chans att jag eller någon annan skulle kunna lära mig att köra med manuell så pass bra att jag någonsin skulle få mitt körkort. Men oj vad fel man kan ha :). Började som sagt köra för lite mer än 1 månad sedan med Tord och helt plötsligt så klarnade verkligen allt! Han är verkligen en väldigt lugn och pedagogisk lärare samt att han inte stressar upp sig utan är som sagt lugn i alla situationer, eller dom flesta iallafall :). Jag är säker på att hade de inte varit för honom och Drive Cool så hade jag fortfarande varit på väg mot automataren. Så funderar du på körkort så kan jag varmt rekommendera både Drive Cool och Tord! Tack!

2010-11-24

Både jag och Tord blev jätteglada när du klarade din uppkörning. Bara synd att man blir av med så trevliga elever... men det är ju meningen ;-)
Har du vägarna förbi, så har jag en nyckelring till dig... Leif

2010-10-12

Tanya

NÖLD

Riiktigt bra lärare, har kört med både Leif och Ewa och jag har verkligen lärt mig mycket av varje lektion. Vi har anpassat lektionen så att jag kunde träna på det jag verkligen behövde och de lyssnade mycket bra på mig!
Dom lär ut på ett väldigt enkelt och mycket lärorikt sätt dessutom är körlektionerna roliga då dom är mycket trevliga människor!
Dom planerar verkligen lektionen så att den passar just dig.
Klarade mitt körkort idag !!
Och jag rekommenderar verkligen Drive Cool till alla !!!

2010-09-29

RH

Bästa lärarna samt skola.

Mycket lärorikt samt att dem är väldigt mån om sina elever, detta gillas väldigt mycket av mig och säkerligen många andra, råder er att vet ni nån som ska börja med körkort så tipsa dem om drivecool, bättre skola går nog inte att få.

2010-09-25

John Duke

Competent driving lessons.

This driving school is fantastic, As a native English speaker it was important for me, to understand instructions, and for them to given to me in a way I could easily understand ( you need to be able to act quickly to drive safely.) .
I was helped , motivated, and succeeded with my driving test , because of the excellent communication, patience, and obvious motivation of the instructors at this school.
These driving instructors are less interested in how many lessons I took, and total focused on my ability to pass the test.
The extra lesson's you get just before your test and the knowledge of the instructors on the roads that you might have to face is an excellent finale to a well invested course

I Passed first time. Do you really need any other endorsement ?

Dempa

BÄSTA TRAFICKLÄRARE

Tack för att du görde så jag klarade mitt körkort
hoppas det kommer att gå bra föra dig

2010-09-21

Underbar och trevlig lärare. Både Eva och Leif!!
Lätt att köra med och ger ett förtroende ingivande intryck.
Tack för all hjälp på vägen mot mitt körkort =)

MC-Malin

världens bästa mc-snubbe i billäraråförpackning

En skön, lättsam men ändå principfast och skön lärare.
Han ser dig för den du är och är bra på att se vad som är okunnighet och vad som är nervositet. Hos Leif tar du ditt körkort på kortast möjliga tid efter dina egna premisser. Han är flexibel och lätt att ha att göra med. Guld värd.

2010-09-21

Tack för de värmande orden!

Jag försöker individanpassa utbildningen så myket det går.

2010-03-29

katarina

Handledautbildning

Hej Leif!
Tack för en mycket bra utbildningsdag: Även jag som handledare lärde mig en hel del. Jag rekommenderar absolut Drive Cool.

2010-03-18

Theemy

REKOMMENDERAS

Hej Leif det är tim här.
Nu efter man gjorde uppkörningen idag sitter man och tänker tillbaka på hela tiden tillsammans med dig.

Jag tänkte på tiden redan för 3-4 år sedan när jag skulle ta mitt moppekort. Jag kommer ihåg hur mycket du stöttade en och hjälpte en på bättre humör.
Redan då tyckte jag att du var en kanon lärare. Sen när man var färdig med sitt moppekort så träffade man inte dig på ett väldigt långt tag. Visst man såg dig då och då men det var inte likadant som när man tog moppekortet.

Sen sitter man här nu idag och är hur lycklig som helst för du lärt ut så mycket till en och klarade uppkörningen.
Tiden tillsammans med dig går inte att beskriva med ord hur roligt man har haft. Hoppas det går lika bra för alla andra också och jag rekomenderar Leif med högsta betyg !

Tack för all kunskap.
MVH Tim

2010-02-25

Gustaf och Cecilia

Vi rekommenderar...

...att Ni som läser detta väljer Drive Cool.
Leif är en fantastisk pedagog. Varenda lektion är uttänkt från början för att göra eleven uppmärksam och redo för vad som krävs när det är dags att ta sig ut i trafiken på egen hand.
Föräldrar! Följ gärna med vid lektionerna. Det ger så mycket för både den unge och Er själva.
Leif tycker att det är bra. Då har Ni möjlighet att själva se hur genomtänkt utbildningen är och dessutom fräscha upp lite trafikkunskap.
Leif har förmågan att få eleven att känna sig bekväm i situationen. Han har dessutom härlig humor vilket för ses som en bonus.
Kort sagt: BÄTTRE UTBILDNING ÄN DENNA GÅR INTE ATT FÅ

2010-02-20

Micke

Riktigt bra!!!!

Toppen lärare med ditt intresse i fokus. Lär ut på ett lugnt, enkelt och lättförståligt sätt. Kan inte tacka dig nog Leif. Vi ses!

2010-02-10

Paulina

MYCKET BRA LÄRARE

Jag gick tidigare på norestads körskola i landskrona. Kändes inte som om jag kom någonstans utan att de bara höll mig kvar för att tjäna pengar. Därför bytte jag till drive cool och efter några veckor hade jag mitt körkort. Leif är verkligen en bra körlärare som vill ta sina elever framåt så de kan nå deras mål jämfört med att hålla kvar hans elever för att tjäna pengar på dem. Men lär sig något nytt varje lektion samt att man alltid går där ifrån med ett leende på läpparna. Leif är helt enkelt bäst!

2010-02-16

Jag hade också ett leende på mina läppar efter varje lektion... tack!

Jobb och utbildning
R1001420;Trafikskolor