La Casita Restaurang

Omdömen om La Casita Restaurang

2012-05-18

Fd ambassadörer

En besvikelse

Hade sett fram emot en riktigt trevlig kväll med god mat efter att vi levt i exil i flera år. Vi blev sååå besvikna. Maten höll inte alls den klass som vi förväntat oss och som vi var vana vid. Kocken verkade mer intresserad av sina kompisar än av maten

2012-02-25

Kostas

Glad överraskning

God mat. Trevlig personal. Lagom pris. Något gammal inredning. Allt som allt skulle jag inte tveka att rekommendera stället.

2011-11-16

Sofia & Jonas

Vi har flyttat från Malmö och La Casita är nog vad vi saknar mest med stan. Den härligaste restaurangen i hela Malmö, utan tvekan. Fantastiskt god mat, helt underbar personal, mysig lokal. Rekommenderas innerligt. Tack La Casita för många fina luncher och middagar.

2011-11-12

Agneta med vänner

JÄTTEGOD MAT !

Nyss hemkomna från Er på La Casita och vi kan
bara känna att vi snart vill återkomma till Er.
Fantastisk god mat rakt igenom. En service och bemötande som är lite utöver det man är van vid.
Plånboken är också helnöjd. TACK !

2011-10-28

Mikael med kolleger

Ett ställe att rekommendera !

Fantastisk smakupplevelse på såväl förrätten som varmrätten och en service som var lite utöver det man är van vid på restaurang. När vi steg in genom dörren till Er utstrålade personalen - Välkommen till Oss. TACK vi vill gärna rekommendera fler att besöka Er på La Casita !

2011-04-01

mycet fin stämning