Omdömen om Åsa Camping & Havsbad
2011-01-27
Tibro IBK
Våren är på väg och vi till Åsa. Göteborgs Cup i innebandy för barnen men vi väljer Åsa att bada och njuta.
Shopping i Ullared och Varberg med en underbar camping.
2011-01-11
Anette
Har varit på Åsa varje sommar de senaste fyra åren. Första gången hamnade vi där av en ren tillfällighet när det var fullt i Göteborg. Nu är Åsa alltid vårt förstahandsval på västkusten. Nu skall vi snart boka igen! Tjohej!
2010-12-21
Fam. Edkvist
Nu när vi börjar komma på andra sidan året så börjar man längta till havet och lugnet på Åsa Camping. Ett par helger på försäongen och man är redo för en större campingturné,
Vi trivs och längtar till april.
2010-07-31
Kumla
Har tillbringat 10 dagar på Åsa Camping och är nu åter i Kumla. Vi kommer att återvända till denna pärla. Allt är inte nytt men det sköts och fixas så att det känns ombonat och fräscht.
Stranden är bara bäst och ungarna fiskar krabba och vi solar i den sköna sanden.
2010-07-05
Röd / Vit
För tredje året har vi varit på Åsa Camping i samband med Åsa Cupen i fotboll. Det var som vanligt fint väder, toppen service och alltid rent på toaletterna. Vårt lag trivs förträffligt på Åsa och vi kommer tillbaka nästa år.
2009-08-12
Kent
I år hann vi med 5 campingar. Åsa var helt klart den bästa av dom!
2009-08-07
Familjen B
Tänkte bli en natt men det blev 6 nätter. En camping med charm och bra service. Platserna är på vissa håll små men det finns alltid hjälpande händer att dra in husvagnen. Vi hade regn och avslutande sol. Vid regnet kom det in mycket tång på stranden men det tog campingvärden bort och nu är standen fin igen. Mycket bra handlat.
Vi kommer tillbaka.
Familjen Bengtsson
P.s Våra barn gillade det snabba trådlösa nätverket D.s
2009-07-29
Lindgrens
Tänkte stanna en natt, men blev kvar i 9 nätter. En trivsam liten camping som får en avslappnad. Bad, trevliga grannar, restaurang ch ett hembageri i världsklass gör att vi kommer tillbaka.
2009-07-27
FJ
Gemytligt, precis vid havet, rent och snyggt, nära till det mesta, barnvänligt ... som en camping skall vara
2009-06-26
H&L
Fantastisk strand och campingen låg precis intill. kommer igen!
2009-04-27
Linda
tack för en jättebra helg. Kommer tillbaka i sommar så ungarna får bada också!
2009-03-29
Kabe
... hur lätt som helst. Lugnt och skönt. Rent, snyggt och idylliskt precis vid havet. Vi kommer samma dag de öppnar!
2009-03-16
Fredrik
tills det snart öppnar igen. Vi är har åtminstone 2-3 gånger per år. En av de bästa stränderna på denna sidan medelhavet och en alldeles perfekt mysigt, lagom stor camping. Perfekt för alla som vill till Göteborg (30 min) men ändå bo lugnt och skönt
2008-12-17
Badare
En idyll bara 30 minuter från Göteborg - där vi bor men under sommaren laddar bateriet på Åsa Camping. Allt finns på gångavstånd och trevliga grannar finns det gott om. Hit kan man komma och njuta och vara utvilad vid hemkomst.
2008-10-30
Elfsborg
Ett bra ställe att åka till över en weekend som vi gjorde med tält i augusti. Nära till all service. Mysigt.
2008-08-20
Roypan
Trevlig liten camping vid fin strand, nära till affärer m.m. och inte långt från Göteborgs sevärdheter. Mycket trevligt bemötande.
2007-12-09
Husbilen
Endast 25 minuter från Göteborg och dito till Ullared finns möjligheterna men det bästa är dock den fantastiska sandstranden - precis intill campingplatsen. Vi kommer tillbaka.
Vackert, avkopplande med en underbar sandstrand! Som Göteborgare blir man lugn och avslappnad bara av tanken att åka dit. Lite små tomter men det upphävs av atmosfären bland gäster och värden. Rent och snyggt i något gamla servicehus men vi stor trivs. Nära till bageri och mat - perfekt helt enkelt. Kan knappast bli en bättre kompott!
Vi återkommer när de öppnar.
Fam. Jansson