Omdömen om Lundströms Skoterservice
2012-02-13
Stefan
Fick gör intervallserviceen själv pga han aldrig tog sig tiden att göra den trots flertalet påstötningar. Stämpel i serviceboken fixade han dock i efterhand. Är det så seriösa återförsäljare arbetar?
2012-01-01
Missnöjd Kund
Kan bara instämma. Varnar för denna återförsäljare. Finns andra återförsäljare som sköter sina kundrelationer mycket bättre. Välj någon av dem istället.
2011-12-21
Svenne
Har aldrig gått att boka en tid där. Ostrukturerad. Verkar inte bry sig så mycket om sina kunder. Har man väl handlat och han fått pengarna är man ointressant som kund och endast en belastning.
2011-11-21
Anders
proffsigt bemötande av trevlig personal, tar sig tid åt kundens frågor, kan vara lite stressad ibland men man får alltid den hjälp man behöver, om det är något jag behöver så är de hit jag går!
2011-11-18
Pelle
Känner igen beskrivningen om att det känns som man stör när man ringer. Boka tid för service verkar omöjligt. "Ring nästa vecka" verkar vara standardsvaret, vecka efter vecka...
2011-11-16
Nöjd kund!
Bra service, trevlig personal, fick hjälp på en gång när jag gick in i butiken, dom delarna dom inte hade beställdes och jag fick dom dagen efter!
2011-11-11
Jesper
Är oorganiserad. Ringer man i början av veckan känns det verkligen som man stör. Ursäkta att jag vill betala för dina tjänster, känns det som.
Alltid fått seriös och bra Service på mina maskiner.