Det Finns Många Kalasigt Trevliga Cafeer Längst Med Norrtäljes gator ....Och Vid Ån Längst med Sjötullsgatan Ligger där Tösses.... Med Deras Kalasigt ....Trevliga Personal ....Samt Smarriga Läckerheter ..Så Som Bullar och Bakelser,Smörgåsar Av Alla De slag ....Tillsammans Med en Kooosig Kopp Kaffe, Te, Eller Varför Inte en COLA .. kan de Fåå den Lilla Magen att Bara njuta dess olika smaker Och Ger Den Även en Rundsmörjning av Högsta Grad ..Ett Mycket Familjärt Cafeee för Både stora som Smååå Krabater .. Samt Goa Leenden av Personal .. Kan inte annat Än att få En Liten Charmör som Mig att Bara rodna av Stolthet ...Hur Människor med stora Hjärtan Kan fåå Dess Besökare att Bara njuta Av fulla Drag ... Och Att sitta Längst med Ån och Njuta dess utsikt en varm vår/ sommardag Är en Helt Underbar Känsla och de får Vem som Helst att Bara Baxna av Förtjusning . Allt Är av Kärlek och Man kan Inte annat Än Lee då Man beger sig ut med Norrtäljes Gator för att Spatsera <3