Omdömen om Zoohoo Djurbutiken
2010-09-13
Dexter
Har bra utbud av fiskar o tillbehör för akvarium.
Dock saknar jag lite mer info om nya akvarium o priser dito. Men tydligen är det lika överallt, alla hänvisar till någons hemsida, tråkigt. O se upp med växterna, gör rent dom innan utsättning. för att slippa sniglar
2009-05-20
Markus
The owner of this store is a professional when it comes to all kinds of fish and plants.
Exceptional customer support och extremely good quality on fish and plants.
Compared to other stores the prices are awesome!
Keep it up Assar!
2009-01-20
Alex
Bättre zoo affär får man leta efter. han har 100% Koll påp vad han har i sina kar =) Toppen verkligen man får verkligen fina djur av honom och ett sådant bemötande han fixar fram det man vill ha. Han rekomenderas varmt =)
2008-11-26
Detta är den tveklöst bästa affären som finns i västerås, jag bara väntade på att Assar skulle öppna, och nu har han det , kanon....kunnigare och trevligare personal får man leta efter.
2008-11-24
Lennart
Assar är helt outstanding när det gäller service och att lyssna till kundens behov. Som Åsa skrev så det han inte har hemma försöker han på alla sätt att ordna fram. Här kommer jag fortsättningsvis ALLTID att handla. Ingen butik ligger i närheten av denna.
Kanonbra zooaffär med inriktning på fiskar, har en del annat också givetvis. Är alltid hjälpsam och ger bra förslag på lösningar och fiskkombinationer.