Á lá carte maten på Hotell Toppen är skapligt ok. Men maten på buffékvällarna är en katastrof. Jag har inte vid någon av dessa kvällar känt att maten är värd sitt pris. Vid förra årets sista grillbuffé gick det överhuvudtaget inte att tugga det slarvigt tillagade köttet som mer påminde om tuggummi än mat. Potatisgratängen var inte heller ätbar. Halvt okokt potatis låg och simmade i en vätskefylld form. Dåligt och oaptitligt.
2010-03-10
Låg standart
Kan inte annat än att hålla med föregående inlägg.. Otroligt låg standard med överpriser.
2008-12-30
motell
låg standard
mitt omdöme är att det är en generellt låg standard över hela anläggningen och med förbluffande överpriser.
Anmäl omdöme
Visa bara de två senaste åren (2)Visa alla omdömen (3)