Omdömen om Sushibiten
2011-11-18
Heöen Almqvist
Grymt god sushi och trevlig personal!
2011-11-03
killarnapåMölndalsbilglas
Ord beskriver inte sushin, samt kunnig och trevlig personal. framförallt väldigt fräscht!!
Mvh/ Mölndals bilglas
2011-09-26
Lars
Servicen är makalöst bra. Har beställt sushi till 14 personer och på kort varsel. Inga problem säger hon och bara löser det. Bland stans bästa sushi. Tusen tack.
2011-03-18
christoffer
För dig som är trött på all standard sushi du hittar där ute, på sushibiten så hittar du fantasi. Brukar svänga förbi då och då och varje gång får man en ny smakupplevelse
2011-01-28
Michelle
Helt OK Sushi. Grym för att vara partille/göteborg men ligger inte i närheten av andra Sushi hak i större städer (Stockholm/NYC/London).
Det tråkiga är att sushibitarna blir mindre och mindre för var gång. Ibland undrar man om dom skär Makibitarna med osthyvel för nu är dom så tunna att dom ramlar isär.
Personalen gör vad dom ska och inte mer. En liten charmkurs kanske förtaget kunde kosta på sig nu när det går så bra.
2010-11-26
Newtons ohängde bror
Fisksoppa, sushi eller äppelkaka.
Vad du än väljer så är det fantasiskt.
Alltid fräscht, kreativt och nydanande.
Orden som infinner sig är Tip Top.
Väl värda betyget 6, om bara solarna räckte till.
Personalen står alltid på tå för sina kunder, tack!
2010-11-18
Svikaren
Härliga combos och spännande smaker i ett spännande garage. Rå fisk med finess. Nya kreationer på maki vid varje besök. Päron och brie är en favorit, eller varför inte chilimaki?
Har dessutom vid ett flertal tillfällen blivit bjuden på efterrätt i form av påskgodis och äppelkaka.
Betyget är satt till fyra, med potential till fem, om äppelkakan skulle introduceras på daglig basis.
Mycket trevlig personal, om än bitsk :)
2010-06-21
Sandra
ja det kan inte sägas bättre, den godaste jag ätit bra med variationen, blir nyfiken varje gång jag handlar, stället är fräscht och kvinnan som gör maten är så trevlig och hon vet verkligen vad hon sysslar med !
2010-03-20
Lotta
Fantastisk personal, kanonkvalitet på maten och valfriheten är fullständigt kanon
2010-02-28
Stefan
Man känner verkligen att detta är en restaurang där man brinner för det man gör. Stor och rolig variation av maki:s att välja mellan och alltid väldigt fräsha råvaror.
2009-08-05
Helt klart värd en femma. Fräscht, varierande, billigt och bra storlek på bitarna.
2009-05-29
Har den absolut godaste sushin jag ätit! Lärde mej att tycka om sushi på detta ställe, visserligen när hon hade det i mölnlycke. Hur som, måste provas!
2009-04-20
Vickan
Den bästa sushin som jag ätit! Äter sushi ett par gånger i veckan och här tröttnar jag definitivt inte då ägarinnan hittar på en massa nya och fantasifulla varianter. Lokalen är trevlig, och det är även personalen. Trevligt att själv få betämma vilka varianter man vill ha i sushi menyn, utan att det suckas. min man som är sådär förtjust i sushi tyckte att det var den bästa sushin han hade ätit.
2009-04-05
Sanne
Mycket god och fräsh mat. Spännande och varierande bitar. Helt klart en fullpoängare :-)
2009-03-30
Pixboy
Ny fräsh sushi. Har får man sushi som skiljer sig från den trötta sushi som man får hos andra sushihak. Hon som driver stället är passionerad och brinner för sushi.
Här kan man prova limemarinerad pilgrimsmussla och andra lite fräckare "pålägg" med en personlig touch. Maten är fräsh och lokalen likaså .Det är också prisvärt
Det negativa är att man lätt kör förbi då den ligger några meter inklämd mellan större hus. En större skylt vid gatan vore nog en fördel.
Negativt är också att sushin är annorlunda, klassisk antingen "hata eller älska" Jag tyckte det var jättegott och ger det en 4, min sambo tyckte "vanlig" sushi är godare och ger den en svag 3a.
bra personal men för lite olovlig körning tyvärr