Omdömen om Only You
2010-03-08
Camilla
Jag har gått 5 gånger hos Only You och gjort IPL behandling för röda kinder, näsa och haka. Inte så skönt behandling, men vilket RESULTAT!!!
Är väldigt nöjd med bemötandet och genomgång om hur behandlingen fungerar.
Nästa gång jag ska till Only You ska jag njuta och göra en microdermabration!
Jag kan verkligen rekomendera Only You till ALLA!!!!
2009-11-15
Eleonora
Jag provade hårborttagning med IPL på mina ben och blev jättenöjd med resultatet. Redan efter första behandlingen var 1/3 av hårväxten permanent BORTA! Har du också genererande hårväxt som stör dig? Då är verkligen på tiden att unna dig en IPL behandling. Dessutom har jag provat microdermabration i ansiktet. En underbart skön och avkopplande behandling som fräschar upp livlöst och trött hy. Det är precis vad din hy behöver i detta höstmörket. Jag rekommenderar varmt Only You till alla kvinnor som är måna om sitt utseende och vill ha en profesionell och varmt bemötande!
2009-10-30
Micky
Jag hade hela ansiktet fullt med pigment fläckar (stora och jätte mörka) pga melasma.
Detta började för ca 2 år sedan. Redan efter första behandlingen var det stor skillnad! Nu är de på väg att försvinna helt! Jag har fått jättebra information om behandlingen och alla dess steg, jag känner mig verkligen trygg och avkopplad under behandlingen. för ngn dag sedan provade jag microdermabration behandlingen också, helt underbart! något jag verkligen rekomenderar! Huden känns som ny, underbart len, mjuk och slät hud. Dessutom ett väldigt trevligt bemötande och väldigt utformlig information.
Jag rekomenderar verkligen ONLY YOU till alla!
2009-10-29
Karolina
Har hittat guldgruvan inom IPL-behandling! Väldigt kunnig behandlare som är mån om ens välbefinnande och upplevelse av själva behandlingen. Jag gjorde IPL-behandling på mina ben, och rädd för smärta som jag är, tog vi det lugnt på första behandlingen. När jag kände att det inte gör så ont, vågade jag använda den rekommenderade styrkan. Stort tack för ditt tålamod och vänlighet!! Rekommenderar stället varmt!
2009-10-27
Ing-Marie
Jag har provat microdermabration i ansiktet. En skön och avkopplande behandling. Linjerna i pannan känns mindre markerade, och huden fick ett friskt och vackert lyster.
Ett avslappnat och varmt bemötande. Jag har redan bokat en ny tid och det är något jag absolut kan rekomendera.
2009-10-25
Cathrine
Ett jättemysigt litet ställe ute på landet, där man blir otroligt väl omhändertagen. Jag har provat behandling med microdermabration i ansiktet och det var en väldigt speciell och skön upplevelse, där man avlägsnar döda hudceller (vilka ju bl a har en förmåga att "fastna" i rynkorna), och min uppfattning är att rynkorna faktiskt slätades ut en aning. Jag kan varmt rekommendera denna salong och behandling och jag skall definitivt dit snart igen!
2009-10-22
Jojo
Jag är en tjej på 26 år som hade ett brustet kärl på min kind, haft det länge och försökt dämpa de med smink, dock inte så bra resultat. Fick då hjälp av Only you. Har varit på 2 behandlingar, nu när jag tittar mig i spegelen så kan jag inte ens se var det har suttit. Helt otroligt, blodkärlet var inget som kanske påverka mig jätte negativt men så skönt att det gick att ta bort, dock så jag sett otroliga förvandlingar för kvinnor och män där de har fått hjälp med något som har hämmat de att leva de liv de skulle vilja leva. Generad hårväxt, akne, gula tänder m.m. IPL är något som jag varmt kan rekomendera, ge de en chans och ha tålamod.
2009-10-22
Jen
Jag var och fick en IPL-behandling av hårborttagning och fick en grundlig förklaring av behandlingen innan den skulle ske. Jag var väldigt nöjd med utförandet och resultatet. Behandlaren är en mycket duktig kvinna och har ett väldigt trevligt bemötande. Rekomenderar verkligen Only You till alla män och kvinnor i alla åldrar!!!
2009-10-21
Jana Kozic
Jag var på IPL behandling för hårborttagning och kan säga att det var otrolig bra bemötande och förklaring jag fick om själva procesen och behandlingen. Respektfull förfållande var en faktum som jag uppskater mycket.Varm rekommendation till alla kvinor som är 50+( som jag själv är) som vill ha en shön och tryg behandling.Efter jag har provat detta kan jag våga andra behandlingar som den salong kan erbjuda.
Jag har provat IPL hårborttagning, som sköttes mycket professionellt och tryggt, med noggrann nedkylning för att minimera smärtan. Jag går också regelbundet på ansiktsbehandlingen microdermabrasion som helt klart är värd priset, effektivare än vanliga ansiktsbehandlingar och dessutom smärtfri, en ren njutning.
Priserna är överlag väldigt bra och det är absolut värt besväret att ta sig ut på landet för de här behandlingarna. Och det kanske bästa av allt är att behandlaren själv är den trevligaste jag någonsin stött på inom hela hälsa- och skönhetsbranschen, så även jag med sociala svårigheter kan känna mig helt trygg, avslappnad och verkligen se fram emot nästa gång.
Tack Erica för ditt fina inlägg, det värmer mycket! Du är alltid välkommen! Stor kram från Only You.