Autotjänst AB

Omdömen om Autotjänst AB

2012-04-03

Rickard

Grymt!!

Fick min bil fixad snabbt och utan problem. Fick även låna en bil så ja kunde ta mig hem. +++++

2012-01-02

Danne

Vet inte om de kan bli bättre

Hade in min bil på en riktigt bra verkstad, hos autotjänst ab, och va ska man säga, ja kan ju inte direkt säga att de blev bra! De blev världsklass!! Löste problemet som andra verkstäder prövat sig på ett längre tag:) och kanon med lånebilen!! Bra jobb grabbar!

2011-06-16

SUBARU RULES!!

Bra/trevligt bemötande via tel.& irl.

(Dvs. om rätt/tänkta gubbe möter upp vid receptionen) Dom som är som klippt & skuren att vara bakom servicedisken får gärna vara där fortsättningsvis, liksom dom gubbar som är anställda som mekaniker/trikare, gör sig bäst i den tänkta rollen som mekaniker resp."trikare". Har snart gjort min sista service där garantin är gällande. Kommer dock fortsätta att serva bilen hos Autoservice då jag är hyggligt nöjd, sedan så är lånebil ett klart plus! (Det enda som jag är mindre nöjd med, finge vara "oönskade" lortfläckar skapade av någon anställd klåpare....) Skärpning på den punkten tack!

2011-04-12

SuperNöjd!

Underbart!

Ringde och behövde hjälp snabbt med min bil. Och de fick jag, mycket trevligt bemötande och duktiga mekaniker!

2011-01-18

nöjd

Tack!

Tack för att ni fixade min bil så snabbt och utan krångel. MvH Mycket nöjd Kund

2010-11-15

Legacy

Riktigt bra verkstad!!!

Vart mycket trevligt bemött. Dom fixade min bil utan problem. Helt klart 5 plus

2010-09-10

Peter

Absolut inget att anmärka på!

Jag har servat min Pajero Sport hos autotjänst i snart 4 år och alltid fått trevligt bemötande och har inget att anmärka på de servicar eller jobb de utfört under tiden.

2010-08-20

Tack!

Ett stort tack till Autotjänst som lyckades fixa min taklucka på min Polo, (och fjädern såklart.) mycket nöjd, bra bemötande och mycket trevlig personal. Om bilen krånglar igen så är de hit jag åker :)

2010-08-04

Stig

På Autotjänst blir man alltid nöjd

En mycket bra verkstad med trevligt bemötande från personal!
Aldrig något krångel, utan fixar de som ska fixas med bilen och dom gör de suveränt ! 5 stora STJÄRNOR till Autotjänst AB.
Även ett + till lånebilarna, toppen !

2010-07-22

Rickard

Inga problem på Autotjänst

Fick min subaru reparerad på autotjänst till ett bra pris och reparationen vart utförd enligt mina önskemål. Mycket trevlig verkstad. Rekomenderar den starkt!

2010-05-06

Charlie

suverän bilverkstad!

jag har alltid blivit trevligt bemött och fått bilen servad och reparerad på ett prisvärt och proffsigt sätt. mkt nöjd!

2010-03-18

Marie Blomqvist

Alltid trevligt bemött

Jag har varit till Autotjänst både med min Subaru och nu med min Hyundai och tycker att jag alltid får ett trevligt bemötande. Jag förstår inte varför man ska kritisera andra i ett öppet brev och inte prata med dom berörda direkt och försöka reda ut det man tycker är fel. Vad känar det till att kaga här det löser väl inte problemet man har på bilen, eller?
Jag vill i varje fall tack för all hjälp jag har fått med min bilar, in är super!!!!

2010-02-08

Mikael Östberg

Otrevligt bemötande

Från att jag köpte min Subaru ny så har jag varit hos Autotjänst i Borlänge.
Tyvärr har jag varje gång jag varit där fått ett mycket dåligt bemötande i kundtjänst, jag har bla fått telefonluren påslängd i örat. Just bemötandet är en sak som jag tycker är mycket viktigt. Tyvärr är det inte bara bemötandet som är dåligt, de är slarviga också.
Klädseln har varit smutsig med svarta fingeravtryck, mittkonsollen har varit repig. De hittar heller inte på de missljud jag beskrivit vid service mm.
Nu när garantin gått ut så åker jag någon annanstans.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer