Gustaf & Evita

Omdömen om Gustaf & Evita

2012-04-14

Anders

KONKURS!

Akta er för det här bolaget! Det har gått i konkurs men har inte stängt ned webshoppen.
Se http://www.allabolag.se/5564987450/Gustaf_och_Evita_Hundbolaget_AB.
Vi beställde varor som vi inte fått. Vi skall polisanmäla dem.

2012-01-23

bibi

De har inte gott i konkurs och man får sina varor

Beställde en overall för 800 kr ...de tom bjöd på att de sydde om den ...det tog tid men det var det värt..superfin och de har ej gott i konkurs.

2012-01-12

marta

Skit dåligt

Jag beställde för länge sen och de svarar aldrig när man @ eller ringer. De ljuger att de skickade för en vecka sen. jag ska polisanmäla detta.

2011-11-26

Hanna

Väldigt oproffesionell hantering

Vi har använt oss av G&E's overaller i över 10 års tid till våra hundar. Varit mycket innovativa med design, verkar vara en bland få som förstår sig på det här med värdet av kardborreband i rygg och benslut för oss med pälshundar, snarare än irriterande dragkedjor som lätt skadar pälsen och opraktiska muddar.

MEN, något har hänt. Det tog 4 veckor efter beställning och betalning var gjord och FEM samtal (besvarade...) med ägaren för att få något att hända. Standard är 3-4 dagar, men de reserverar sig för leverans på upp till två veckor. Extra oproffsigt kändes det ju när hon råkade säga att just den modellen/storleken/färgen har de minsann haft ordentligt av i lager hela tiden... Varför inte direkt leverans då?! Hon bedyrade hela tiden att produkten var skickad, men när den väl anlände efter 4 veckor så var den postad dagen innan...
Det är verkligen ett sådant oerhört dumt och onödigt sätt att förstöra sitt varumärke, speciellt då de verkligen har haft så unika produkter med många guldkorn i sortimentet tidigare, med mycket bra kvalitet. Overallerna hade förr normalt fått 5/5, men även designen har klart förändrats till det sämre på olika fronter. Verkligen så himla tråkigt!

2011-11-17

lotta

Totalt värdelösa

Jag har tyvärr vart med om ett antal gånger då jag beställt hos dom att det dröjer inte veckor utan månader innan man får sina varor!!!!och tänker att det bara råkar vara en engångs företeelse, men icke,
Samt att dom aldrig svarar på mail och att man tyvärr får ta till hot innan man får svar. Så jag kommer aldrig handla hos dom igen!

2011-11-10

Mycket nöjd kund!

Jag har bara bra erfarenheter av Gustaf och Evita. Jag har handlat på deras hemsida två gånger i år. Varorna passar perfekt till vår hund, otroligt fina saker med bra kvalitet. Mailkontakt har jag haft med företaget flera gånger och jag får svar på mina mail. Varorna har levererats efter någon vecka och jag har även returnerat en produkt utan problem. Jag har bara positiva saker att säga om Gustaf och Evita och kommer att fortsätta att handla oss dom!

2011-09-20

A

Helt Värdelöst!

De är nästan aldrig anträffbara och när man väl får tag på dem och lägger en order så tar det låååååång tid innan man får varor, om man ens får dem......
Reklamera en artikel kan man glömma...... :(

2011-07-24

S.

Håller med Nedan!!

Jag har varit med om precis samma sak med företaget Gustav & Evita, Beställt men sen har det dröjt månader tills jag fått varor och som nedan skrev, så kunde det vara med varor som jag ej beställt! jag har tröttnat på deras sätt att behandla sina återförsäljare!!

2011-06-06

Sanna

Tyvärr mycket oseriösa

Jag lade en beställning och betalade i förskott (ca 3500 kr). Efter att betalningen lades var företaget oanträffbart. Inga varor kom. Efter ett flertal månader och hot om kronofogden fick jag tag på dem, då fick jag tillslut varor, dock inte alls de varor jag beställt, vissa var dessutom sönder. De varor som var hela var fina, men jag kommer aldrig handla av dem igen och tycker att den publicitet de nyligen fått i tidningar mm är synd, då de får tillfälle att lura fler godtrogna köpare..

2011-03-11

Nina

Gått i konkurs!

Har gått i konkurs utan att meddela det på sin hemsida. Tar dock betalt fortfarande och är omöjliga att kontakta. Riktigt svinigt!

R1002841;Hundvård