Park Inn Stockholm Arlanda

Omdömen om Park Inn Stockholm Arlanda

2012-04-12

Marie

Inget jag bokar igen

Sängarna på detta hotell är som hängmattor, ryggont är garanterat. Deras telefoner på rummet fungerade inte så det blev inget wake-upcall.
Ofräscha badrum och ingen ventilation.
Bussen som tar dig till flygplatsen härstammar från Östtyskland och kör en gång i halvtimmen utanför ditt fönster från 04.00. Garanterad väckning med andra ord.
Det positiva är den tidiga frukosten.

2012-02-05

Richard

Mögel

Trevlig personal men badrummet fullt i luddigt mögel. Inte så trevligt kanske.

2010-10-27

Glada barn

Bra läge!

Trevlig personal. Familjerummet var mkt rymligt och helt ok. Maten vid middagen var så där. Har man bilen med sig kanske man kan åka ngn annanstans och äta. Att de serverar frukost extra tidigt för de med tidig avresa är kanon. Det var tidig morgon och kolsvart ute. Vid frukosten hade de tänt ljus och gjort det mysigt. Nära till flygplatsen. Bra att man kan boka parkering till en mkt förmånlig summa under tiden man är bortrest. Överlag mkt lyckat. Här blir det garanterat en natt till nästa gång vi ska ut och resa.

2010-03-08

Fy för dålig service!

otrevliga chaufförer!

Hotellet är helt okey förutom otrevlig chaufför i hämtningsbussen från Arlanda en sen lördag 27/2. Vi var en familj på 4 personer(2 barn) och chauffören stod nonchalant och tittade på när vi själva fick baxa in våra resväskor in och ut ur bussen.Han hjälpte dock ett annat par som reste i samma buss! Dålig dag på jobbet? För oss var det också sent ,kallt och blött!

Fler företag i Arlandastad