BIVA AB

Kategori: Bilar - Begagnade Bilar - Nya Bilreparationer Bilreservdelar, -tillbehör - Detaljister

Omdömen om BIVA AB

2011-05-16

Ingo

Stamkund

jag tycker de får onödigt dåliga omdömen. Jag har alltid blivit bra bemött av trevlig och hjälpsam personal.

2011-05-05

SAAB

Ännu en missnöjd kund!

Har haft 2 saabar inlämnade på BIVA för att fixa plåtskador. Bägge gångerna har batterierna varit helt döda när jag hämtat ut bilarna. Det gick att ta sig därifrån, men nästa gång bilen ska startas har batteriet varit dött och inte gått att ladda igen. Jag jobbar med bilbatterier och kollade upp batteriet på bil nummer två innan den skulle in på verkstan och det var i god kondition. BIVA menade att man kan ladda ur ett batteri till 0 V (för att man inte orkar stänga en bildörr) och sedan bara ladda upp det igen. Det kan man inte... Efter otroligt otrevligt bemötande från inkompetent verkstadspersonal som gormade om 35 år i branschen (inte mycket att skryta med om man inte har lärt sig något) blev jag hänvisad till ARN. Det känns jävligt surt att att lämna in en fullt fungerande bil på till märkesverkstan och behöva bogsera den därifrån. Kommer aldrig någonsin att låta bivas otrevliga och inkompetenta personal komma i närheten av någon av mina bilar igen. LÄMNA INTE IN BILEN PÅ BIVA!

2011-01-04

JB

Missnöjd kund

På BIVA tecknade dom en försäkring som gällde motorgaranti på en Nordic Urh (trimmad) saab. Sedan när det vart motorproblem vägra dom stå för kostnaderna eftersom bilen var trimmad. Frågan är dock hur kan man då lura på kunden en försäkring som är ogiltlig? De skötte det riktigt dåligt och jag rekomenderar alla jag känner att inte använda dom.

2010-08-13

Biva Uppsala

Dålig service. Min gamla Opel lade av och jag lämnade in den på Biva Uppsala. Det tog 4 veckor innan de ens tittade på bilen. Ringde flera gånger och frågade, och fick gång på gång löften om att de skulle titta på bilen, vilket de inte gjorde.

Visst man kan ha mycket att göra, och det var semestertider. Men då tar man in vikarier för att upprätthålla servicen till sina kunder.

Aldrig mera Biva säger jag bara!

2010-03-31

Pia..Nöjd saab ägarinna

Olycklig händelse vid köp av bil...

Jag/vi köpte en bil hos Biva Uppsala den 17 Augusti 2009..Av en olyckshändelse så avregistrerade Biva vår bil o vi visste inget om detta utan kör i 7 månader med en avställd bil..Tala om änglavakt...Allt uppdagades då jag undrade varför jag ej fått kallelse till besiktningen.Fick information då om att min bil var avställd o belagd med körförbud..Nu stannade hjärtat för jag förstod inget...Men..... efter kontakt med Anders Berglund på Biva så lovade han att lösa allt eftersom det var dom som gjort fel..Och jag måste säga att han ordnade det helt kanon..Vilken trevlig o tillmötesgående person..Jag fick en hyrbil under tiden allt löstes..Jag fick min bil rengjord ( helt underbart ) fulltankad blev den oxå..De stod för alla avgifter på besiktining etc.Jag fick ett presentkort o den bästa gåvan av allt...Skatten kommer Biva stå för,,.Här kan man verkligen prata om tillmötesgående o trevlig personal..Ett stort fång rosor till Anders Berglund på Biva i Uppsala..

2010-03-18

Nöjd

Biva Uppsala

Har haft flera bilar på service hos Biva Uppsala (fd Motorcentrum) Alltid blivit trevligt bemött på verkstaden, servicevänliga, och faktiskt bra priser trots rykte om mosatsen. Försäljarna på Opel är fantastiska. Hit rekomenderar jag fler, bra bilar, bra service.

2010-02-08

Gunnar

MISSNÖJD KUND HOS BIVA ÖREBRO

Lämnar in bilen för service och
dagen efter börjar kontrolllampan för krockkudden att lysa, det är ren slump enl. BIVA och jag åker på
1700:- till för att konstatera att inget fel finns /släcka ned kontrollampan. Jag kommer inte tillbaka!

2010-01-11

No more BIVA!!!

Servicekänslan är lika med noll!

Jag har genom åren och under garantitiden vänt mig till en auktoriserad bilverkstad för SAAB i Uppsala, alltså BIVA (f.d. Motorcentrum).

Nu när garantitiden har löpt ut kommer jag aldrig mer att sätta min fot eller lämna in min SAAB till BIVA.
Dålig service är det bästa de har att erbjuda!
Efter att in bilen 5 ggr för att få ett fel åtgärdes jag till sist till GM:s garantichef för Norden, som omöjligen går att nå via telefon eller få svar av via e-post.

Biva ville inte ta sitt ansvar att fixa felet som även de själva konstaterade att det var på bilen.
ILLA!

Svar från BIVA AB
2010-03-18

Jag har svårt att bemöta din kritik när jag inte vet vem du är, kontakata mig gärna så lovar jag att fösöka lösa ditt problem. Vi vinner absolut ingenting på att inte åtgärda garantiproblem, Vi lever på nöjda kunder.
Anders Berglund
Platschef Biva Uppsala

2010-01-05

Andreas

dålig service

har inget bra att säga om BIVA i Linköping. Verkar vimla av personal, men resultatet är ändå dålig service! Som tur är finns det andra som vet hur man behandlar en KUND. Aldrig mer BIVA för mig iallafall!

2009-08-19

Inbyte

Blev erbjuden 17 kkr för Audi A4 1,8T- 16900 mil årsmodell 2000, ok utrustad med bla AAC o drag, metallic etc. Ett oskäligt lågt inbytespris!!?
Nu blev det ingen affär av förståliga skäl men, men om man vill hänge sig till total kapitalförstöring så kan jag rekommendera firman.

R1000588;Bilar - Begagnade
R1000589;Bilar - Nya