Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Citydäck AB
2012-03-24
Constance Harm
Väldigt nöjd med servicen!
Rekommenderar citydäck till alla;
1. intressant för en svensk - kan anses vara ett studiebesök i kulturkrock, samtidigt som man fixar sina däck.
2. intressant för en utlänning - känns som hemma.
--------------
Måste anbefalla citydäcksledningen: !KÖP Öronproppar eller ngn annan slags öronskydd ÅT ALLA i Personalen!
(jag har många patienter som inte kan höra sina barnbarn pga att de inte hade öronskydd...)
2012-03-12
anonym
Jättebra service och man blir bra bemött. Bra priser och bra kvalite. Rekomenderas starkt. Är mycket nöjd
2012-02-03
Lasse
Hur billiga som helst, hit kommer jag tillbaka
2011-12-02
Bo Lindkvist
Trevlig mailkontakt, bra serivce och sjysta priser.
Rekomenderas till andra.
2011-11-22
Snabbt o bra. Dock stressig arbetsmiljö och även om jag fick svar på alla frågor så kändes det som en löpande band service.
2011-10-25
Per Nordström
Tack för en underbar service.
Helt klart återkommande.
2011-08-07
Michael Rosén
Mycket trevligt bemötande och bra service, men varför ändra priserna när man är hos er???
bytte till 4 stycken Contnental Sport Contact
pris på nätet ink byte 1365:- när jag skulle byta 1450:- ink byte ???? håll er till listan kan leva med att vara lurad men det känns onödigt när ni är annars ++++++ (topp)
2011-07-23
Christian Söderberg
Ringde runt för att få däck till min bil men få däckverkstäder hade mina däck hemma till rätt pris. Beställde från er och fick dom samma dag.
Helt underbart och trevlig bemötande!
Keep up the good work
2011-07-23
Olle blum
hej! jag är en 67 årig gubbe och ville bara säga att under min gammla år har jag lärt mig mycke om däck samt att jag har haft en däck firma.
Under alla år har jag gjort mitt bästa för att göra kunden nöjd men sory det finns folk som blir missnöjda av någon anledning det jag fick lära är mig att såna här folk ska slängas ut dem leker missnöjda för att få rabat eller få däcket gratis.
Men det jag vill säga att CITYDÄCK GÖR SITT BÄSTA OCH JAG BYTER DÄCK ALLTID DÄR OCH KOMMER ATT ALLTID ATT GÖRA DET FÖR ATT JAG VET VAD JAG FÅR HELLT ENKELT ! hade det varit 1000 sjärnor så hade dem fått det av mig.tack CITYDÄCK FÖR ALLT VI FÅR
2011-03-25
kristian
Köpte nya däck till bmwn det var 19 tums fälgar. Blev nya delfin däck 225 bredd, så stack fälgen ut mer än däcket. Kom nästa dag och sa att jag var missnöjd med det och istället blev det nokian 235 bredd och fick betala mellanskillnaden. Kan vara stressigt på citydäck utan att få raka svar ibland men dem löser det alltid och är trevliga!
Bra firma!
2011-03-10
R. Holm
Var akut behov av N-däck o priset jag fick betala va hur bra som helst!
Tummen upp grabbar o lycka till.
Trogen kund som lär komma tillbaka
2011-01-15
NI VET VEM.....
Jag beställde däck från er via telefon.
första gången sa ni kom bara in.
när jag kom in så hade ni ej däcken men blev lovad att ni kunde fixa däck till mej inom en vecka o att ni skulle ringa mej.
nu har det gått 2 veckor o jag har inget hört...
sämsta firman någonsin.
Hej! kom in eller ring igen för att vi har fått fel numer på din tel ring 040213130 så fixar vi det
MVH: CITYDÄCK
2010-11-07
Micke
Jag köra många snabba bilar så jag behöver alltid byta däck ofta då kör jag alltid hit otroliga priser
2010-10-29
kalle f. tygelsjö
TACK GRABBAR KÖR PÅ BARA
2010-09-29
Magnus
Bra service, inga väntetider och bra priser. Dock såg jag att de balanserade hjul med de gamla vikterna kvar. Jag påpekade och så gjordes inte på min bil men operatören rengjorde inte nämnvärt innan de nya vikterna sattes på så frågan är hur länge de kommer att sitta kvar. Vidare byttes inte ventilerna ut vilket normalt ska göras vid däckbyte.
2010-06-13
alex
utan väntetid, snabbt och billigt. Mycket nöjd!
2010-06-13
lars
Mycket bra service
Allt gick fort och smidigt. Mycket bra service och ett mycket trevligt bemötande.
2010-06-05
Alla dessa "förslag" kom först efter att City Däck läst mitt omdöme på rejta.se. Rejta ska ha en eloge för att de värnar om kundernas bästa!
Jag förstår att du känner starkt missnöje med oss, det är ett nederlag för oss och till förtret för dig.
Vad du menar med eloge och kundernas bästa kan bara du svara på. "Förslag" säger du, tror väl tusan det att vi vill reda ut och få en bra relation till våra kunder ! Hur skall vi annars sälja däck ?
Någon sa till mig en gång att "ett gott ryckte räcker långt, men ett dåligt rykte räcker hundra gånger så långt." Det är just därför att vi är måna om att fånga upp missnöjda kunder.
2010-06-02
Mikael Persson
Driver en taxi firma i göteborg,var på väg till köpenhamn med en kund i bilen,fick punktering strax efter 7 tiden på kvällen fick ej loss hjulet ringde dom o frågade hur jag ska gå till väga o få loss skruvarna,det enda de sa på telefon var att vi kommer o hjälper dig där du befinner dig, jag är väldigt tacksam dom räddade verkligen min dag.tack citydäck
2010-06-02
Jobbar själv på däck firma, och köper mina däck från citydäck,låter lite sjukt kanske men det är nästan halva priset på vad jag får ,dom har alltid däck på lager annars finns dom inom en vecka,rekommenderas varmt!
2010-04-26
N.Z
Åkte också in när jag hade vägarna förbi. Valda däck fanns också i lager och fick däcken på satta med detsamma! Rekommenderas varmt..
2010-04-23
E.S.S.
Jag har en Renault Kangoo 1,9 Diesel. Ville byta mina fina dubbade vinterdäck mot sommardäck. Fick vinterdäck av märket Vredestein med hänvisning att det handlar om "året om däck". Jag fick betala 600:- per styck utan att få något kvitto. När jag påpekade att jag fick vinterdäck så förklarar den ansvarige att det står M&S på däcket och att det betyder Mud&Summer. Kollar man på Vredesteins websida så betyder M&S Mud&SNOW och betyder VINTERDÄCK!!! Speciellt när det finns en symbol i form av en snöflinga och däcket heter ICEtrack!!! Samt att det är förberett till dubbar!!! Kollar man på City Däcks websida så skriver de själva att Vredestein Icetrack ÄR ett vinterdäck! Hur ska man tolka detta?! Sommardäck till min bil heter T-Track och åretom däck heter Quatrac 2 eller 3 enl. rekommendationer från Vredestein. Undrar om herrarna från City Däck svarar på detta? Detta är det mest oseriösa skånska företaget jag varit med om!!! EMIL SIMON SNICKARE - St. Bernstorps Gård!
Hej.
Vi beklagar att du känner dig lurad. Ibland så blir det fel och det är vi dom första att erkänna. Var det inte så att vi utan knot satte tillbaka dina gamla däck och du fick dina pengar tillbaka ? Är det inte så att vi erbjöd oss att ta hem nya däck åt dig och att du kunde köra med dom du fick så länge? Om du vill får du jättegärna komma inom så vi kan diskutera saken.
Mvh
CityDäck I Skåne AB
2010-03-26
Dåligt
Ringde och frågade om dom hade firestone däck till min bil!
Dom svarade ja bar komm.
Men väl där så hade dom bara däck av ett märke och dessutom smalare som han påstod att det skulle vara enligt reg bevis vilket inte stämmde.
Oseriöst är det enda jag kan säga!
Men på deras hemsida finns det massvis med däck till fantasipriser men redan där förstår man att det är nog för bra för att vara sant.
Hej
Vi ber om ursäkt för det inträffade, vi säljer så pass många däck under en dag ett det kan bli så här.. något finns hemma på förmiddagen men tar slut under dagen. Vi ber som sagt om ursäkt och om du skulle ha vägarna förbi så titta inom så gottgör vi dig.
Mvh
City Däck I Skåne AB
2010-02-24
Johan
Fick hjälp med att laga en punktering, utan väntetid, snabbt och billigt. Dessutom på en lördag.
Mycket nöjd!
2009-10-28
mulle
Hej
Åkte 11 mil för att få nya däck o jag fick kanonservice både pris o arbete. Kommer igen till våren
2009-10-15
Mosse
Kom in spontant när jag hade vägarna förbi. Valda däck fanns i lager och fick däcken påsatta med detsamma!
Hela min familj har sina däck hos citydäck, här får man kvalité och bra service till ett lågt pris!