Omdömen om Cesar Pizzeria
2011-08-14
Alltid bra bemötande och snabbt klart.Pizzorna är alltid välsmakande och bra gjorda. Har aldrig varit missnöjd här.
2011-01-29
PW
Har bara varit på Ceasars en gång och jag blev väldigt nöjd. Kebabpizzan var perfekt tillagad och personalen var trevlig.
Det blir helt klart fler besök där!
2010-09-05
fotbolls älskare
Jag var där 2007 , och åt pizza som jag inte var nöjd med, jag tar kaffe alltid efter jag ätit, jag brukar få kaffe, men här sa dom okej bara den här gången, nästa är det inte gratis, jag sa till min kompis aldrig mer
2009-10-28
Stamkund
Jättegoda pizzor! Kebabpizzan är en höjdare. alltid snabba, man behöver aldig vänta även om det är rusning.
2009-01-20
Emil
köpte pizza här vid två tillfällen och båda gångerna så skulle dem tvinga på min dotter att köpa läsk fast hon inte ville och sa nej. pizzorna enligt mig är inget speciellt förrutom extremt dyra, det som är bra är att dem även har glutenfria (mjöl) pizzor att erbjuda!
2009-01-12
QuatreFrom
jätte goda pizzor, välgjorda och ej snåla. Rent ställe, och jätte trevliga personal. bästa pizzerian i sverige
2008-06-15
Emma
Hämtade pizza här och åkte till Smithska udden för att förtära denna. Vem kunde ana att en pizza kan smaka så bra. Många annorlunda pizzakombinationer. Bara 1 nackdel: beslutsångest om vilken pizza man ska välja.
Väldigt samarbetsvilliga och stiliga :)