Omdömen om BRUNS FRISÖRER
2011-10-20
Eva
Johanna är kunnig, profffsig, lyhörd och trevlig! Klipper precis som det ska vara! Och Annikas naglar blir alltid perfekta! Ni är bäst!!!
2011-10-19
Sophia
Har färgat och klippt håret hos Johanna på Bruns, som vanligt är jag supernöjd!
2011-06-22
Camilla
Som vanligt blev jag supernöjd! Bättre service och en bättre atmosfär än så här blir svårslaget!
Du är bäst, Johanna! Tack för att du gång på gång lyckas!
2011-05-23
Johanna
Äntligen en salong som vågar! har i dag hittat denna mysiga salong i Lund som arbetar med ekologiska och organiska produkter.
Fick håret slingat med en lera som doftar mandelmassa och köpte med mig hem supersnyggaprodukter organiska produkter
Känner mig så fin och uppdaterad!!
Tack från en blivande stamkund
2011-05-19
Lotta
Det första jag gör när jag är på besök hemma i Lund, är alltid att få mina naglar fixade hos Annika. Hon är bara bäst! Skicklig, kunnig, noggrann, uppdaterad, omtänksam och dessutom alltid glad. Att hon nu finns hos Bruns frisörer gör inte saken sämre. En liten och mysig salong med en välkomnande atmosfär. Här känner man sig som hemma samtidigt som man får sig ett gott skatt och utmärkt service. Och så världens finaste naglar förstås!
2011-05-01
JP
frisören verkade stressade o kändes inte riktigt 100...
2011-02-19
Som vanligt är jag super nöjd med både färg och klipp dessutom så är det så kul att gå till dig man får så mycket positiv energi! Tack Johanna!
2010-10-22
Ulla
Tack för det Johanna! Har ännu inte lagt in mig själv.
2010-08-24
A+
Nya tjejen Josefin är jätteduktig och dessutom väldigt trevlig. Värt vartenda krona. Rekommenderas varmt!
2010-07-02
Kaj
Tack Kristin för den suveräna klippningen!
Du har verkligen känsla för vilken frisyr passar till ens stil och personlighet och lyckas utföra klippningen perfekt.
Det var verkligen ett nöje att klippa sig hos dig...
2010-05-28
En mycket nöjd kund
Har klippt och färgat några gånger nu och är sååå nöjd, Johanna du lyssnar och känner av dina kunder på ett fantastiskt sätt, tack!!! Stämningen på salongen är också underbar så många skratt man får, livar upp hela dagen! Man vill inte gå därifrån...
2010-03-12
Malin K
Helt OK klipp - men tyvärr alldeles för dyrt
2009-10-25
David
Tidigare klippte jag mig alltid där, inte nu längre eftersom min ekonomi har ändrats drastiskt. Nu skäms jag över att inte ha gått dit eftersom jag alltid gick dit innan och klippte mig hos Johanna som var superduktig och jag gillade henne skarpt eftersom hon och jag kunde skämta hela klipptiden, har varit en väldigt rolig tid där :) Så fort min ekonomi kommer upp till de banorna den var innan på kommer jag lätt att gå dit igen :) PS: Johanna har även sminkat Nina Persson från The Cardigans, Det var häftigt tycker jag för innan lyssnade jag alltid på the cardigans! Kram David
2009-02-04
Har varit med ända sen de öppnade och är fortfarande lika nöjd som tidigare (gick hos en av dem på annat ställe).
2008-08-06
Catrin
Den största faran för oss danskar är att vi erkänner våra fel och sedan går runt och trivs med dem. Hahaaaaaaaaa Tack Klipp o Skratt i tisdags
2008-06-18
lena
har åter varit på jordens underbaraste salong.går dit trött och sliten och går därifrån full av skratt och skitsnygg i håret. själen har tankat på med ny energi, Johanna du har gjort det igen!!!!!!!
2008-03-23
Peder
Bra service och trevlig stämning som många andra redan sagt. Går hos Annelie och hon lyckas alltid få mitt hår att se tipp-topp ut. Rekommenderas verkligen!!
2008-01-26
marie
har åter igen varit på denna lilla pärla i stan. är som vanligt supernöjd med klipp färg service och trivseln på bruns. Tack igen johanna för ett bra jobb.
2007-08-13
Alltid trevlig personal som ger trevligt resultat i en glad och trevlig miljö! -tackar!
2007-08-06
blondie
finns det något dom inte kan ? alla är supertrevliga och duktiga. jag går till johanna och är bara så nöjd hon vet vad hon pratar om och är alltid lika go och glad
2007-05-29
Josse
Alltid trevliga, full fart, bästa produkterna, snyggaste inredningen, proffsiga frisörer som vet vad de pratar om!!! Kan det bli bättre?
2007-05-14
jessan
tack kristin för din fantasifulla talang och för den fina klippningen och framförallt för dom fina slingorna!!!kan varmt rekomendera kristin och bruns frisörer !!! kram..
2007-05-14
jessan
2007-04-17
Mörk page
Jag klipper mig hos Nettan, och det finns ingen positivare människa än hon - har aldrig sett henne utan ett leende på läpparna, vilket smittar av sig. Dessutom är hon fantastiskt duktig på att klippa och att se vilka frisyrer man passar i.
2007-03-27
Lena
Numera går hela familjen till Bruns för att klippa sig. Snygg inredning och trevlig personal!
Man blir glad när man går till Johanna! Fin i håret blir man också.