Långedrag Värdshus

Omdömen om Långedrag Värdshus

2012-05-25

Staffan

synd på sådant läge

Söndagsmiddag i vackert väder på Långedrag borde vara en upplevelse. Men vad besvikna vi blev. Glömde lämna menyer, glömde efterrätter, den smutsigaste servitören vi sett(en handuk hängde i bältet som borde ha gått i tvätt flera veckor tidigare.
När vi beställde creme brulee fick vi beskedet att äkta vaniljstång anvädes. Servitrisen återkom sedan med beskedet att några viniljprickar inte fanns beroende på att de silats bort och endast stången användes för att ge smak. Det blev ingen bra dag!

2011-11-13

Janne

Lever på läget

Ambitionen och priserna anger en viss nivå på mat och service. Det är långt kvar till den utlovade nivån enligt det jag upplevde igår. Varmrätten var närmast en katastrof. Jag blir direkt skeptisk när restaurangen använder namnet kungsflundra. Fisken smakade inte mycket heller. Och potatiskakan med murklor smakade mest som en överdos av dålig svampbuljong. Servicen var dålig, vi satt halva middagen med en tom vattenkaraff.

2011-09-03

Danijela Dejanovic

Trist bemötande

Nonchalant bemötande, fick vänta länge innan man fick ett bord trots att det var lugnt och lite folk i matsalen. Fick inte hjälp förrän man sa till. Det nonchalanta bemötandet fortsatte genom hela den sorgliga lunchen och när det var dags att betala så hade hela personalstyrkan försvunnit, det visade sig sedan att de satt och åt själva utan att se till att de sista gästerna åtminstone fått betala. Sammanfattningsvis kändes det som om serveringspersonalen på detta wärdshus kände sig lite förmer än sina gäster vilket är ganska patetiskt. Låg klass. Tro mig det märks. Maten var ok. Läget fint. Men aldrig igen.

2010-12-22

Lotta Andrén

Julbord = Rekommenderas!

Har varit och ätit av deras julbord idag och det kan verkligen rekommenderas! Fräscht och gott!

2010-11-13

M

Smultronstället!

Var och besökte Långedrag idag och blev lika nöjd som alltid! Det är verkligen min favorit restaurang på västkusten. Utsikten är fantastisk och inne på restaurangen har de lyckats skapa en så mysig stämning. Valde en fisksoppa, som värmde i höstmörkret och var mycket god. Servicen är personlig och jag känner mig alltid så välkommen! Åk dit och ni vill äta en finare middag, lunch eller bara mysa med en kopp kaffe vid brasan...

2010-08-04

nej tack 2010-07-26

Lång väntan

Efter en halvtimmas väntan visar det sig att servitören gått hem utan att lämna vår beställning till köket!Ytterligare tjugo minuter senare kommer maten.Då är bordet inte dukat med bestick,kniv till smöret fattas m.m.Ljummen mat.Chokladkakan till kaffet står helt öppet och svettas i värmen.En rejäl skärpning behövs här!

2010-05-30

Ingmar

Mors Dag

Besökte Långedrag Värdshus på mors dag.Det ger en känsla av att man äter bättre hemma. Kall mat, fick in ny omgång den var lika dan. GP:S UTEÄTARE borde besöka stället.

2010-05-21

Seglare

Besvikelse

Har nu besökt Långedrags värdshus tre gånger, och har blivit lika besviken varje gång. Priser och läge stämmer dåligt med smakupplevelse och service. Lång väntan, servitör som gör allt för att minimera kundens val, och rätter som inte imponerar smakmässigt.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger