Omdömen om Klippstudion
2009-08-12
troj
De va så dåligt,aldrig jag sätter min fot där en gång till
2008-08-14
Marianne
till Ale Torg och Klippstudion för att fixa till hår,händer, fötter, bryn och fransar. (Det finns också många fler butiker att trivas och shoppa i på torget.) Alltid, alltid lika gott och glatt mottagande och proffsigt genomförda behandlingar av såväl hår som hy och naglar. Började där för två år sedan med mycket blont i håret, är nu brunett med ljusare slingor och trivs utmärkt. Till det fina mottagandet kan läggas att det alltid serveras kaffe och kakor och tidningar med aktuellt skvaller som tillhör hårklippning.
2007-06-19
Karin
...och suveränt omhändertagande får man när man träder in genom Klippstudions dörr på Ale Torg. Här klipper frisörerna inte håret så som man tänkt sig, de klipper ännu bättre! Man kopplar bort världen utanför en stund och får ryggmassage, huvudmassage och en klippning som gör att man känner sig som en ny människa när man lämnar denna fräscha studio!
2007-03-20
Carolina
Jag tycker att de som jobbar där är duktiga och trevliga.
2007-03-04
Jessica M
Jag tycker att Klippstudion är jättebra för att de kommer med nya ideér vad man kan göra med håret så att man inte sitter tyst i stolen, och inte vet hur man vill ha det. Och snyggt blir det också. Klippstudion har fått nya massagestolar som är väldigt sköna. De får man sitta i när man tvättar håret. Hårtorkarna är också nya och så har de fått små trattar som sitter över en när man färgar som "suger upp gasen" som kanske inte alltid är så bra att andas in. De har många bra hårvårdsprodukter som är bra och kostar inte med än vad de gör på Coop. Personalen är trevlig och alltid glad. I alla fall varje gång jag har varit där. Och om man säger: "Jag vill bara klippa topparna" så är det bara de som ryker. Inget annat. De kan ju komma med förslag men det är du som bestämmer. Jag bor i göteborg men jag klipper mig bara där. Det är den enda salongen som jag gillar. Kalla mig kräsen om du vill med Klippstudion är bäst!
Vet nog inte riktigt vad dom pysslar med alltid