Askims Skönhetssalong

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Askims Skönhetssalong

2012-01-07

Bettans Kakelservice AB

Blir ompysslad när jag som mest behöver det.

En dag kom jag trött.. kände bara för att blir så där ompysslad, hon frågade mig vad jag ville göra?
Jag svarade - Jag vill ha inpackning i håret.. sätta mig i tvätten och blir masserad tills jag somnar.. vilket hon gjorde.. underbart.
Sedan klippning o föning.. hon gör verkligen det där lilla extra då man behöver det som mest. Så känner jag och har vart där många gånger!
Ps. kan hålla med om miljön lite i dom tidigare omdömen.. men det är mera ett pekfinger till den som hyr ut. Ofräscha toaletter.. blä.. men servicen på frisören är jag nöjd med. Resten går ju alltid att göra iordning.. bara att ringa mig ju ;) / Bettan

2011-09-16

stinker rök!

Smutsig lokal, klipper ojämt o är oengagerad.
ger inte kvitto ifall man betalar m kontanter! Varning, skattefusk!

2011-08-07

Askim

Trevlig, men inte bra

Trevlig personal, men katastrof dåligt när hon vaxade mina ben. Så dålig belysning att hon missade hur mycket som helst, fick en chock när jag kom hem!
Sjaskig lokal också

2011-05-08

Nej!

Urusel! Kan inte göra naglar och absolut inte klippa!men klippa barn kanske fungerar för dom är ju inte så kräsna...nej tack!

2010-09-16

pb

Dåligt jobb!

Var där och gjorde naglar ett ururselt jobb, naglarna hade inte samma form olika långa.Efter 11 dagar såg det ut som det var 1 månad sedan naglarna gjordes! 2 naglar hade dessutom lossnat!! Jag har aldrig varit med om liknande....

2010-09-08

Björn

Nära, duktig, serviceinriktad

Vart där och klippt dottern min, mkt bra service och god hand med barnen, och dessutom bra klippning, nära.
Vi fortsätter och går dit

2010-04-09

Flerårig kund

Duktig på pojkklippning och serviceminded

Klippt min son 5 år hos henne i flera år. Hon gör det bra, lyhörd och serviceminded.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård