Clarion Hotel Sign

Omdömen om Clarion Hotel Sign

2011-02-20

Elias O Elias O

Spa?

Den lilla utomhuspoolen är inget jag vill rekommendera. Endast 30 grader, utsikten är sådär. Att betala 195 för det är ytterst tveksamt.

Det är fint och fräscht, men kunde varit så mycket mer. Tror även ett flickan i receptionen hade en dålig dag vilket drar ner min upplevelse.

2010-11-15

Sandra T Sandra T

Spa avdelningen På Hotell Clarion Sign i Stockholm

Hade en underbar Spa vistelse på Clarion Sign i Stockholm nu i helgen med mina väninnor. Fick en mycket proffsig och härlig ansiktsbehandling och gott bemötande av alla anställda. Bra bastu och en underbar utomhuspool uppe på taket med 35 gradigt varmt vatten med utsikt över hela Stockholm. Olika typer av frukter strömmade in hela tiden och vi hade det underbart. Ett litet minus för att det var så litet omklädningsrum. Annars var allt toppen!

2010-08-05

annonym tyvärr

Hotel Clarion Ekoxen i Linköping

Konstigt bemötande - brukligt ett välkommen. Vi fick ett rum helt ostädat då vi öppnade dörren. Ned med all packning igen - Receptionistens svar - o såg det när ni hade gått?? Nytt rum som var okej, men personalen får verkligen tummen ned alla tre som var där. Dessutom ingen information om hur man tog sig in och ut i garaget. Såg att det var fler än vi som inte fått information. Vid avresa - inte något leende eller välkommen åter.
Däremot var det ett väldigt fint hotell. God frukost och personalen i frukostmatsalen väldigt trevlig. Men åter väldigt ris åt receptionisterna.

2010-03-09

Checka ut.

Sterilt.

Skulle det vara en "upplevelse" att bo på Sign? Ja, min sinnen vaknade knappast till liv. Sterilt och tråkigt.
Måste hotell numera se ut som stora krematoriumhallar? Vad är det för fel med lite ombonad hemkänsla?

2009-09-18

per p

opersonligt

bodde en natt men rätt sterilt och opersonligt. rummet helt ok, men vart är vi på väg med våra hotell..............

R1000185;Hotell, pensionat
R1000765;Fastighetsförvaltning