Laddar...

Just nu 296 689 omdömen

Fler träffar Hotell, pensionat Stockholm

Clarion Hotel Sign

Tel 08 - 676 98 00, Ö. Järnvägsg. 35, 101 26 STOCKHOLM
3,17 Baserat på 6 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

6 omdömen för Clarion Hotel Sign:

RSS

2010-03-09

Checka ut.

Sterilt.

Skulle det vara en "upplevelse" att bo på Sign? Ja, min sinnen vaknade knappast till liv. Sterilt och tråkigt.Måste hotell numera se ut som stora krematoriumhallar? Vad är det för fel med lite ombonad hemkänsla?

2009-09-18

per p

opersonligt

bodde en natt men rätt sterilt och opersonligt. rummet helt ok, men vart är vi på väg med våra hotell..............

2009-03-29

Bo B

Pinsamt

Bodde en helg på Sign och var rätt besviken över deras spa-avdelning. De tog 195 kr för att man skulle bada utomhus i en kall pool (ca 30 grader) och sedan basta i en bastu som inte ens var varm. Fick ta en varm dusch på rummet istället (det kostade inget extra).

2008-11-20

Alox

Romantiska weekendpaketet.

Romantik vet vi alla, kan vara det mysigaste som finns. Kärlek till varandra, myspys och samtidigt få spendera en natt på Clarion Sign hotell, gör romantiken till en klass för sig. UNDERBART!

2008-11-20

Hanna

Lättillgänglig skandinavisk oas

Jag bor utomlands och kommer på blixtvisit till Stockholm ibland. Att få komma till ett fräsht scandinviskt designat hotell så nära snabbtåget från arlanda var guld värt. Jag fick verkligen min dos av Sverige - precis vad jag behövde! Bra service, utmärkt scandinaviskt kök och härlig design. Tack!

2008-11-04

Martin

deSIGN

Stort hotell i hjärtat av Stockholm, trevlig, livlig och välkomnande reception. Grymt snygga rum som är standard utrustade. Trevlig hotellbar i direkt anslutning till lobbyn. Spaavdelning som är ngt utöver det vanliga med en härlig & stor utomhusbassäng längst upp på taket.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

Clarion Hotel Sign

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)