Fler träffar Hotell, pensionat Stockholm
Clarion Hotel Sign
Tel 08 - 676 98 00, Ö. Järnvägsg. 35, 101 26 STOCKHOLM6 omdömen för Clarion Hotel Sign:
RSS2009-09-18
per p
opersonligt
bodde en natt men rätt sterilt och opersonligt. rummet helt ok, men vart är vi på väg med våra hotell..............
2009-03-29
Bo B
Pinsamt
Bodde en helg på Sign och var rätt besviken över deras spa-avdelning. De tog 195 kr för att man skulle bada utomhus i en kall pool (ca 30 grader) och sedan basta i en bastu som inte ens var varm. Fick ta en varm dusch på rummet istället (det kostade inget extra).
2008-11-20
Alox
Romantiska weekendpaketet.
Romantik vet vi alla, kan vara det mysigaste som finns. Kärlek till varandra, myspys och samtidigt få spendera en natt på Clarion Sign hotell, gör romantiken till en klass för sig. UNDERBART!
2008-11-20
Hanna
Lättillgänglig skandinavisk oas
Jag bor utomlands och kommer på blixtvisit till Stockholm ibland. Att få komma till ett fräsht scandinviskt designat hotell så nära snabbtåget från arlanda var guld värt. Jag fick verkligen min dos av Sverige - precis vad jag behövde! Bra service, utmärkt scandinaviskt kök och härlig design. Tack!
Sterilt.
Skulle det vara en "upplevelse" att bo på Sign? Ja, min sinnen vaknade knappast till liv. Sterilt och tråkigt.Måste hotell numera se ut som stora krematoriumhallar? Vad är det för fel med lite ombonad hemkänsla?