Omdömen om Aquavit Grill & Raw Bar
2011-03-21
Sonja
Varit här två gånger på middag & brunch. Båda väldigt lyckade, otroligt god mat. Visst kostar det, men nöjd! Grabbarna i baren är väldigt duktiga och trevliga om man skulle vilja ta en drink innan man slår sig ner. Rekommenderas varmt!
2011-02-13
Var mycket besviken på Aquavits brunch (söndag). Jag tyckte i först hand att utbudet var väldigt smalt. Det fanns inte speciellt mycket att välja på. Utöver det så var maten inte varm utan allt var med eller mindre halv ljummet. Priset för en söndagsbrunch (exkl. dryck) var 325 kr, vilket kändes VÄLDIGT dyrt i förhållande till vad som erbjöds. Kommer troligtvis inte att äta brunch på Aquavit igen, och heller inte rekommendera det till andra. En stor besvikelse rakt av!
2010-03-17
Sofie &Co
Vilken härlig söndagsbrunch vi avnjöt på Aquavit!
Välkomponerat, rikligt, fräscht och uppmärksam service. Här får man mycket och god mat för pengarna! Boka bord och gå hit!
2010-01-20
Jocke
Aquavits brunch är väldigt bra. Bra utbud av både kalla och varma rätter. Speciellt minihamburgarna är bra (även om brödet var lite torrt).
Efterrättsbordet är väldigt bra med både fattiga riddare, amerikanska pannkakor och våfflor som man får grädda själv.
Lokalen är trevlig men det blir lite väl mycket folk runt maten i början av brunchen. Det är även lite kort med en sittning på 2 h. Vore bra med lite längre tid.
Det spelas även livemusik vilket är ett trevligt inslag men det blir nästan lite störande omman sitter för nära så ett bord längre in i lokalen är att rekommendera.
Vi hade även otur att få en servitris som inte var jättetrevlig utan hon verkade mest vilja bli av med oss men det uppvägdes helt klart av maten.
tack för din feedback! trist att höra att ni inte var nöjd med er servitris men jag hoppas det blir bättre vid ert nästa besök. Den 14 augusti börjar vi även med lördagsbrunch - välkommen
2008-11-20
Alox
Romantik vet vi alla, kan vara det mysigaste som finns. Kärlek till varandra, myspys och samtidigt få spendera en natt på Clarion Sign hotell, gör romantiken till en klass för sig. UNDERBART!
2008-11-20
Hanna
Jag bor utomlands och kommer på blixtvisit till Stockholm ibland. Att få komma till ett fräsht scandinviskt designat hotell så nära snabbtåget från arlanda var guld värt. Jag fick verkligen min dos av Sverige - precis vad jag behövde! Bra service, utmärkt scandinaviskt kök och härlig design. Tack!
2008-11-04
Martin
Stort hotell i hjärtat av Stockholm, trevlig, livlig och välkomnande reception. Grymt snygga rum som är standard utrustade. Trevlig hotellbar i direkt anslutning till lobbyn. Spaavdelning som är ngt utöver det vanliga med en härlig & stor utomhusbassäng längst upp på taket.
2008-02-28
Johan
Aquavit lever verkligen upp till förväntningarna! GOD MAT och trevlig service, prisvärt för denna typ av restaurang. Hit går vi fler gånger!
2008-02-24
Flitiga Lisa
Vi ville ju bara äta lite lunch. Ceasars sallad med tonfisk lät gott. Vi fick in ett fat med goda salladsblad, god dressing, hyvlad parmesan, 2 grillade cocktailtomater samt 5 eller 6 fyrkantiga tonfiskbitar, 2 x 2 cm. Till detta bröd, ett Carlsberg, en Ramlösa. Vi avslutade med 2 släta kaffe. Notan gick på nästan 500 kr. Vi hade utan att veta om det, serverats en sallad för 175 kr/st, i st f som vi trodde 135 kr. Dyrt är bara förnamnet!
Varmmaten ljummen, dårlig service, smakløs mat. Ej värd 325kr el 2 timmar av min søndag.