Bill & Bobs Krog

Omdömen om Bill & Bobs Krog

2011-11-16

monika

mysig lördag

kan inte säga mera än en bra trevlig och stämnings fylld krog ..bra mat trevlig personal ! kan rekomenderas .

2011-06-13

Kasst

Otrevlig personal - alltid! Annan personal höll även på och bökade med taket när vi satt och åt. Kanske man kan göra innan öppning? Hamburgaren fick mig att kräkas senare, förmodligen inte klar!!

2011-02-19

Fred

Dålig stil!

Jag och mitt sällskap fick bra service, bra hamburgare (rekommenderas) och skön stämning. Vi åt och drack! Men kvällen blev lite tråkig när mer folk strömmade in efter tolvslaget och mannen i baren som hade serverat oss kom fram och sa "Dags att betala, det börjar bli sent" Vi gick fram och betalade som han sade och till näst sista personen som betalade sa han "säg åt tjejen att hon kommer också" Vi gick hem med elaka blickar i ryggen av den skäggiga mannen som serverat oss.

2010-07-28

besviken

Besvikelse

Jag och mina vänner tänkte ta en kväll på Bill & Bob som tidigare varit väldigt trevligt ställe. Snacka om vår förvåning när den utlovade kycklingfilén består av kycklingbitar med ben och skinn, servicen urusel samt att det är kräkvarning för toaletterna.. Vi kommer inte gå dit igen!!

Fler företag i Västerås