Omdömen om Per Bergman's Ryggklinik
2011-11-28
Jessica
Är väldigt nöjd med behandlingarna och bemötandet, Per är jätteduktig på det han gör o ställer verkligen upp med sin tid för att hjälpa.
Kan varmt rekomendera honom.
Ingen har lyckats hjälpa mig så bra som du, Per
så tack, o tack Carina som gav mig nummret.
2009-05-24
Första gången jag gick dit hade jag mycket problem med min rygg. När jag gick där ifrån den dagen kännde jag att mina besvär var borta. Nu går jag bara till honom och ingen annan med mina ryggbesvär. Mycket proffessionell och har nästan alltid tid direkt när man ringer. Är super nöjd.
2009-03-27
Jag har varit hos Per några gånger och jag tycker att han är mycket bra på det han gör. Rekommenderas!
2009-01-15
Carin
Tack för dina försök att hjälpa mej o mina besvär.Tack för din medkänsla o förståelse.
//MVH Carin, Svedala
2008-07-17
Hans
Jag har varit några gånger och alltid blivit fixad på en gång. Jätteproffsigt och inte någon som plockar en på pengar i heller utan ser till att man blir bra.
2008-05-26
man blir behandlad för sitt prolem ordentlgt och inte bara så att man blir ett snepp bättre så man måste komma tillbaka. Han är inte ute efter ens pengar utan efter att lösa problemet till en. Han behandlar en med respekt. Mycket bra. kommer aldrig mer gå till någon annan med min rygg :-)
2008-01-09
bussis
Han har alltid tid när man ringer nästan på studs snabb o effektiv behandling gör att man känner sig som en ny människa när man lämnar honom
2007-11-20
ryggen
Äntligen en naprapat som säger att 1-2 gångers behandling ska räcka. Härligt med en seriös person, som är intresserad av att du blir bra fort och som inte bara är ute efter stjäla dina pengar.
2007-10-07
co
han är väldigt duktig man blir alltid nöjd och är belåten när man åker där ifrån
Ingen ordentlig genomgång och koll bara lite snabbfrågor och verkligen dålig fokus på "Problemet" mest "skitsnack om allt annat" själva behandlingen kändes tafatt. 400 kr för 15min
Kan däremot starkt rekommendera Trelleborgs Kiropraktor klinik suveräna!