Stall November HB

Omdömen om Stall November HB

2012-02-14

Lisa

Mysig stämmning

Vi hästägare har mycket kul tillsammans, fikar, grillar korv, hjälper varandra med hästar och träning.

2012-01-30

JS

Låg nivå på vissa omdömmen..

Låg nivå på några av omdömmerna här på sidan..
Det är i slutändan ändå upp till den som är intresserad av stallplats att kolla upp ridhus, underlag samt allt annat..
Jag har då inte haft problem med stallchefen.. Kanske beror på hur man är själv? Håller med föregående omdöme om att hästarna sköts bra!
Fräscht stall, och med lite fantasi kan man ta sig ut i den underbara naturen!

2012-01-03

Sofia

Välfungerande anläggning

vet inte vad som hänt tidigare personer som skrivit, men detta märks inget av nu.
Några saker jag tycker är viktigt och som man aldrig behöver vara orolig för är
*Hästarna fodras 4 ggr/dag vid samma tidpunkter.
* hästarna har alltid tillgång till analyserat bra foder
* Hästarna är ute från morgon- eftermiddag i ordentliga hagar
*Stallet är rent och fint, inga trasiga saker
*vägar och banor prepareras regelbundet.
* vi häst ägare har kul och rider och tränar tillsammans!

2011-12-30

Dålig kommunikation!

Stallchefen skriver arga meddelanden på tavlan istället för att tala med inackorderingarna.
Personalen byts ut regelbundet och den ansvariga går mamma ledig.
Volten är sne och tung och ridhuset är för litet och har mycket dåligt underlag.
Ridvägarna ligger på 20 minuters skritt avstånd. Vid stallet finns bara en åker och gamla nynäsvägen.

2011-12-07

Rosie

Ansvarsfulla hästägare

Vissa som kommenterar att stallet är så dåligt skött, i kontrakten står det tydligt att hästägare själv fixar vattnet i hagen, vintertid då vattnet är avstängt (ledningarna fryser i Sverige vintertid) får de själva köra ut vattendunkar om de ska ha vatten.

En utav kommentarerna på denna sida - inga namn - kunde inte hålla reda på sin kvällsfodring som resulterade i att hästarna inte fick sin kvällsmat - det tycker jag är värre än allt annat tjafs som vissa håller på med!

2011-11-01

Rosie

Hästarna mår mycket bra!

Stått över 1 år på Hammersta, hästarna mår bra, och det tycker jag är en mycket viktig aspekt. Med lite fantasi går det alldeles utmärkt att hitta ridvägar, visst finns det anläggningar med bättre ridvägar, men jag tycker att stallet fungerar mycket bra. Den som har synpunkter på att hästarna stod inne 1 DAG!! i vintras, vilka hästar kom ut i snöstormarna som rådde, jag vet flera som inte släppte ut dem alls!

2011-10-31

sofia

Trevligt

Här finns underbara människor och hästar!!

2011-10-04

Linnea

Mkt lugn anläggning

Här har hästarna det bra, lugn stall med högt i tak och bra ventilation. stora hagar med sällskap och mycket terräng att rida i. Vi trivs som fisken i vattnet! =)

2011-08-20

Maja

Mkt trevlig anläggning

flyttade hit innan sommaren och storm trivs. de som varit missnöjda verkar ha flyttat för nu finns bara positiv stämning i stallet.

2011-07-25

ANONYM

Fakta

Fakta är ändå att de har ett ridhus under måtten som står på betongbotten under tunt lager sand vilket gör det ohälsosamt för hästarna. Deras ridvolt lutar. Stallchefen är inte anträffbar. Stallchefen snackar skit om andra stall vilket är oproffsigt.

Svar från Stall November HB
2011-12-10

Ridhuset 3m smalare än ett normal ridhus alltså 17*40m istället för 20*40m, att det ligger en betongplatta i botten gör det absolut inte ohälsosamt för hästarna. ( det ligger betongbotten i globen också där världs stjärnor tävlar under globen horse show bla). det ligger även nylagd grus/spånbotten på detta för att få bästa underlag att rida på.
Stallchefen är mammaledig och har därför personal som täcker upp för henne i stallet.
Det finns ingen arbetsplats som tvingar en mammaledig att vara på arbetet!

2011-07-21

Julia

Ingen verkar använda sitt namn!

Jag står i stallet med min häst och trivs mycket bra. tyvärr har det flyttat in oseriösa hästägare och ställt till det lite i stallet men dessa har flyttat sen en tid tillbaka så nu är allt lugnt igen!!
Så gnäll gärna inte på att jag inte använder mitt riktiga namn när ingen annan heller gör det!!!!!

2011-07-17

Underbart stall!

Nu står här trevliga hästar och ägare,stallpersonalen sköter sitt jobb till fullo och allt är snyggt och rent!

2011-05-01

X

Välskött och trivsamt stall

Nybyggt och fräscht stall med helt okej ridhus, ridbana och ridvägar. Det är god tillsyn och mycket tryggt att ha sin häst uppstallad där. Ledningen är kompetent och ansvarsfull, och lämnar tydlig information och går alltid att få tag på. De personer som spred missnöje och dålig stämning har flyttat så nu är det återigen trivsamt och fungerar utmärkt.

2011-04-12

ABC

uruselt

Sämsta stallet jag har stått i, ingenting fungerar som det ska. Löften hålls inte. Hyresgäster kastas ut utan förklaring. Finns inga ridvägar överhuvudtaget, ett ridhus med så dåligt underlag att det är skadligt för hästarnas ben, och som är så litet att en stor häst inte kan galoppera där inne. Fullständigt obefintligt med information till hästägarna, personal kommer och går utan presentation. Vissa dagar får hästarna stå inne hela dygnet utan att ägarna informeras. Det utlovas nya hagar, bättre underlag i ridhus osv. men ingenting händer. Stallchefen svarar aldrig i sin telefon och det är helt omöjligt att få några besked. Förstår att alla har flyttat och att det stora stallet ekar tomt.

2011-04-05

Mia

Här trivs häst och ryttare

Jag har varit uppstallad hos Stall November sen de startade verksamheten och har alltid fått bra service både jag och min häst. Att stallet inte är någon topp tränings anläggning, visste jag om när jag flyttade dit men allt fungerar bra.

2011-03-03

Majsan

Undvik

Det är ett jättefint stall (nybyggt efter brand). Tyvärr saknas ambitionen att driva stallet på ett bra sätt både för hästar & hästägare. Mycket strul med allt från uteblivet vatten i hagen (trots att det ingår enligt avtal) och felaktiga fodergivor p.g.a. arbetspass fördelat på väldigt många personer. Största delen av inackorderingarna har nu gett upp och flyttat.

2011-03-02

Miro

Varning

Ni har nästan hela stallet tömts på inackorderingar som flyttat p.g.a. missnöje med allt från mockning till hästskötsel. T.o.m. personalen har flyttat med sina hästar. Personalen har vidtalat stallchefen om att dom inte hinner mocka på utsatt tid och då fått till svar att "då får dom slarva". Mögliga morötter förvaras i en box, har legat där sedan 18 januari!! Inackorderingar har blivit uppsagda p.g.a. att stallchefen fått info om att dom tittat på andra stallplatser.

2011-03-02

Hippo

Södertörns sämsta stall

Nybyggt och modernt, men oerhört misskött. En * som inte är tillgänglig, dålig skötsel rakt igenom. Ingeting fungerar, vare sig mockning, ut- och insläpp, felaktiga fodergivor m.m. Dessutom dyrt. Ett ridhus som är för litet och undermåligt underlag, en ej fungerande ridvolt som lutar, inga ridvägar. Så undvik detta stall.

2011-01-18

nike

Ingen ordning!

Nybyggt stall som är jättefint men obefintliga ridvägar p.g.a. Skärgårdsstiftelsen som förbjuder ridning överallt. Ridhus med uselt underlag som är farligt för hästarnas ben, sand direkt på ben. Stallchefen är SÄLLAN på plats så alla gör som dom vill i stallet....

Fler företag i Tungelsta