Hår och Sånt

Omdömen om Hår och Sånt

2011-12-07

Linda

bra frisör

Jag klippte mig i höstas hos en trevlig mörkhårig tjej. Hon tvättade håret, klippte det, fönade och stylade till ett pris av 450 kr. Tog ca 45 min. Kände mig väl omhändertagen och att jag fick vara med och bestämma hur håret skulle klippas. Bra!

2011-02-28

Sådär

Sådär resultat, dyrt också, jag letar vidare

2010-10-27

N.Andersson

N.Andersson

Jag blir alltid nöjd. De tar sig tid för att lyssna och ger en bra råd och tips. Kunming personal med ett stort utbud av produkter med bra priser och erbjudanden . Trevliga och bra frisörer, mycket nöjd med servicen. Ses snart.

2010-03-11

frisör

prisvärt

Jag tycker inte det är okej att ge ett dåligt omdöme för en salongs pris.En klippning ska kosta runt 300 kr för en halvtimmes arbete samt 600 kr för att man ska kunna tjäna något på sitt jobb och kunna ta ut en lön.
du som inte tycker att Hår och sånt är värda att tjäna pengar kan väll klippa dig själv så blir du nog snygg

2010-03-10

C

Dyra!

En herrklippning bör inte kosta över 300:-, kunden har alltid rätt och vill man vinna kunder så får man tänka smartare.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård

Fler frisörer, hårvård i Västra frölunda