Omdömen om Hår och Sånt
2010-10-27
N.Andersson
Jag blir alltid nöjd. De tar sig tid för att lyssna och ger en bra råd och tips. Kunming personal med ett stort utbud av produkter med bra priser och erbjudanden . Trevliga och bra frisörer, mycket nöjd med servicen. Ses snart.
2010-03-11
frisör
Jag tycker inte det är okej att ge ett dåligt omdöme för en salongs pris.En klippning ska kosta runt 300 kr för en halvtimmes arbete samt 600 kr för att man ska kunna tjäna något på sitt jobb och kunna ta ut en lön.
du som inte tycker att Hår och sånt är värda att tjäna pengar kan väll klippa dig själv så blir du nog snygg
2009-10-29
Oerhört duktiga frisörer, jag blir alltid nöjd. De tar sig tid för att lyssna och ger en bra råd och tips!
2009-07-30
Carolina
Var inne och bokade tid för slingor och klippning, bad dom även skriva att jag har väldigt tjockt hår. När jag väll kommer dit så börjar det väldigt bra, hon gjorde slingorna som tog väldigt långt tid sen när hon tvättar av allt så säger hon att hon inte hinner klippa mig, fick betala fullpris och gå hem med blöt hår. Tur att jag har humor och kan skratta åt det , men jag går ALDRIG mer dit!
2009-04-27
Loppan
Har klippt mej där tre gånger hos tre olika frisörer, första gången blev jag mycket nöjd, andra gången blev håret ruskigt snett avklippt... Tredje gången var jag heller inte nöjd med uppklippningen av mitt hår. Som sagt det beror ju på vem det är som klipper. Många av mina kompisar klipper sig där och är nöjda. Lite DYRT dock.
2009-03-02
gun
alltid uppdaterade frisörer plus att de är så trevliga
2008-10-26
aldrig mer
Skulle på bröllop, de började med slingorna sedan fick de klippa av mig hälften av mitt hår... Fel styrka på färgen..Jättekul.. Såg ut som en gul clown i håret... Men jag slapp ju iallafall betala för färgningen kom ju undan med bara klippningen som jag inte hade velat ha... Så tusen tack hår och sånt... och ALDRIG mer..
2008-09-23
S
Det är alltid lika kul att få komma till er på salongen!
2008-03-31
N.M
Många nya frisörer men hittade en jättebra tjej som klippte mig. Lyssnade hur jag tänkt mig och det blev som jag ville ha det. Är inte så många frisörer som lyssnar utan de gör lite som de själva tycker. Duktig och Trevlig personal!
2008-01-23
InteNöjd
Är svårt att få samma frisör till killen min när han vill klippa sig. Frisyren blir inte riktigt genomklippt. Är dyrt också!
2007-11-23
J.S.W
Trevliga och bra frisörer, mycket nöjd med servicen. Ses snart!
2007-11-23
Kristina
Äntligen duktiga frisörer som lyssnar! Tack för att ni tog er tid att rekomendera mig att använda bra produkter.
2007-07-21
Näsetbo
gick in o fråga efter min gamla frisör silvia .... fick inget riktigt svar.dåligt......
2007-05-07
Nöjd
Super duktiga frisörer & det är alltid lika trevligt att komma till er då man känner sig så väl omhändertagen.
2007-05-07
Hovås
Jag har verkligen fått så mycket bra råd och tips om mitt hår och man får alltid ett trevligt bemötande hos er.
2006-11-12
HJB
denna frisör salong gör ett fantastiskt jobb. duktigt utbildad personal.
2006-10-31
Trogen kund
Vilken underbar personal och fin service! När jag var på salongen förra veckan bjöd dom på champange - det kändes jätte lyxigt Tack!
2006-10-26
kund
har provat en massa frisörer i gbg under åren men jag återvänder alltid till Hår & Sånt på torget för där blir jag alltid nöjd. Brukar klippa o slinga och där är riktigt duktiga på båda sakerna. trevliga och glada är tjejerna också. det enda som är mindre bra är att det är en dyr salong.
Jag klippte mig i höstas hos en trevlig mörkhårig tjej. Hon tvättade håret, klippte det, fönade och stylade till ett pris av 450 kr. Tog ca 45 min. Kände mig väl omhändertagen och att jag fick vara med och bestämma hur håret skulle klippas. Bra!