Omdömen om House Of Fritiof AB
2009-09-14
rik o sur
Mycket grejer men ingen som kunde hjälpa mig att välja rätt storlekar. Skulle ha gjort sig betjänta av att låta sina anställda gå charm och beklädnadskurs. Jag går aldrig dit igen
2008-12-30
vv54
Oerhört kul att få komma till denna affär med alla heta klädmärken. Dessutom så är servicen utomordentlig, med en mycket god känsla för vad som passar resp kund. Atmosfären är lugn och avslappnad. Oväntat att hitta en sådan kvalitetsaffär ute på en mindre ö. Det lär vara så att många av de som arbetar i Göteborgs klädaffärer handlar sina privata kläder på Nantucket, eftersom de hetaste märkena kommer till denna affär, före de större butikerna i Götet. Varumärkena varierar efter vilka kollektioner som är bäst och man kan kolla på hemsidan eller ringa för att se vad som finns inne just nu. Det som nästan alltid finns inne är: Odd Molly, Hunky Dory, Lexington, Nolita, Rare, Day, Marlene Birger, Rabens salonger, Rutzou m fl. Kan varmt rekommendera ett besök.
En fantastisk mysig och trevlig affär som ligger i en underbar skärgårdsmiljö. Eftersom jag bor på fastlandet är det en fröjd för själen att åka de mil ut till Nantucket och shoppa och få inspiration av det senaste modet. Att även bemötas av den proffsiga personalen som verkligen har ett öga för mode och se varje kunds behov är härligt. Det som också är spännande är att komma ut och se de nya varumärken som är heta på marknaden. För det här är verkligen en butik som hänger med i nuet med de senaste trenderna och kläderna som är "top of the line". Jag själv får många frågor var jag handlar mina kläder så jag skickar ut många långväga kunder så att även de kan få njuta en stund och shoppa loss. Det är underbart att hitta dessa guldkorn i livet!