E.ON

Omdömen om E.ON

2012-03-12

Johan B

Eon värre än maffian

Fick hem för ett tag sedan att det var dags att förlänga mitt rörlig elhandelsavtal. Började surfa runt lite för att se vilka priser som erbjöds på marknaden. Gick in via Elskling som skulle hjälpa till med ett byte. Fastnade för DalaKraft då det hade ett bra pris. Nu börjar EONs maffia metoder. De skickar hem ett brev där det säger att jag bryter ett avtal och hotar med att det kostar 530kr att byta leverantör varav 500kr är en administrativ ocker avgift, men om jag förlänger avtalet med EON(ungefär som att sätta en pistol mot huvudet) så kan de "tänka" sig att inte ta ut sin ocker avgift på ett avtal som löper ut. Sjukt, enligt mej som har 2 fastigheter där jag har varit kund i 3 år hos EON, men aldrig mer. Skall byta på den andra fastigheten snarast. Så till er där ute, passa er för EON. Nästa gång skickar de väl hem 2 torpeder också för att tvinga kvar kunder.

2012-03-06

Martin

Envisa dörrknackare

Dörrknackare som är störande. Verkar bara ha bra pris under en kort tid, sen ligger de inte så bra till.

2012-01-10

Jon Klarström

Eon lurar sina kunder!

Jag är riktigt förbannad på detta jävla skitbolag!!! Först och främst så var dom inte billigast som dom dyrt och heligt lovade när jag tecknade avtalet. När avtalet gick ut och jag bytte elbolag fick jag betala en straff avgift för avtalsbrott, trots att jag inte tecknat ett nytt avtal. Jag kommer ringa deras kundtjänst och skälla ut deras stackars telefonister tills dom ändrat sig. Det här var det fulaste jag sett på länge!!!

2011-11-24

Tobias C Tobias C

Ok att de automatiskt förlänger ditt abonnemang när bindningstiden gått ut. Man vill ju inte vara utan el.
MEN att tvinga på en ett 12månaders abbonemang som kostar 1600 kr att bryta är för jävligt!

Dessutom är de långt ifrån billigast. De kör fulkampanjer regelbundet för att lura in folk i sin fälla.

2011-10-05

Bengt

E.on håller vad de lovar!

Har nyligen blivt kund hos E.on och det är hittills det enda elbolag som faktiskt håller vad de lovade i samttalet. Avtalet som jag fick hemskickat stämmer fullt ut med vad som sades i samtalet. Tack E.on.

2011-10-03

Patrik

Straffar sina kunder

När Eon ringde och sa att det var dags att förlänga, hade vi hade inte möjlighet att bestämma just du utan bad om att få ringa tillbaka till dom. Det gick inte då dom hade fullt upp, däremot skulle han återkomma till oss. Det gjorde han aldrig.

Nu missade vi att säga upp vårt avtal pga att vi trodde han skulle återkomma (det är 1 månads uppsägninstid) och vårt avtal förlängs per automatik i ett år till ett elpris vi inte fått godkänna. Denna miss kostar oss ca. 1200:- i "straffavgift" för att VI bryter mot deras avtal för att vi vill komma ur avtalet.

Tack Eon, ni vet verkligen vad kundvård betyder!

2011-09-29

Calle

Uselt

Jag ville byta mitt elavtal då jag tyckte att Eon varit alldeles för dyra och fick då reda på att de förlänger elavtalet ytterliggare ett år. Jag hade varit i kontakt med dem för några månader sedan som de självklart INTE har nån notering om ang detta, utan jag fick nu hänvisningen om att det bara löper på. Kul...

Industri och transport
R1000745;Elförsäljning