Ronqvist Rör AB

Kategori: VVS-arbeten

Omdömen om Ronqvist Rör AB

2012-02-06

Ingela

Här är en hantverkare som kan sin sak!

Efter att ha letat förgäves i flera månader efter någon som skulle kunna byta vår ovanliga duschblandare med en krånglig rörkoppling, vände vi oss till Ronqvist rör. De skickade en hantverkare som genast insåg hur problemet kunde lösas. Han monterade först isär systemet, mätte sedan till och krökte nya rör och satte till sist in den nya blandaren med stor vana och yrkesskicklighet. Det gick både snabbare och blev billigare än vi hade trott. Vi är mycket nöjda!

2011-11-09

Ronnie

Fantasipriser!!

Fick en offert på byte av gamla kallvattenrör (ca 10m + lite avloppsrör) på 54 845:-. Bara arbetskostnaden var på 18000 för en dags arbete.

Jag vände mej till min förening och dom föreslog Tillmans rör som gjorde samma jobb (exl. avloppsrörnen) för under 13000:- inkl. material. så för mej vandade det på 10000 efter ROT

2010-11-18

Anders

förvånad över prisskillnad

Fick en offert på 52 000 (dessutom ospecificerad)från dem och mitt försäkringsbolag reagerade på priset och sa att jag skulle kolla med andra. Fick offert från två andra företag som gav samma bud på 34 000 - där ingick precis samma panna och samma jobb...

R1000398;VVS-arbeten