Omdömen om Old Corner Pub & Restaurang
2011-06-28
Karpasz
Old Corner brukade vara ett hangout för mig och mina kamrater om vi befinner oss i krokarna. Sedan cirka 1 år tillbaka (och lite till) har stället förfallit. Alltid varit usel attityd från vissa i personalen, men någon gräns finns väl? Speciellt när de hånar kunder (ex så blev personal arg/sur när en i sällskapet ville byta en sås mot en annan... de är väl inte pre-made ffs?) Pizzorna är oftast för torra och väldigt lite ingredienser på (veganska). Burgaren har för lite grönsaker och brödet smakar gammalt. Går hellre till andra ställen än OC.
2011-04-15
Karro
Bra veganmat och helt okej ställe.
Personal är trevlig och serviceinriktad. Alltid nöjd när jag har varit där.
2009-05-06
Usel tzaypizza. Inte tillstymelse till tzay, istället användes något smaklöst, billigt soyakött. Så besviken!
Mysigt ställe, som så här på sommaren har två bord på en liten verandaliknande yta utanför där jag och mitt middagssällskap hade turen att få sitta, fint inredd med blommor och blomster. Jag har hört om restaurangens fina utbud för veganer och var därför spänd på att se vegan-menyn, som jag upplevde ändå var ganska omfattande (jämfört med de flesta andra restauranger som inte har någon vegansk mat alls). Jag åt en vegansk Chicken Fajita som smakade mycket bra, till det enkla priset av en hundralapp. På det stora hela var det en trevlig upplevelse att äta på Old corner, med ett enda minus i form av restaurangens närhet till bilvägen. Men om man kan ignorera lite bilbrus, så är det ett gemytligt ställe med helt opretentiös stämning. Helt i min smak.